לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2006, 18:36
צלמית המשתמש של BiNbA17
  משתמשת נקבה BiNbA17 BiNbA17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.02.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Drambui שמתחילה ב "ממש לא סתם... מי לא אוהב..."

הD50 כמובן שמומלצת,
אני מציעה שתחכה קצת עם העניין, עכשיו עם יציאת הD80 וה400D לשוק - א' המחירים ירדו, ב', עדיף להשקיע בD80. [דבר שגם אני תכננתי לעשות, במקום לקנות 70-300 ופלאש,כרגע חוסכת.]

DSLR, כפי שכבר הבנת, זה עסק יקר, ובמסגרת התקציב שלך חשוב שתדע שתרגיש במס' חסרונות.
הסוני שלך היא P&S, היא מכילה פחות או יותר כל מה שצלם צריך, באיכות הרבה פחות טובה.

אתה מתחיל עם 18-70 שתעלה לך 2,000 שקלים חדשים ונחמדים [אישית לא כ"כ ממליצה יד 2]
ואז אתה חייב זום! אז זה 70-300 (כי פחות מזה, חבל על הכסף)
וכל מיני דברים קטנים ונוספים.

חשבתי כמוך - עם קיט אפשר לחיות תקופה ארוכה.
טעות.

בקיצקץ,
חכה קצת עם השדרוג.
מקווה שעזרתי =]
עדן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-09-2006, 19:33
צלמית המשתמש של OmriP
  משתמש זכר OmriP OmriP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל OmriP שלח הודעה דרך MSN אל OmriP Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי BiNbA17 שמתחילה ב "הD50 כמובן שמומלצת, אני..."

עדן, את שוכחת שהצרכים שלך הם לא הצרכים שלו, ואת לא יודעת (נכון? ) מה הם באמת הצרכים שלו.

המחירים ירדו - לא בהכרח, וזה עלול לקחת זמן. בנוגע ללקנות D80 ולא D50 - שוב, תלוי בצרכים. יש אנשים שה-D50 תספק, וכשמדובר על תקציב של 5000 ש"ח (כפי שהוא ציין בפירוש) לא הייתי הולך על D80 (שהמחיר הרשמי שלה עומד על 999$ (מה, דולר אחד זה לא משהו? ], זתומרת בערך4500 ש"ח בחו"ל, בארץ בטח הרבה יותר), כיוון שלא היה נשאר כסף בכלל לציוד נוסף - עדשות, תיקים וציוד היקפי נוסף.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BiNbA17
סוני שלך היא P&S, היא מכילה פחות או יותר כל מה שצלם צריך, באיכות הרבה פחות טובה.

כל מה שצלם צריך? לא ממש.. צלם צריך מהירות - זה לא קשור לאיכות. צמצם צריך עומק שדה - וגם זה לא איכות. עוד דוגמאות?

P&S לא בהכרח תעשה עבודה פחות טובה, ברוב המקרים. לחלק גדול מהאנשים, היא מספיקה, בייחוד לאור העובדה ש-DSLR זה עסק יקר, וקשה להוציא תוצאות טובות בלי אימון, נסיון והתמדה.

בנוגע לעדשות - מאיפה בדיוק את יודעת שהוא צריך 70-300? זה משגע אותי.. אני לא יכול להמליץ לו כרגע על עדשה, כשהוא בעצמו עדיין לא יודע מה הוא רוצה. תסתכלי על שתי דוגמאות: מצד אחד מתן, שמצלם מקרו ו-וויד, ומצד שני ארנון, שמצלם ציפורים. שניהם הלכו לכיוונים שונים לחלוטין של אורך מוקד - היית יכולה להמליץ להם על עדשות להתחלה?

הייתי אומר, שכל עוד לא יודעים מה מגביל - לא מתקדמים. אם הוא החליט שה-P&S שלו מגבילה אותו, כי ה-ISO שלה דפוק, כי אין לו עומק שדה, ושהוא רוצה בגלל הסיבות האלה לעבור ל-SLR - יופי. אז שיקנה SLR שעונה על הדרישות שלו במסגרת פשרה על התקציב. אח"כ, לדעתי שיקנה את העדשה הכי בסיסית (שבכל זאת היא איכותית, אפילו קצת... ), וכשהיא תגביל אותו - שייתקדם.

עמרי
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר