לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2006, 03:17
  Spinoza Spinoza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי בז 69 שמתחילה ב "חבל!!! הכרתי את האיש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בז 69
חבל!!!

הכרתי את האיש הצבעוני,לחם בכל מאודו בממיסד הנגוע והמושחת
בזמנים אחרים יכל די בקלות להחליף את- שר הביטחון(החברתי)? , הנוכחי...

נראה כי אכן צריך עור עבה מאוד כדי לעסוק ב-מדמנה המושחתת ורקובה ושמה "מדיניות רווחה".

יהי זכרו ברוך!

קל נורא לצעוק נגוע ומושחת על כל דבר שזז, ולבוא כל היום בטענות (וכמובן להאשים אחרים במצבך). ואת זה בדיוק עשה החבר הצבעוני והססגוני שלך.
צר לי על מותו של כל אדם, אבל בוא לא נגזים עם הגדרתו של טוויטו כ"איש צבעוני" (אפשר היה לחשוב שמדובר פה באיזה פרא אציל). בוא ניזכר לרגע מי היה טוויטו.

רומק כתב "מאבק ארוך ומייגע בעוני". נו באמת. טוויטו היה מובטל מקצועי במשך שנים. האיש פלש לשטח לו לא, השתלט לא פעם על רכוש לא שלו, וניסה להפוך עצמו למרטיר חברתי, על חשבון מסכנים אחרים. על איזה מאבק ארוך ומייגע בעוני מדובר פה?
לא היתה שום סיבה שאדם בגילו לא ילך לעבוד מבוקר עד לילה כדי לפרנס את שלוש בנותיו. במקום זאת, הוא הפך את הפרזיטיות לדגל שיש להתגאות בו ושיש לסחוט באמצעותו עוד ועוד קצבאות. במקום זאת, הוא הטיל על החברה, על אזרחים משלמי מסים, לממן את המשפחה שלו.
אני לא מוכן להיות מנומס ולא מוכן להיות צבוע. ברמה הציבורית, אין שום סיבה להיות עצובים על כך שהפרסונה הדוחה, האלימה והנצלנית הזו נעלמה מחיינו. ברמה האישית, כמובן, זו טרגדיה עצובה, אבל מובן שהרמה האישית לא מעניינת כאן איש. הרי, אם הוא לא היה מפורסם, כלומר דמות ציבורית, למישהו פה היה איכפת?

נערך לאחרונה ע"י Spinoza בתאריך 09-09-2006 בשעה 03:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2006, 15:10
  Spinoza Spinoza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.02
כיכר הלחם? אתה מתכוון לפיסת האדמה שאליה פלש?
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי בז 69 שמתחילה ב "אינך מכירו ואינך יודע דבר על..."

למה בכלל הציעו לו הצעות? מי שהציע את ההצעות הוא אדם לא מוסרי: הוא ניסה לשחד כדי לא להתעמת עם הבעיה. אבל הוא גם אדם חלש, כי נכנע לביריונות.
ואז מה אם טוויטו לא נענה לשוחד? זה בערך כמו שתודה לפורץ על כך שלא בילגן לך את הבית.

ראה, אני לא הייתי במצבו של טוויטו. קצת קשה לי לשפוט אדם שהגיע למצוקה. אבל אני גם לא הייתי מעלה על הדעת להביא לעולם שלושה ילדים כשאין לי במה להאכיל אותם. אני מאמין באחריות אישית, ואני מאמין שאנשים שלא מוכנים לקחת אחריות - צריכים לשאת בתוצאות. אחרי הכל, אין סיבה שיקחו לי שליש מהמשכורת עבור מסים, כדי לממן פרזיטים כאלה.
אני גם יודע שחרף המצב הקשה שבו היה, האדון "הצבעוני" הזה יכול היה לקחת את עצמו בידיים ולעשות לביתו. וכשאני אומר לעשות לביתו, אני מתכוון לצאת לעבוד, ולא לצאת למחאה שבאמצעותה יוכל לסחוט עוד כמה דברים מהמדינה.

תפיסותיי הסוציאליסטיות התפוגגו בגלל אנשים כמוהו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר