לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2006, 10:15
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לי נדמה שהם הוכיחו עצמם גם כלוחמים מעולים מלבד היותם רוצחים שפלים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "האם כך בעצם מודים המחבלים"

נכון שלמען החזרתו הביתה של חייל או אזרח ישראלי אנו מוכנים ל"שלם" מחיר בשחרור אסירים ועצירים פלסטינאים - כאלו שקיימות הוכחות כנגדם והואשמו ברצח וכאלו שקיים חשד לגביהם ללא כל אשמה מוכחת בבית משפט.

בכל מקרה,הלוואי וזה נכון,שישוחררו מחבלים רוצחים (עד כמה שפחות ) על מנת שנקבל את החייל הזה ושאר החיילים חזרה.
נקווה שבעקבות זה תחול גם רגיעה ממושכת בגבולותינו - רגיעה שתאפשר הדברות וקידום תהליכי שלום עד להשגתם מאוחר יותר. או שמה נופתע כולנו - כפי שהופתענו ע"י אנואר סאדאת.

השמוש בכנויי גנאי אינה מוסיפה לכבוד הכותבת המכבדה ושמה אותה בשורה אחת של כותבים בלתי רציניים. אפשר להביע הכל גם ללא שימוש בחרפות וגידופים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-09-2006, 13:21
  dana26 dana26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.03
היה ברור שאתה תגיע לעמנת לשמור
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לי נדמה שהם הוכיחו עצמם גם כלוחמים מעולים מלבד היותם רוצחים שפלים"

על כבוד המחבלים.
ברור שלדעתך רוצחי ילדים אינם חראים קטנים.
סליחה שפגעתי בך.
איך רצית שאכנה רוצחי ילדים?
כמוך,בזוועתיות מצמררת של שינאה עצמת,לקרוא להם לוחמים מעולים?\על מה? על כך שהיצלחו לרצוח תינוק עם מוצץ בפה?
הם לוחמים מעולים גיבורים על ילדים?

זוועה......

אתה אומר בעצם ואין חזרה והדברים סגורים,כי אתה כתבת את זה,שהמחבלים המשוחררים,הפלסטינאים הכלואים בישראל,הם בעינך לוחמים מעולים,האם פיגועי ומעשי טרור הם הפעולה המעולה שגורמת למחבלים הללו להיות חיילים מעולים עלפי הגדרתך?

איך יכולת לכנות מחבלים בתואר חיילים מעולים?
האם לנפגעי טרור תגיד שהפוגעים בהם היו חיילים מעולים בעת קרב?

אני המומה,ומזועזעת.
,אני כתבתי על מחבלים פלסטינאים הכלואים בישראל ואתה כינית אותם חיילים
זה הרגע בו אנחנו צריכים להבין שאתה זקוק לרחמינו.

עצובים איתך על אובדן החמלה והאנושיות שאולי היו בך פעם.

נערך לאחרונה ע"י dana26 בתאריך 04-09-2006 בשעה 13:34.
ישן 04-09-2006, 15:41
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
כל כך הרבה אי דיוקים במכתב קטן אחד
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "היה ברור שאתה תגיע לעמנת לשמור"

רוצחי ילדים הם רוצחים נפשעים - כך הם רוצחים רוצחים רוצחים
אכן, על פי מפקדי צה"ל, בשתי תקריות החטיפה הם היו לוחמים מעולים. כמו גם במלחמת לבנון השניה והסבו לחיילי צה"ל אבדות כבדות.

עובדה זאת איננה מנקה אותם מהיותם רוצחים שפלים, כאשר הם פוגעים במכוון באוכלוסיה אזרחית, שלא במהלך מלחמה.

את יודעת היטב שלא התכוונתי לאלו שרצחו תינוק עם מוצץ בפה.
אפילו כתבתי זאת במפורש. אבל אין להתעלם מהיכולת שהם גילו בקרבות כנגד חיילי צה"ל.

את ממשיכה לשקר במצח נחושה - לא זאת כתבתי. את פשוט מערבת מן שאינו מינו - עושה סלט מקולקל ומנסה להאכיל בו את הקוראים.

מה שכתבתי ואני עומד מאחורי מה שכתבתי ש" נכון שלמען החזרתו הביתה של חייל או אזרח ישראלי אנו מוכנים ל"שלם" מחיר בשחרור אסירים ועצירים פלסטינאים - כאלו שקיימות הוכחות כנגדם והואשמו ברצח וכאלו שקיים חשד לגביהם ללא כל אשמה מוכחת בבית משפט.

בכל מקרה,הלוואי וזה נכון,שישוחררו מחבלים רוצחים (עד כמה שפחות ) על מנת שנקבל את החייל הזה ושאר החיילים חזרה. "

אני מוכן שישחררו רוצחים למען חיילי צה"ל או אזרחים ישראלים שנחטפו ע"י המחבלים.
איך יכולת לכנות מחבלים בתואר חיילים מעולים? את חושבת שאם תחזרי על העוות 100 פעמים הוא יהפוך לאמת. נפגעי טרור נפגעו ו/או נהרגו בידי רוצחים נפשעים.

אינני זקוק לרחמים של אף אחד ולבטח לא ממך. אני מגלה חמלה אנושית רבה יותר מרבים מאזרחי ישראל - שלא ירחק היום והם יקימו זעקות שבר על המחיר ששולם בעבור החיילים הנחטפים. בדיוק כמו שקרה עם רון ארד, שעד הים לא נודעו עקבותיו וכשיכלו לשחררו המחיר לא נראה סביר למשהו.

לך אני מציע ללמוד להפריד משתנים ולא לשים את הכל בסיר אחד ולרקוח מרקחת שאין בה כל טעם וראויה להזרק לפח.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר