לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2006, 05:36
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
אוהו, הבן האובד ברק: "אין מנוס מועדה ממלכתית". תנו לי לנחש מה התרגיל...

אולי הוא פוזל לראשות מפלגת העבודה?

ברק: אין מנוס מועדה ממלכתית.

גם ראש הממשלה לשעבר סבור כי יש למנות ועדה ממלכתית שצריכה לחקור את כשלי המלחמה בלבנון.

חיזוק נוסף לתומכי הקמת ועדת חקירה ממלכתית: ראש הממשלה לשעבר, אהוד ברק שמאז החלה המלחמה בלבנון, שמר על שתיקה נשמע לאחרונה בפגישות סגורות עם גורמים בכירים במפלגת העבודה אומר כי הוא סבור ש"לא יהיה מנוס מהקמת ועדת חקירה ממלכתית". עוד אמר ברק, כי הוא מאמין שמדינת ישראל צריכה הייתה להגיב באופן מוגבל לחטיפת שני החיילים בגבול הצפון ולא במלחמה כוללת.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/472/619.html

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/nrg/gifs/t.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/541/246.jpg]

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 31-08-2006 בשעה 09:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2006, 09:59
  bamir8 bamir8 אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 31.07.06
ברק האיש המתאים להנהיג ת'מדינה!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אוהו, הבן האובד ברק: "אין מנוס מועדה ממלכתית". תנו לי לנחש מה התרגיל..."

ברק היה זה שאמר כי רק אחרי אלף הרוגים שלנו ו ארבעת אלפים הרוגים לפלשתינאים נבצע מהלכים , וזה כמעט קורה שרון החליט על ההתכנסות , האינתיפאדה נחלשת ( נו תקפצו ... סיימתם? חלק אל קטן מהם רוצה להגיע להכם איתנו והם הבינו שהאינתיפאדה רק פגע להם בחיים.
אהוד ברק אמרכי גדר הפרדה תוריד את מספר הנפגעים שלנו ותהיה שליטה על הנכנסים לישראל - צדק , אחרי הגדר( הלא מושלמת אפילו) ירדו מספר הפיגועים ומספר גניבות הרכבים .
ברק אמר כי אין מנוס בלבנון נצא בתקווה לא לחזור אבל כשנחזור העולם לא יפריע לנו - צדק, העולם נתן לנו להילחם שבועיים וחצי עד נסיונות הפסקת האש.

ברק מנהיג דגול , שרק חברי כנסת קטנים הרסו את עבודתו ולא נתנו לו יום אחד שקט.

למרות שברק עשה לא מעט טעויות , אני בטוח כי הוא האדם המתאים ביותר להנהיג אותנו .
למנהיג צריכה להיות ראיה אסטרטגית ולברק יש אותה !
ישן 31-08-2006, 10:32
  משתמש זכר vlad_k vlad_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי bamir8 שמתחילה ב "ברק האיש המתאים להנהיג ת'מדינה!!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bamir8
ברק היה זה שאמר כי רק אחרי אלף הרוגים שלנו ו ארבעת אלפים הרוגים לפלשתינאים נבצע מהלכים , וזה כמעט קורה שרון החליט על ההתכנסות , האינתיפאדה נחלשת ( נו תקפצו ... סיימתם? חלק אל קטן מהם רוצה להגיע להכם איתנו והם הבינו שהאינתיפאדה רק פגע להם בחיים.
אהוד ברק אמרכי גדר הפרדה תוריד את מספר הנפגעים שלנו ותהיה שליטה על הנכנסים לישראל - צדק , אחרי הגדר( הלא מושלמת אפילו) ירדו מספר הפיגועים ומספר גניבות הרכבים .
ברק אמר כי אין מנוס בלבנון נצא בתקווה לא לחזור אבל כשנחזור העולם לא יפריע לנו - צדק, העולם נתן לנו להילחם שבועיים וחצי עד נסיונות הפסקת האש.

ברק מנהיג דגול , שרק חברי כנסת קטנים הרסו את עבודתו ולא נתנו לו יום אחד שקט.

למרות שברק עשה לא מעט טעויות , אני בטוח כי הוא האדם המתאים ביותר להנהיג אותנו .
למנהיג צריכה להיות ראיה אסטרטגית ולברק יש אותה !

