לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2006, 08:55
  ikirX ikirX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.06
המלצה מה עושים בכלא?

שלום לכולם . שמי יקיר ואני כרגע בטירונות בניצנים . העניין הוא שלא הייתי קם בבקרים אלא בערך שעתיים אחרי הזמן . והמפקדת שלי באה להעיר אותי ואמרתי לה לעוף לי מהעיניים ולתת לי לישון וגם צעקתי עלייה - לא שזה היה בכוונה ואני גם מצטער שהתבאטתי כך פשוט אני לא אוהב שמפריעים לי בשינה..

אחרי יומיים היא שלחה אותי להישפט אצל המ"פ והוא נתן לי עונש של 14 יום בכלא . אמרו לי שזה כלא שנמצא במחנה מז"י.. עכשיו הייתי מעוניין לדגעת מה התנאים שם .. יש מזגן? אני מעוניין ללמוד לפסיכומטרי כך שאם יש תנאים שם זה ממש מעולה וגם אני אחד שאוהב לישון 12 שעות ושיש אפשרות אף יותר..
האם עוזבים אותי שם ונותנים לישון כל היום ולעשות מה שאני רוצה? כי אם כן אני מעדיף את זה על גבי הטירונות.
לגבי החבר'ה הבנתי שהם אחלה כמו בטירונות אז אני אסתדר מצויין מהבחינה הזאת..
אבל מה שחשוב לי זה לגבי התנאים ולגבי הלו"ז כי אני ממש צריך להשלים שעות שינה..
mp3 או פלאפון אפשר להכניס?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2006, 09:18
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אתה מצחיק...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ikirX שמתחילה ב "מה עושים בכלא?"

א. במחנה מז"י אין כלא, יש מעצר. יש הבדל.
מעצר זה לתקופות של עד 28 יום וגם האנשים שמגיעים לשם הם אחרים ועל עבירות "קלות" יחסית (כמו שלך). לכלא מגיעים ה"כבדים"- עיסקאות סמים, גניבות נשק וכו'.

ב. מה עושים במעצר? אם אתה חושב שתוכל להכניס לשם פלאפון, MP-3 וכו' אז אתה חי בסרט...
כל היום מסדרים ועבודות רס"ר בבסיס. אני חושב שדווקא ישנים לא רע שם, יותר מ-6 שעות בלילה, אבל בטח לא 12.
האם עושים שם בית זונות? ממש לא.

ג. מזגן? לא נראה לי. פסיכומטרי? שכח מזה.

ד. בעניין שיחת טלפון: מגיעה לך שיחת טלפון אחת במשך כל תקופת המעצר.
כאשר אתה מגיע למעצר לוקחים ממך את כל הציוד ונועלים אותו באחד המקומות מבלי שתהיה לך גישה אליו.

ה. בסך הכול מעצר זה לא כזה נורא, אבל זה ממש לא גן עדן כמו שאתה חושב שזה.

ישן 07-09-2006, 21:02
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
לדעתי זה בהחלט מגיע לך, מה היית מקבל אם היית באזרחות? לא היו פותחים לך תיק פלילי?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ikirX שמתחילה ב "יש לי רעיון"

אין מה לעשות, הצבא הוא לא גוף דמוקרטי. יש חוקים ואתה צריך לפעול על פיהם (ממש כמו בפורום הזה).
מה לא הוגן בהליך המשפטי? לא היית עם כומתה על הראש? לא שאלו אותך אם יש לך משהו להגיד להגנתך?

אתה כותב שהרמת יד כדי לתת לה אגרוף אבל לא נתת, כך שכוונה היתה...

זכויות אזרח? אתה לא אזרח, אתה חייל. בתור חייל יש לך זכויות ויש לך חובות, אבל שונות מאשר באזרחות.

בעניין הפלאפון- תעשה מה שאתה רוצה, אבל אם יתפסו אותך תתכונן לעוד כמה ימים טובים במעצר, ואולי גם לבידוד. חוץ מזה, תהיה בטוח שאתה לא הראשון שמנסה להבריח פלאפון למעצר.

גחל"ת מקבלים על תקופות מעצר ממושכות יותר, לא על 14 יום.

ישן 07-09-2006, 22:22
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אני מבין שראית יותר מידי אסקימו לימון, מה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ikirX שמתחילה ב "מה עושים בכלא?"

בכל אופן, מגרדים סבונים במקלחת....

וברצינות, לא נראה לי שאתם קולטים חברים. אתם לא קולטים לאן אתם הולכים ומה מצפה לכם בשלוש שנים. רק לידיעה, הבחור עושה טירונות 02 שזה נחשב קל. בטירונות קרבית, לבוא ולפתוח פה על מי מהסגל, לא יעבור בשקט. אל תצפה לתנאים בבית כלא צבאי. באזרחי אין תנאים, אז אתם רוצה שבצבאי יהיה?

בכלל תפסיקו לשאול על תנאים בצבא איך האוכל ואיך היציאות. קודם כל זה צבא ואין שם את האוכל של אימא. יציאות בקרבי - מתי שמוצאים לנכון ואם אתה חייל טוב. ג'ובניקים - תלוי איפה משרתים, כעיקרון בבסיסים פתוחים יציאות כל יום. בבסיסי חה"א, פעם בשלושה שבועות לסופ"ש.

אז חברים, תתחילו להתאפס על עצמכם ותכינו את עצמכם לשינוי של 180 מעלות באורח חייכם. זה יהיה קשה, למי יותר ומי פחות אבל זה צבא ואתם חייבים לתרום מעצמכם שלוש שנים למדינה.

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 07-09-2006 בשעה 22:24.
ישן 08-09-2006, 02:36
  Makaveli The Don Makaveli The Don אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.09.05
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי asssaf123 שמתחילה ב "אל תפחד מכלא"

אני רק רוצה לציין שלא תבנה הרבה על הקב"ן... אנשים חושבים שפשוט הולכים אליו והוא אומר לך "אה אתה רוצה לצאת? סבבה, בכיף..." ואז יוצאים לאזרחות שמחים ומאושרים...
אני לדוגמא בעל עבר של 13 פגישות עם קבני"ם... (לא למטרת יציאה מהצבא חס וחלילה) והם אמנם אנשים מתחשבים וכל זה אבל תשכח מזה שהם יסדרו לך מה שבא לך...
בקשר למאסר בסיסי זה יותר גרוע מכלא בהרבה... אצלי בבסיס יש מאסר בסיסי וזה סיוט... האסירים עובדים לפעמים 16 שעות ביממה ומנקים וצובעים ושוטפים וכל זה בשמש ומול כולם... בנוסף יש חובה להיות על מדי ב' עם סימון על הכותפת כדי שכולם יזהו אותך...

בקיצור, תעשה מה שטוב לך ושיהיה לך בהצלחה, אבל אל תחשוב שכל כך קל לעשות מה שבא לך, וזה כולל לצאת מהצבא... בצבא ה-כ-ל לוקח זמן... ללכת לעשות פיפי לוקח זמן בצבא...

ועוד דבר אחד... הטירונות היא ללא ספק החלק הכי כיפי של השירות, אבל היא גם נוקשה יותר מבחינת משמעת... בסדיר הרבה פעמים זה לא שונה מעבודה אזרחית, ועם מפקד טוב אתה לא תרגיש שאתה בצבא בכלל לפעמים... אז תחשוב על זה ותזכור שהטירונות היא רק עוד משהו לעבור שם ואחר כך יכול להיות לך הרבה יותר קל... אל תמהר לעשות בעיות, כי גם אם ירצו להוציא אותך, הם יעדיפו לעשות את זה אחרי שלפחות ניסית...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר