לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-09-2006, 15:04
  Davidnei Davidnei אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
לא סתם המחיר שלהם זול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תום מרילין שמתחילה ב "בKSP ירושלים...."

אך פעם לא שאלתם את עצמכם למה המחיר שלהם כל כך זול -> ולא משנה מאיפה התשובה הזאת אבל תכירו בא גם אם לא תרצו!!!
זאת האמת היחידה אותם מוצרים שיש בKSP יש בחנויות אחרות אבל לא בחיר כזה! אותה רשת שאסור להזכיר את שמה באתר, לא כזו גרוע כמו KSP!
אחריות על המוצר! זה הסיסמה -> לא היה ולא נבראה, ולא צריך להגיד שחנויות אחרות אוהבות להרוויח 200% זה לא תמיד נכון! חניות צריכות להרוויח. אבל מאיפה הרווח של KSP מ10% מכל מוצר!!!????
תשאלו את אצמכם זה הגיוני? התשובה לא! בשיל לתת לעובדים שכר מינימום הרשת חייבת למכור ביום 150 מוצרים לפחות! מה אתם כול יום קונים בKSP מוצרים?
אני לא מאמין כיוון שזה לא כך, KSP עושה בעיות עם החלפת מוצרים אז תדעו אני קונה יותר זול ממה שהם מצאים ולא רוצה את הסחורה שלהם הכול שם ק'ומבינה החלקים לרוב לא אותם חלקים וגם אם כן אז איכות המוצר ירודה( גם אם אתם לא חשים בכך - וזאת עובדה, רכיב טוב עולה יותר כסף ואני אישית בדקתי את זה) תהנו ותשמרו על הכבוד שלכם מוכרי החנות יכולים להיות אחלה אבל זה לא צריך להיות פיטוי לקניה פגומה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר