לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2006, 13:41
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
המון הצלחה וגיוס קל!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jadakiss שמתחילה ב "מישהו יכול להגדיר לי את הקושי בטירונות 02?"

אני בעצמי עברתי טירונות 02, והדרגת קושי היא 0 ממש
המון צחוקים, קצת תיזוזים, ובעיקר חוויה לכל החיים
הטירונות היא אולי השלב הכי מעצבן בשירות, אבל אחרי שעוברים אותה מסתכלים עליה כדבר נורא כיפי
אגב, אל תקשיב למפקדים שמאיימים שלא תעבור טירונות אם תיכשל במבחנים ולא תירה טוב, כי אין דבר כזה, ובאמת שבטירונות איתי היו אנשים ממש מפגרים שעברו, חוץ מנפקדות אין איך להיכשל בטירונות
ובאמת המון הצלחה אחי! ביומיים הראשונים זה קצת שוק ולוקח זמן להבין שאתה בצבא, אבל זה עובר מהר

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2006, 13:58

לי הייתה הקפצה אחת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jadakiss שמתחילה ב "מישהו יכול להגדיר לי את הקושי בטירונות 02?"

בלילה הראשון, איך שהסתיימה השעת ת"ש, כמה דקות אחרי פתאום יש צעקות של המפקדים "הקפצת הג"ס" (הגנה סביבתית).
הכוונה להקפצה של ארוע של שריפה או כל מפגע סביבתי אחר
היה לנו 3 דקות לצאת מהאוהלים ולהתארגן ב-ח' מחלקתית (וזה עוד 60 חבר'ה, ולילה ראשון כולך שוקיסט), וכמובן שלא הצלחנו. המ"מ (מפקד מחלקה, קצין צעיר בדרגת סג"מ, שזה הכי צעיר אצל קצינים) התחיל לצרוח עלינו שיכלנו למות ושאם זה היה אמיתי אז היו מלא נפגעים...
קצת זיין במוח, חזרנו לישון ומאז לא היו יותר הקפצות עד סוף הטירונות.

קיצור-אם תהיה לך הקפצה יהיו לך אולי אולי 2, וגם כן, זה לא משהו רציני, אז אין לך מה להיבהל...

ישן 09-09-2006, 17:17

הלו, תרגע ומהר

ציטוט:

אתה בא לסתלבט או מה??
02?
זאת טירונות סליחה על הביטוי זנות!

לפי דעתי בושה לשאול שאלה כזאת בזמן שאנשים קורעים את התחת ברובאי 07 וכדומה ואתה מתבכיין פה על 02

זכותו לשאול, ולא כל אחד יודע מה זה צבא
סה"כ גם אני עד לא מזמן ידעתי מה זה טירונות אפילו, האמת היא שעד ממש לפני הגיוס שלי לא התעניינתי בדברים כמו מה זה 02, ומה זה 07. זה שאתה יודע מה זה כל דבר זה אומר שגם הוא יודע?
גם כן, אם הוא עושה 02 כנראה יש לו בעיה רפואית/משפחתית מסוימת, ואין סיבה לצחוק עליו! זה לא ששואלים אותך איזה רובאי אתה רוצה לעשות, מסכים איתי?

קיצור, אל תתקוף כאן אנשים, אף אחד לא התבכיין, ואל תחפש בכח סיבות לריב

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:43

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר