לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2006, 14:46
  תומר5 תומר5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
להצהיר או לא?

שלום לכם, יש לי בעיה של אלרגיות, לא לחול או משו כזה אלא לחרקים!!! יתושים, דבורים דבורים צרעות עקרבים, בקיצור כל דבר שעוקץ ויש בו את הרעל הזה שמשתק את המקום...
עכשיו יתושים פעם היו עושים לי מה שדבורים עושים לבנ אדם רגיל, אם הזמן התרפאתי מזה.. ואף פעם לא עקצה אותי דבורה או חרק אחר חוץ מיתוש..
הרופאים אמרו לי שזה ממש נדיר שיש אלרגיה כזאתי, ולא יודעים בדיוק מה יקרה לי אם אני יעקץ על ידי דבורה, אמרו לי שיכול להיות מצב של סיכון חיים ואף מוות....!!!

עכשיו אני ממש מהמורעליםף, יענו עובר ברחוב חייל קרבי, גבעתי, גולני, נחל, או כל קרבי אחר אני חש כבוד עז לבנאדם! אז בקיצור להצהיר או לא??? כי אם אני מצהיר אני יכול אפילו לצאת מהצבא..

אז תודה מראש...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-09-2006, 13:40
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תומר5 שמתחילה ב "להצהיר או לא?"

ואו יש פה כל כך הרבה אנשים בלי שכל שזה לא להאמין...מה זה לא לדווח?!?!?קביעת פרופיל זה רשות אתה חושב?!!?גם אם זה מסכן את חלום הקרביות שלך...אתה חייב לדווח ללא קשר לתוצאות!

תחשוב אם יקרה לך משהו בשטח אתה מעמיד אחרים בסכנה...ראית שבמלחמת לבנון לקח שעות לפנות פצועים בלי רגל או דברים כאלה אז תחשוב מה יקרה אם תעקוץ אותך דבורה בשטח ולא תיהיה אפשרות לחלץ אותך...כי אם אתה אלרגי עד כדי כך לעקיצות אתה חייב לקבל טיפול תוך שניות כי אם לא אתה פשוט תמות!!

תעשה את הבדיקות לראות אם זה בכלל קיים עדיין ואם כן אתה חייב לדווח!!פשוט חייב!!אנשים אתם חייבים להתבגר כאן...אני מודע לזה שיש פה רעל בכמויות אבל מדובר בחיי אדם!גם חיילים בערוף תורמים אחרת הצבא שלנו לא היה יכול להתקיים...גם אם ירד לו הפרופיל ל64 או יותר נמוך הוא יכול למצוא תפקיד עם תרומה אדירה...יש מצב שהפרופיל של הבנאדם יהיה נמוך...אז מה?!?!הוא כבר לא תורם?!?!הוא כבר לא נחשב?!?

לפותח האשכול:תסתכל על הדברים בצורה אחרת..יש חיים אחרי הצבא ואתה לא רוצה לקטוע אותם בשביל דבר כל כך מטומטם שלא דיווחת...זה יכול להיגמר באסון!אני בטוח שאתה תמצא תפקיד איכותי ותורם גם בערוף ולא משנה איזה חלום יש לך...כי זה באמת לא משנה...

תעדכן!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:39

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר