לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2006, 20:31
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
משפחות החטופים: הפגישה עם רה"מ הייתה קשה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לשכת אולמרט: לא הבטחנו למשפחות החטופים לא להסיר את הסגר לפני קבלת אות חיים."

בני המשפחות נפגשו עם אולמרט ואמרו כי התאכזבו פעמיים, בהסכם הפסקת האש ובהסרת המצור על לבנון. אולמרט: אני עושה ככל יכולתי

משפחות החיילים החטופים אהוד גולדווסר ואלדד רגב, נפגשו היום עם ראש הממשלה אהוד אולמרט וביקשו ממנו להסביר את הסרת הסגר בלבנון. בני רגב, אחיו של החייל החטוף אלדד רגב, אמר בראיון לגלי צה"ל כי הסרת המצור היא ויתור על כלי חשוב ומרכזי של ישראל במאבק להחזרת החיילים: "החיילים החטופים נמצאים כרגע בלבנון. כשיוסר הסגר, הם יוכלו להגיע לטהרן. צריך להסתכל על רון ארד - זה עשוי להיות המצב איתם".

בראיון לערוץ 10 אמרו בני המשפחה כי הפגישה היתה קשה, וכי הם מאוכזבים מהחלטת להסיר את הסגר על לבנון. שלמה גולדווסר, אביו של החייל החטוף אהוד גולדווסר אמר, כי "יש לנהל מו"מ ישיר הכולל תשלום, כמו החזרת העצירים הלבנונים, בתמורה להחזרת בנינו". קודם לכן אמר, כי הם הגיעו לפגישה יותר לשמוע מאשר להגיד. "היו הכרזות של שרים ושל ראש הממשלה, ומה שנראה בשטח, זה כאילו שלא ממשלת ישראל מחליטה מה יהיה פה, אלא קופי ענאן וקונדוליסה רייס".

אחיו של החייל אלדד רגב, בני, אמר ש"התאכזבנו פעמיים מהממשלה, אנחנו מצפים למעשים ולא להבטחות".

אולמרט שב והבטיח למשפחות לעשות ככל שביכולתו לשחרור השבויים. על הפגישה הוחלט אמש לדרישת המשפחות, לאחר שקרובי החטופים מחו על "התחמקותו של ראש הממשלה מלהיפגש אתן מזה חודש וחצי.

וואלה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2006, 23:45
  משתמש זכר אלי זכרון יעקב אלי זכרון יעקב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.02
המלצה תסריט הפגישה ....
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "משפחות החטופים: הפגישה עם רה"מ הייתה קשה."

תסריט הפגישה ....
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "רוצים פגישה עם ראש הממשלה עכשיו!"

--------------------------------------------------------------------------------

[COLOR=Navy]שלום אדוני ראש הממשלה ( בראש רצה לה תמונה של אצבע בתוך הפה לפני ההקאה )...

אויי שלום לכם שלום לכם ...( בראש מה אני מספר להם עכשיו א'זה לוקש אני מוציא אותם ממני בלי שיתבייכיינו לי ?)

משפחות יקרות רציתי להקדים ולומר כי גלעד שליט בקרוב ישוחרר ויחזור הביתה אתם תראו כי אנחנו עושים כל מאמץ ולא חוסכים אפילו בשחרור 800 או 1000 פלסטינים .
אתם תהיו סבלניים ואתם תראות את הילידם והבעלים שלכם חזרה בבית .

אל תדאגו אני מבטיח לכם ,הנה הבאתי לדיון העמוק והנוקב הזה את שר הבטחון עמיר ולשם ההמחשה שאני רציני לא יכולתי שלא להביא את ליבני שאתם בוודאי מכירים.

אדוני ראש הממשלה שאלה לי אליך ....
רגע רגע מהסה אותה דובר הממשלה את לא רואה שראש הממשלה עומד להזיל דמעה ?
צלמים מוכנים ?
עמיר זוז מכאן רגע .....

וממשיך הליצן אולמרט ,( על האוזן יש לו אוזניה קטנה שבה לוחשת לו גילה אלמגור ..אהוד תרים את היד בתנועה חלשה הכה באגרוף חלושות על השולחן ...יופי אהוד יופי ..כן כן תראה את הפרופיל הכהה שלך ...כן כן זה כבר עושה את העבודה ).....

מישהו מבניי המשפחה מנסה לשאול משהו מיד מביט בו במבט מאיםם אחד מהדוברים הצמודים ,ובר און שולח עיניי חמור אל תעיזו להפריע לליצן לומר את דברו ....

וכך נמשכת לה הבושה והביזיון של האימפוטננט הכי גדול בעולם ,אני לא מאשים את אולמרט ,אני מרים ומצביע על כל בוחר קדימה על כל אחד שאכל את הלוקש המזורגג של קדימה התנתקות של קדימה גירוש יהודים של "המלחמה בלבנון תתן לי מנוף להתכנסות"....
על כל אלו שרוצה להעניש את הימין והענישו את עצמם ,על אלו שיושבים עכשיו בבית שיש אנשים אחרים חשובים יותר שמפגינים על הפיטורים של הליצן וחבריו...[/COLOR]

חברים יקרים ...
אם יש לנו מדינה חרא דעו לכם שיש לנו ( כל האצבעות בתוך הפה ) אז ראש ממשלת רפובליקת הבננות הכי חרא שהיה לישראל.

תדע כל אם עיבריה שמפקירה את בניה בידיי המפקדים ( עלאק מפקדים שחקניי טטריס ופלזמה ) הלא ראויים לכך.

אין אמון בממשלה אין אמון באולמרט שלא ראוי להקרא ראש ממשלה .
אין אמון בעמיר שבחר לגוננן על העיניים ומצא את עצמו משחק עם קפצונים ולומד את שפת הגימגומים.
אין אמון בליבני שעדיין ממשיכה עם נאומיי הבת מצוה שלה .
אין אמון ברמון החרמן .
ואין אמון בהירשזון השקרן סלפן.

אין אמון בממשלת הביזיון.

נ.ב.
בניזרי חלאת המין האנושי שדואג רק לחרדים העלוקות מוצצי הדם יה חתיכת חרא מזוהם אתה עוד מתנגד בתוקף לועדת חקירה ?
מתיי פעם אחרונה עשית ירי מקרוב או התנדבת בבית חולים ?
אפס.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://leopard.50megs.com/SIGN.gif]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר