לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-08-2006, 13:21
  נקח"ל פרש נקח"ל פרש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.06
תלוי ..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי berzerker שמתחילה ב "בעיות ת"ש"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי berzerker
יש לי שאלה בקשר לבעיות ת"ש, אני משרת בגבעתי כבר שבועיים וקצת, המקום הוא אחלה לדעתי! יש שם אחלה חברה וגם מפקדים! אבל יש לי בעיות בבית..... אני ממשפחה חד-הורית יש לי רק אמא ויש לי אח תאום, הוא משרת בתותחנים.... אמא שלי מתנגדת בכלל שאני ואחי נהיה בקרבי, וזה גורם להמון בעיות......
השאלה שלי היא עם יבצר מצב שאני ירצה לעזוב את גבעתי וליהיות ג'ובניק שחוזר כול יום הביתה, כדי שאני יוכל לעזור לאמא שלי, האם זה יהיה יותר קל בשבילי לעשות זאת בגלל שיש לי אח תאום ואמא חד הורית?

יש כאן כמה שאלות לגבי הבקשה שלך:

1. האם זה מעורר ריבים בבית?
2. האם יש לכם קשיים כלכלים שאתה צריך לעזור לאמא כדי שהמשפחה " תעמוד על הרגליים"?
3. האם אמך צריכה עזרה בסעד פיזי .או בעבודות הבית עקב חולי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-08-2006, 19:13
  נקח"ל פרש נקח"ל פרש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.06
היי
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי berzerker שמתחילה ב "[QUOTE][font=Verdana]יש כאן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי berzerker
1) הייתי אומר שכן, אבל לא הרבה אבל מה שבטוח זה יוצר הרבה מתח באוויר.....
2) כן יש לנו קשיים כלכליים אבל עשיתי חיפוש ו הבנתי שהצבא יכול לעזור בכך(תוספת משכורת וכו')
3) אמא שלי עובדת 10+ שעות ביום, היא חוזרת עייפה הביתה ויש לה הרבה בעיות רגליים.

לשאלתך:
תפנה למשקי"ת ת"ש - תקח ממנה טופס שאלון רפואי לשם הקלות ת"ש שימלא אותו הרופא של אמא שלך ובו אם הוא יעביר חוות דעת שאמך זקוקה לעזרה לשם תפקוד תקין של הבית - לאו דווקא משכורת אלא אפילו נקיון הבית אז אתה תעבור להיות ג'ובניק .
תסביר לה למשקי"ת שאחיך גם משרת ושאמך לבד בבית ושיש לה בעיות רפואיות ואתה צריך להיות עימה בבית .
בנוסף אם יש לך בעיות ככלכיות והשכר של אמך לא מספיק בידה להתקיים כראוי אתה יכול לקבל תשמ"ש{ תשלומי משפחה וזה יכול להגיע עד סכום של אלפי שקלים בחודש - אבל תלוי במשכורת שאמא שלך מרוויחה והאם יש לה מכונית}
עצם העבודה שאמך חד הורית וגרושה מביא לשיקול נוסף להוציא אותך מקרבי.

עצה שלי: בתחילה התהליך הוא בירוקרטי ודורש הרבה מסמכים . אתה אמור להציג למשקי"ת ת"ש את כל המסמכים שהיא רוצה כי זה הכי חשוב בקבלת הקלות ת"ש. בנוסף אני ממליץ לך לקבל מהשלישות ביחידתך את פקודות הת"ש על מנת שתהיה בקי בזכויות שלך .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר