
04-01-2005, 08:45
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 09.10.04
הודעות: 1,718
|
|
|
עזה: 8 פלסטינים נהרגו, פצמ"ר ליד אוטובוס תלמידים
עזה: 8 פלסטינים נהרגו, פצמ"ר ליד אוטובוס תלמידים
הלחימה לא עוצרת לרגע: פצצת מרגמה נורתה לעבר קבוצת תלמידים באחת ההתנחלויות שבצפון הרצועה. שניים לקו בחרדה. בתגובה ירה טנק פגז לעבר בית להיא. על פי דיווחו הפלסטינים, הפגז פגע ישירות בבתים. התוצאה קטלנית: שמונה הרוגים וארבעה פצועים
כתבי ynet
שמונה פלסטינים נהרגו הבוקר (יום ג') וארבעה נוספים נפצעו בעיירה בית-להיא שבצפון הרצועה, כאשר חיילים ירו פגז מטנק.
הפגז נורה בתגובה לירי פצצת מרגמה לעבר אחת ההתנחלויות בצפון הרצועה. הפצצה נחתה בסמוך לאוטובוס תלמידים.
צוותי מגן דוד-אדום טיפול בשני בני-אדם שלקו בחרדה. השניים, מבוגרים שליוו את האוטובוס, פונו לקבלת טיפול בבית-החולים "ברזילי" באשקלון.
גם בשדרות לא שקט הבוקר: רקטת קסאם נחתה בשטח פתוח באחד מרחובות בעיר. בדרך נס, איש לא נפגע ולא נגרם נזק.
והפיתרון? צה"ל נכנס ויוצא
המתנחלים ברצועת עזה מוחים זה זמן רב על התגברות ירי הפצמ"רים והרקטות באזורם. מניין הפצצות שספגו באינתיפאדה הנוכחית נאמד באלפים.
בניסיון לעצור את הירי, נכנס צה"ל שוב ושוב למבצעים בעומק השטח. ואולם אלה מגיעים לקצם בדרך כלל כעבור יממה או שתיים, לעתים "בשל מזג-האוויר".
מודעה
קצינים בכירים בפיקוד דרום אמרו לאחרונה ל-ynet כי הם חשים שהדרג המדיני כובל את ידיהם, וישנם פתרונות רבים לבעיית הפצמ"רים - אם רק יוכלו לבצעם.
ראש הממשלה שרון זעם על הדברים , וטען בתוקף שידי הצבא אינן כבולות. אתמול הצהיר שרון כי הטרור, אם יוסיף להשתולל בעזה ואף יתגבר, עלול לעכב את תוכנית ההתנתקות.
ynet
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|