31-08-2006, 21:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.08.06
|
|
|
החבר מאוסלו - דחלאן: סייעתי למוחמד דף יותר מהחמאס.....ואיתם לעשות הסכמים???
ותשמעו תשמעו את דחלאן ה"גבר" "גבר" מתגאה:והוא היה השותף מאוסלו.
איזה מאמי:
דחלאן: סייעתי למוחמד דף יותר מהחמאס
ראש מנגנון הביטחון המסכל לשעבר, מוחמד דחלאן, חושף את יחסיו הקרובים עם צמרת החמאס. ומודה, כי סייע למוחמד דיף יותר מאשר החמאס.
חבר הפרלמנט, מוחמד דחלאן (לשעבר ראש מנגנון הביטחון המסכל) מספר לשבועון החמאס "אל-ריסאלה" (28 באוגוסט) על יחסיו ההדוקים עם צמרת החמאס לאורך השנים. לדבריו, "עבד עזיז רנטיסי (מנהיג החמאס בעבר) היה שכני, ידיד אישי, ידיד המשפחה ואימי אוהבת אותו כמוני. השיח' יאסין (מנהיג החמאס בעבר) התארח בביתי יותר מפעם אחת ואני ארגנתי מפגשים בינו לבין ערפאת כשהייתה מחלוקת ביניהם. על איסמאעיל אבו שנב (מראשי החמאס שחוסל ע"י ישראל) הייתי אומר שהצדק עימו בעת היו לנו חילוקי דעות. יחסי עם איסמאעיל הניה (ראש הממשלה הפלשתינית) מצוינים. אינני סבור שחמאס סייעה למוחמד דיף (ראש הזרוע הצבאית של החמאס) כמו שאני סייעתי לו ".
דחלאן מתח ביקורת על התנהלות ממשלת החמאס אשר "אינה חסינה מביקורת ועשתה יותר טעויות במישור המנהלי בששת חודשי כהונתה מאשר עשר הממשלות הקודמות (של ה'פתח')". הוא קרא לחמאס ללמוד מניסיון חיזבאללה "בכל המישורים" ובעיקר בכך שאין להביא בשעת מצוקה מדינית וצבאית להחרפת העימותים בחזית הפנימית. דבריו אלה כוונו להאשמות שהפנו בכירים בחמאס כלפיו כמי שניצל את השררה כדי לרכוש בתים מפוארים ולהגדיל את נכסיו במעשי שחיתות. במישור המדיני הצביע דחלאן על הצביעות של ממשלת החמאס המבקשת סיוע כלכלי ממדינות ערביות ובאותה נשימה מכנה את תוכניותיהן המדיניות "מעשה בגידה".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/154155
מה נעשה איתם???
למה זה לא מתפרסם בעיתונות הקונבנציונאלית????
למען יידעו כל אנשי "העוזי ברעם" כי הם פשוט חבורה של חסרי בינה בעליל.