לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2006, 16:50
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
למה "בעבורם"
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "שמדינת ישראל תקים בעבורם מסגרת שרות לאומי ואז ניתן יהיה לחייבם בו"

בנות השרות הלאומי לא חיכו שיקימו "בעבורם" אלא יזמו את השרות הלאומי.
ויש גם (פה ושם) מוסלמים אשר משרתים את המדינה בצה"ל.

אבל כאשר מקבלים את הכל במתנה ללא מאמץ, ומקבלים עדיפות ע"פ אלו ששרתו את המדינה
(ע"י מה שנקרא "עדיפות מתקנת") אין להם שום סיבה לשרת את המדינה, ולהמשיך ולתמוך באוייב.
וכאשר תגיד לי שהם לא תומכים באוייב, אז אדע בוודאות שרמת הניתוק שלך מהמציאות הגיע לרמות קליניות...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2006, 17:02
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא רוצה אותם בשירות לאומי!
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "למה "בעבורם""

אין לי ספק שהם ימנפו את הפעילות הזאת לכיוונים שלא ייטיבו בלשון המעטה עם הישראלים היהודים. כאשר 36 חודשי התנדבות במשמר האזרחי היוו עילה מספיקה לקבלת רשיון לנשק - רבו המתנדבים מקרב המגזר. כאשר תבחין זה בוטל מסיבה זאת בדיוק (הסתבר שרוב מקבלי הרשיון ע"ס תבחין זה היו בני דודים) פחת פלאים מספר המתנדבים!

אתב'נת את זה מר נחמיאס? ההתנדבות (במרכאות כפולות) היתה למטרות מאוד מסויימות וכשאלה לא היו רלוונטיות יותר, פתאום לא היה צורך לשרת את הקהילה (ופה עוד מדובר על קהילה שלהם.).

לא רוצה אותם משולבים ולא בשירות לאומי. רוצים להשתלב? שיתחילו לשלם מיסים. אחרי שנה של תשלום מיסים כחוק (מע"מ, ארנונה, מס הכנסה) אז נדבר על המשך השתלבות.

ישן 20-08-2006, 20:49

לא תשמע את זה ממני
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אח"כ תטען שכל מי שאיננו תורם אינו זכאי לקבל"

(מסתבר שלא כל ה"גמדים" חושבים כמו החלילין כאן בצד הלאומי של המפה... )

מרגע שבו הערבים מיצבו את עצמם שאזרחים ישראלים מכורח המציאות והאופורטוניזם, אני לא מעוניין בתרומתם שלא ניתנת בתום לב. כמו שכבר אמרתי (והתעלמת) אני מעוניין בתרומתם לרשויות המס ובנושא הנאמנות "על פניו". כל אלה דרישות אלמנטריות שאפילו במדינות ערביות מצפים מהאזרחים להפגין.

כל נושא השירות הצבאי או הלאומי, ימונף מיידית לצורכים פוליטיים ומימלא לא יהיה יעיל (ערבים המשרתים בגופים סמי צבאיים לטובת משטרים של "כופרים" לעולם יהיו מושחטים ולא יעילים בתכלית). אין שום רצון בו ונוח לי מאוד עם זה שהערבים בעצמם לא מעוניינים לוותר על הלוקסוס של 3 שנות חופש.

ישן 20-08-2006, 15:55

וככל שהם מרבים בהחלטות כאלה, כל ישראל הופכת להיות מצורעת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "השופטים האלה חיים בישראל?????"

למרות שזה נשמע מנוגד לכל הגיון, הרי שכל בר דעת שיצא מישראל ליותר מדיל של יומיים באנטליה, יודע שמאז הסכמי אוסלו מעמדה של ישראל והישראלים יורד לשפל חדש כל הזמן. בעוד השופטים האלה מנפיקים החלטות מנוגדות לכל הגיון, ישראל מתוארת יותר ויותר בדעת הקהל העולמית כמדינת אפרטהייד ומדינה לא לגיטימית. רה"מ האחרון של ישראל שהיה גם לאומי ישראלי בלבד (ז"א לא ממש פעל לרווחת גורמים אנטי ישראליים) וגם היה בעל דעות ברורות עם או בלי בג"צ, היה יצחק שמיר. אחריו מלך רבין שמחינות מסויימות המשיך את הקווים האלה, והפלא ופלא בזמנם לא זכור שכישראלי הרגשתי את עצמי שונה או תחת מתקפה בחו"ל.

מאז החלה ישראל בשורת הצעדים חסרי התקדים של כניעה, אתנן ושוחד לפאשיסטו-איסלאמיים (בין אם במו"מ או בפועל), הרי שמעמדה יורד פלאים בעולם ולאחרונה אף מסתבר שערעור על הלגיטימיות של הישראלים להתקיים, אינו מוביל להגדרת הטוען טיעון זה כלוקה בנפשו.

כבר כיום באוניב' רבות במערב (כולל ארה"ב) ישראלים או תומכי ישראל הם מיעוט נרדף באופן גזעני הן ע"י קבוצות מיליטנתיות ולפעמים ע"י הסגל (אני לא מדבר על הפקולטות ללימודים פרקטיים, אלא על כל לימודי הרוח למיניהם) ובעוד אנחנו דנים על שוויון זכויות לגיס החמישי או מעמד של שטחים שבריבונות מעשית ורוחנית של העם היהודי (הרובע היהודי...) קיימת קבוצה גדולה שאומרת בגלוי שעלינו ללכת לעזאזל, ולא, הם לא מתכוונים לתת לנו "מוצא סביר". אפילו הנאצים לאורך זמן ניסו למצוא "פתרונות סבירים ליישוב היהודים מחדש" אבל הנאצים החדשים אפילו את זה לא מרגישים שצריך לתת...

ומה עושים השופטים שלנו? גורמים לאלה שבוחרים לחיות במדינה הזאת, לצאת לצו-8, לעלות על אוטובוסים שמהם יורדים ערבים כאשר מתאבד מסמן להם, להיות קורבנות של גניבות רכב ופריצות על רקע גזעני, לשלם מיסים שחלק נכבד מהם מממן את הגיס החמישי העצלן והנצלן - גורמים להם להגיד "כוסאומו - זו המדינה שלי?".

כמעט לכל בנאדם יכול להיות רגע של חולשה קיצונית שבה הוא יכול ליטול את חייו בידיו או לעשות צעד קיצוני אחר.מערכת המשפט והשלטון שלנו מביאה את האזרחים היהודים למצב שבו ברגעים שבהם הם מקבלים הצעות מפתות ל"רילוקיישן", הגירה, חוזה עבודה במיאמי, פתאום עם כל הכבוד לפטריוטיות והציונות, העתיד נראה עגום מאוד ומה שמעבר לים קורץ מאוד.

ישן 20-08-2006, 17:39
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
למרות הכל
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "וככל שהם מרבים בהחלטות כאלה, כל ישראל הופכת להיות מצורעת"

אין כזה דבר "עם פלשתיני".
התקשורת והבון-טון של השמאל טיפטף והרעיל את מוחותינו והתעמולה הערבית יצרה
את קיומו, כביכול, בתודעת יתר העולם.
השילוב המרנין בין שינאת יהודים במקומות רבים בעולמנו לסיכסוך הישראלי ערבי, מאפשר
לגדולים שבשונאי היהודים להסתתר מאחורי מסיכת "הצדק האולטימטיבי" ממיטב האידאלוגיה
של השמאל הרדיקלי באירופה ודרום אמריקה.
שלבו את זה באינטרסים כלכליים ואינטרסים אימפריאליסטים אחרים של מדינות שונות בעולם,
מהר מאוד תגלו שאנחנו מוקפים בהרבה מאוד מדינות בעולם (בנוסף לערבים) האוחזות בבקבוקי
תבערה המיועדים לנו.
מדינת ישראל לא השכילה להטיל אימה על אלו הרוצים בחיסולה ולאיים על האינטרסים המובהקים
של קואליציית הצבועים העולמית, הפועלים במפורש נגד האינטרסים הקיומיים שלה.
תחת זא בחרו מרבית ממשלות ישראל לסגוד לעגל הממון והנוחות ובעשיה אינטנסיבית לרצות
את אלו, שלא ניתן יהיה לרצות גם אם נחתוך את ורידי ידינו.
המערכת המשפטית גם היא משקפת את הרצון הזה "להיות כשאר העמים" ולרצותם, אבל מאי,
ישראל לא הייתה ולא תהיה כשאר העמים, ישראל היא מדינת היהודים היחידה בעולם והיא גם
המדינה היחידה, שלפחות רבע מתושבי כדור הארץ, חפצים בחיסולה, באופן זה או אחר.
בעוד מליוני פליטים בעולם , במאה השנים האחרונות, בהם גם היהודים, התמקמו השתקמו ובנו
את חייהם, עסקו האיסלאמים בטיפוח כמה מאות אלפי פליטי א"י כנשק אסטרטגי נגד ישראל.
"פליטים" אלו שהיו ברובם, פלחים עלובים חסרי כל, קפצו על העניין כמוצא שלל רב, הם שיכללו
ושידרגו את הפליטות לדרגת מקצוע מועדף, כל שוכן חושות בטיז אל נאבי שולף לפתע
מפתח של הפנטהאוז או הווילה שממנה נישלו אותו היהוד, כביכול, ואני מוכן להשבע שגם אלו
שרק נולדו אתמול במחנה הפליטים בלטה, תלו על צווארם תעודת מסכן מוסמך ופליט מתחיל.
ישראל עסוקה כל הזמן בנסיון לנפנף מעליה את עדת הברחשים הטורדניים ברמות משתנות,
בעוד שלבעיה יש אך ורק פיתרון ראדיקאלי, גירוש כל ערביי א"י המערבית לירדן ושיקומם שם
באמצעות תוכנית מרשל עולמית. השילוב הזה, שתי וערב בין אוכלוסיה ערבית עויינת לבין
האוכלוסיה היהודית, ינציח את הקונפליקט לעולמי עד, ויש בו אופציה מתמדת לחיסול מדינת
היהודים. (לבן גוריון כבר אי אפשר לעשות ועדת חקירה ממלכתית).
ישן 20-08-2006, 16:56
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
יש פתרון,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "השופטים האלה חיים בישראל?????"

אמנם לא מעשי (כי השופטים הוכיחו את אטימותם),
אך ניתן להביע את המחאה ישירת באמצעות פקסים לבית המשפט המחוזי בחיפה,
ולמחות ישירות אל מול החלטתו של השופט רון סוקול.

הינה הפרטים-
http://elyon1.court.gov.il/heb/cv/f...details/205.htm

בית המשפט המחוזי חיפה

כתובת: רחוב פלי"ם 12, חיפהטלפון (מרכזיה): 04-8698000פקס: 04-8698701כתובת דואר: רחוב פלי"ם 12, חיפהקבלת קהל א'-ה': 8:30-13:30קבלת קהל טלפונית א'-ה': 8:30-13:30קבלת קהל ימי ו' וערב חג: קבלת קהל במקרים דחופים בלבדקבלת קהל בפגרה: 9:00-12:00מזכיר ראשי: ישראל חןטל' מזכיר ראשי בעבודה: 04-8698633טל' מזכיר ראשי בבית: 04-8260544סגן מזכיר ראשי: דדון שמעוןטלפון סגן בעבודה: 04-8698626טלפון סגן בבית: 04-8443540

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:53

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר