30-08-2006, 23:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.04.02
|
|
כי ....bamir8 כי ...
האשמים הם אלו שבחרת לפניו ( מופז ביבי שרון וכו')
אלו שבחרתי לפניו ברחו מהאחריות והלכו לפתוח "סניף חדש של מקדונלד קדימה"....
אלו שבחרתי ברחו מהאחריות!!!
מופז שרון ....
כי הפעולה האחרונה היתה נחוצה , הליקויים היו בשטח , לא ידעו איך לעבוד עם חייל רגלים טנקים ומסוקים ( חבל שאתה לא קורה תחקירים).
"הייתה נחוצה?"
צה"ל ערוך ומוכן לתרחיש שכזה למעלה מ4 שנים ,שבוע לא שנה לא 10 לא מחזור חיים שבוע לפני חטיפת החיילים היה תרגיל שבו נאמר :
3 ימים הפצצה אווירית 3 ריכוח תותחים 3 ימים כניסה כוחות לליטאני ולאחר מכן המתנה למתווה מדיני ...( איך אני יודע ?) אל תפסר לאף אחד כן ...אבל אני יודע ....
כי השרים למדו שהעם כמטוטלת , פעם ימין פעם שמאל , לעולם לא בוחרים קו אחד...
זכות העם לבחור פעם כך ופעם אחרת חובת הנבחרים לבצע את העבודה לטובת העם ולמען העם ולא להעניש אותנו על בחירת כך וכך ואם בחרנו אז גם את זה ניתן לשנות.
אני לא בחרתי מאולמרט ובמפלגת הבובות שלו אבל זה עדיין לא אומר שאני צריך לסבול ממנו .
למה שפרץ יתפטר? הוא לא אשם במחדלים לש קודמין ( שוב תלמד קצת הסטוריה קרובה ותראה מי הדגנרלים שישבו על כס השר והרמט"כל).
למה שיתפטר ?
רק בגלל סיבה אחת - הוא הבטיח לבוחר אג'נדה חברתית מובהקת ועל כך הוא נבחר - הוא ידע שהוא לא יודע להיות שר בטחון.הוא ידע ובכל זאת הוא הלך להיות.
לא עוצרים את אולמרט כי אנחנו דמוקרטיה , מדוע לא עצרו את ביבי שעשה הפוך ממה שהבטיח ? למה לא עצרו את בגין שהחזיר שטחים? מדוע בן גוריון יצא למבצע סיני עם כל ההרוגים והשיג כלום?
מה עם שמיר? שרון? אשכול , שיצא לששת הימים מתי שהוא רצה ולא מתי שלחצו עליו ( והוכח כנכון מאוד)? ואפשר להמשיך על כל מנהיג שהיה פה.
אף אחד לא רוצה שיעצרו את אולמרט רק מבקשים בנימוס רב ( וזה יקרה זה יבוא זה יהיה ) שיתפטר .
ויפה שעה אחת קודם .
אם היתה צנזורה גם אתה לא היית יכול לדבר ולכתוב בפורום זה ....
חבל שלא הייתה צנזורה בזמן המלחמה לכמה שרים מפגרים .....
למה לא מודים שהשטחים עשו רע למדינה? לכן לא מודים שההתנתקות עשתה רע , ובטוח שהיא עשתה טוב ונעים לכולנו!
"טוב ונעים לכולנו"?
קאסמים בכל יום על שדרות אשקלון ובקרוב ממש משמ בקרוב על הישוב החדש אשדוד ...
"ממש עשה לנו טוב "
כל המושחתים כולם צריכים לשבת בכלא , אבל רצה הגורל ורובם באים מהימין ( ליברמן על הכאת ילד ,ביבי והמתנות, שרון והאי , רוחמה , כץ , הנגבי ,אולמרט , סילבן ,הנשיא ,מופז.....)
רק אל תשכח דבר אחד חשוב כן .....אולןמרט מופז הרישזון הנגבי וכל החברים הללו ...הם לא היו ימין מעולם .....רק הסמולן שבך לא מצליח להבין זאת וחבל .... 
|