O_o כן ממש...תראה מה קרה בגללו....התחילה האינתיפאדה...
ישן 31-08-2006, 17:14
  bamir8 bamir8 אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 31.07.06
עובדות: האינתיפאדה נפתחה ב 1987
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי vlad_k שמתחילה ב "[QUOTE=bamir8]ברק היה זה שאמר..."

כאשר ראש הממשלה היה שמיר ושר הביטחון רבין.
באותה תקופה הפיגועים היו ברובם ע"י סיכינאים וגרזנים , לאחר מכן ע"י חטיפות חיילים ושוטרים ורק כאשר הסכמי אוסלו לא הבשילו לכדי הסכם מלא נפתחה האינתיפאדה השניה.
רק לידיעתך , כבר בשנת 2000 היתה אמורה להיות מדינה פלשטינאית על רוב שטחי הגדה , ולאחר שביבי ופרס לא התקדמו לעבר סוף ההסכם נפתחה האינתיפאדה השניה.
נכון בימי רבין היו פיגועים של ערבים כנגד יהודים אך זו לא היתה אינתיפאדה כשם שרצח ערבים ע"י יהודים לא נחשב לפיגוע או אינתיפאדה ( רצח עמי פופר ועוד).

כנחד ללוחם פלמ"ח מפואר שכבש את הדרך לירושלים , הגן על קיבוצי הכנרת ונלחם באזור צמח ( עיר ערבית גדולה מאוד באזור צומת צמח של ימינו) אני רוצה להזכיר כי גם אנחנו לא הנחנו לבריטים עד יום עזיבתם את מולדתנו הקדושה..... ( שהוסכם כי תהיה קטנה ונחמדה)
ישן 31-08-2006, 17:23
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
אל תיתן לעובדות לבלבל אותך
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי bamir8 שמתחילה ב "עובדות: האינתיפאדה נפתחה ב 1987"

האינתיפאדה השנייה נפתחה כתוצאה מהבריחה של צה"ל מלבנון
אותה בריחה ששילמנו בעבורה מחיר יקר מאד במלחמה הנוכחית
הפלסטינים ראו שבדרך הטרור הם גורמים לנו לסגת ולכן נפתחה האינתיפאדה (שהגרסה הפלסטינית הרשמית שלה היא ביקור שרון בהר הבית)
והנה הטרור צלח ושרון ועול-מרט ברחו מעזה והפכו אותה לחמאסלנד
אבל שוב-אל תיתן לעובדות לבלבל אותך ותמשיך להאמין שבגלל שברק לא חתם על הסכם ליישום מלא של אוסלו נפתחה האינתפאדה.
כי אם ברק היה חותם על הסכם כזה אני הייתי כותב את ההודעה הזאת מפולין ושאר הגולשים שהיו קוראים את זה היו היום מתגוררים בגרמניה,רוסיה ואוסטריה כי מדינת ישראל שהיא מדינת היהודים לא הייתה קיימת

ישן 31-08-2006, 17:29
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
אוי... אתה עושה כזה מיש-מש מהמציאות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי bamir8 שמתחילה ב "עובדות: האינתיפאדה נפתחה ב 1987"

מה שגורם לי להבין את המיש-מש שהלך לבוס שלך בראש (אפרופו, תגיד לי- למה הוא באמת זרק את נאווה? בחיאת- ספר לי. אף אחד לא שומע...)

ולעצם מה שכתבת - אתה מסלף את המציאות בצורה כל כך מבולגנת- עד כדי כך שאני לא יודע מאיפה להתחיל לסדר לך את הדברים.

אתה יודע מה?, יש לי רעיון !!!

מחר יום שישי. תבקש מברק יום חופש לכמה שעות, גש לבית אריאלה (שזה במרחק הליכה קצרה ממגדל השן שהוא מתגורר בו) תוציא מהארכיון את העיתונים של השנים האחרונות- ותתחיל לקרוא.
רוב הדברים שתקרא הם זבל שמאלני- אבל זה עדיין קרוב יותר למציאות מהגיבוב שאתה הבאת לכאן.

בהצלחה.

נ.ב.-
במוצ"ש, חצי שעה אחרי צאת השבת- יש לך בוחן. בייייי.........

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר