לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2006, 11:05
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
ייתנו לך תפקיד במפקדה אולי אפילו, או כמוש אמרתי-תפקידים תחזוקתיים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הציוני האחרון שמתחילה ב "יציאה מקרבי"

בכל מקרה, לפני שאנשים כאן זורקים שטויות לאוויר-אם באמת תרצה לצאת מקרבי ותראה שזה לא מתאים לך אתה תצא, כי סה"כ אף פעם לא ייתנו למישהו בלי מוטיבציה להישאר בקרבי, וקשה יל להאמין שמישהו בלי מוטיבציה יהיה מסוגל לעבור מסלול בכלל...
מצד שני, יש משהו שאני לא בטוח לגביו, וזה האם אפשר לצאת מקרבי לפני הטירונות, ולגבי זה אני לא בטוח. אבל אחרי הטירונות יש סינון ותוכל לצאת מקרבי, ויש לי מספיק חברים שזה פשוט לא התאים להם ולכן הם יצאו, ונשארו בבסיס בתפקיד לא קרבי, כפי שציינתי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2006, 00:03
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
לא אמרתי שאני רוצה לצאת...אני חושב על העתיד..

אני כרגע בגולני ואני לא מסתדר משהו עם האנשים,סך הכל הטירונות "אחלה",לא קשה לי בכלל מבחינה פיזית וגם היחס לא מפריע לי,אבל לא לקחתי בחשבון לפני הגיוס את הגורם של האנשים וחשבתי שזה דבר שיסתדר אבל אני לא רואה את זה קורה וזה דיי קשה נגיד לסגור שבת[אני טירון אז כל הוותיקים שלא יגידו לי "חכה שתסגור 28 ואז נדבר יא צעיר מת"]הקיצר קשה לסגור שבת ולהשאר בבסיס שבועיים עם אנשים שאתה לא כל כך אוהב,דבר שני בקשר למה שכתבתי לפני הגיוס,זה לא בדיוק חכם לבוא ולהגיד לי עכשיו ולזרוק לי את זה בפנים,אני בטוח שגם אתם כמה שאתם וותיקים[או בכלל מל"שבים]הייתם לפני הגיוס או כרגע לפני גיוס גם במצב שאני הייתי,עכשיו שאני יודע בערך מה זה צבא אני מבין שהתפיסת עולם שלי הייתה מעוותת,אבל עדיין אני חושב שגולני היא החטיבה מספר אחת כמו שכתבתי וגם אם אני יעזוב[מקווה שלא]גולני עדיין תחשב אצלי לחטיבה מספר אחת
ולפחות אני מנסה להיות חייל קרבי גם אם אני לא יצליח ואני מקווה שאני כן יצליח,בניגוד לכל הגוב'ניקים שכן יכולים לשרת בשירות קרבי אבל הם החליטו אפילו לא לנסות,אז בבקשה לא להטיף לי וכדומה אני מנסה להיות בקרבי.אם למישהו יש עוד תגובות על הנושא לא משנה מה אני ישמח לשמוע
ועוד שאלה,אם אני מסיים טירונות ויש לי 05 איזה תפקידים יציעו לי במקרה שאני ייצא ?

ישן 09-09-2006, 13:04
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
סתכלו..

אני לא הולך להיות וותרן "ולמצוא" לי תירוץ לעזוב את הח"יר,אבל אני מקווה שהעניינים יסתדרו,סך הכל אני רואה את עצמי נשאר עד סוף הטירונות לפחות,אבל אני רוצה לברר תפקידים שיציעו לי במקרה שאני ירגיש אני לא יכול יותר,לא כולם מתאימים לקרבי,אבל לפחות אני מנסה,לא באתי להתבכיין ואני יודע שיש אחלה אנשים בגולני אבל מה לעשות אני נפלתי על מחלקה עם חבר'ה שהם לא בדיוק הטיפוס שלי[ואין לי בעיה עם "שחורים" או כל בן אדם אחר רק שיהיה בן אדם טוב ויש הרבה במחלקה שלי שוואלה הם אנשים חרא]הרבה אנשים אומרים לי חכה עוד מעט יהיו מסעות וכאלה כל אחד יעזור לשני ואתם תתגבשו אבל אני לא רואה את זה קורה,אז סך הכל רציתי לברר קצת זה הכל.
לא רואה את עצמי מעביר מסלול של 9-10 חודש עם אנשים מהכיתה שלי שאני לא אוהב שלא לדבר על המחלקה,התחברתי עם איזה 2-3 אנשים שהם דיי בסדר אבל זה לא מספיק לדעתי,זה לא שאני יוצא הרבה הביתה אז אני צריך לפחות שיהיה לי שמה אנשים טובים מה שכרגע אין הרבה.זה הכל חבר'ה
שיהיה לכם שבוע קטלני ותודה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר