לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2006, 01:28
  dor152 dor152 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.04
חייל קרבי..? האומנם?

קשה להתחיל דיון/הסבר/דיעה על הנושא הזה..

חייל קרבי אישית החלום שלי... כנראה שאף אחד לא זוכר אבל כבר כתבתי את מצבי בפורום אבל אכתוב אותו שום..
אני דור.. אסמטי לשעבר בעל רגלי O פרופיל 82.. נפלט טייס --- טעות של המערכת --- בצורה מסויימת חריג יום סיירות לא ביקשתי את היום סיירות והלכתי קיבלתי חובלים יום ראשון גיבוש אבל עכשיו בימים האחרונים יוצא לחשוב אני קרבי?! כל החיים שלי לא ציפיתי לקרבי אז למה כן פתאום?.. מה קרה שבשנה האחרונה בשנה לפני שאני אמור להתגייס פתאום החלטתי זין על כולם-- זין על ההורים שלי שמגיל 10 אמרו "קרבי אתה לא תהיה" ועל האח שצחק כל פעם שהזכרתי את המילה קרבי לידו כי הוא עשה טירונות 03 ---ואו... ואני לא חומר קרבי... זין על כלל החברים שלי שכוולם בלי יוצאי דופן גו'בניקים -- צפון תל אביב ציפיתם למשהו אחר?..

ועכשיו יומיים לפני הגיבוש הכביכול קרבי מהרהר על בשביל מה...? למה לא לשבת שלוש שנים בתור טבח בבסיס של נהגות האמר וכל היום לזיין למה לא לזיין כל היום בקריה ולחזור בארבע הבייתה כי באופניים זה בדיוק דקה...

בשביל מה קרבי?
וזה בעצם השאלה בשביל להגן על הארץ על התושבים?.... איזה תושבים?... אלא שחושבים שאני מתנשא בגלל שאני בצפון תל אביב או אל שחושבים שאני מתנשא בגלל שאני אשכנזי עזבו את זה... להגן על אותם אנשים שעוזרים לאלה שמנסים להרוג אותי... לאאאא הכי טוב להגן על "נבחרי הציבור" שעושים כמעט כל דבר חוצממה שהבטיחו בבחירות שיעשו...? אז אני יודע בשביל המפקדים שבשניה שיש צרות זורקים תאשמה על מישהו אחר??... (חלוץ למה לא לקחת אשמה?.. זה בסדר שאין שום דבר במחסנים? שחיילים יוצאים עם מימיות מחוררות?... שאין חילוץ שיש פצוע?.. בשביל מי?... )

אההה כן... נכון בשביל עצמי.... ב-ט-ח..!

כי כשאני אצא מהצבא יגידו אתה היית ב-יהלומ... ואו ... אין לנו עבודות בשבילך..
חצי מהחברים שלי במממר"מ חוזרים יומיות...!!! ובסוף השירות שלהם הם ידפקו קופה בקבע וישיגו עבודה בשניה שיצאו מהצבא...

לאאא אבל אני יהיה בוגר כי אני ב-קרבי....

חפרתי נכון אבל לי זה חופר בראש... ודבילי לרשום את זה כאן...? אולי

הרי בתכלס אחרי כל הואו והמה והמו--מה אני יעשה...?

יעשה מה שכל יהודי טוב אמור לעשות יתגייס לקרבי...

"אין מקום אחר החורש"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2006, 14:47
  Awaking Awaking אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
תעשה מה שטוב לך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dor152 שמתחילה ב "חייל קרבי..? האומנם?"

אתה לא יכול לחזור עכשיו על כל החיים שלך ועל כל ה"אתה לא תהיה קרבי" כולם אומרים וכולם חושבים כל מיני דברים עד שמגיע הרגע שאתה צריך להחליט מה אתה עושה עם עצמך בצבא.

אז מה אם חברים שלך בקרייה? חושב שזה ייתן להם משהו בחיים?

אז מה אם חברים שלך בפלס"ר? זה לא עושה אותם יותר טובים ממך?

אז מה אם חלק ייצאו מהצבא עם עבודה ומסודרים לכל החיים וחלק לא? אתה רוצה להיות מסודר בחיים תעשה מה שאתה רוצה לעשות ולא שום דבר אחר, אבל תחשוב לפני זה.

יש לך גיבוש חובלים, זה לא שמחר אתה מתגייס לקורס, קודם תעשה גיבוש, תבוא תראה תתעניין מה יש מה אין מה אתה אוהב מה אתה לא אוהב ותלך למקום שהכי מושך אותך להיות בו כי שם אתה תתן 100% מעצמך ורק שם.
ישן 16-09-2006, 15:35
  srusha srusha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "אני בדיוק כמוך !!! וגם לי יש..."

למה לשרת בקרבי?

הממ, בואו נראה,

המדינה דופקת אותנו, אז זה לא למדינה,
האזרחים, חלקם חראות, חלקם טובים, וואלה, אולי קצת לאזרחים, להגן על הדודה.
על הנציגים שלנו בכנסת? לא נראה לי....

אז על מה אנחנו מגנים?

על הזכות שלנו לחיות בארץ שלנו!
כי אחרת ישמידו אותנו, אם זה היה הערבים, ועכשיו הפרסים (לא, הפלסטינים הם לא איום מיידי), ואולי מחר שוב הנוצרים ישתגעו.

הייתי בהרבה ארצות, תאמינו לי אין כמו ארץ ישראל, נכון, חרא פה, אבל במקומות אחרים יותר גרוע, לפחות פה האנשים הם בני אדם, אתה הולך לצבא, בשביל שההורים שלך יוכלו לישון בדירה\בית שלהם בלילה ולא לברוח בפחד מפצצות, כדי שלא ירצחו את אחיך הקטן ויאנסו את אחותך. כדי שתוכל לחזור בסוף השבוע הביתה ולהסתחבק עם המוכר בקיוסק.

בגלל זה, אם אתה מרוויח מזה, זה הטבה, בונוס, אבל אתה מקבל את הדבר הכי חשוב שיש, חופש!

חירות!

ובגלל זה אני משרת, לא בשביל הממשלה, שדפקה אותה בכל חוזקה ועדיין דופקת אותי (אתם לא מאמינים עד כמה), בשביל שאחותי תוכל לישון בשקט בתל אביב, ולא לחיות תחת כפייה דתית\ פחד מזה שירצחו אותה כי היא יהודיה,
ישן 16-09-2006, 16:55
צלמית המשתמש של vodka4us
  vodka4us vodka4us אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל vodka4us

קרבי?? זה סתם אחי!!
שהולכים לקרבי בתכלס מה זה יתן לך כלום.....אתה תשתחרר ותלך למצוא מקום עבודה כמו כל בן אדם פשוט אבל לעומת זאת חייל שהיה בממ"רם או כל יחידה אחרת אחרי שהוא יוצא הוא יעשה 20 אלף בחודש אם מכונית ופלאפון וזה סתם מבאס........אבחל החויות!! האופי!! הבגרות זה משהו אחר!! אתה תדע לשמור על הדברים שלך על החברה שלך אתה תיעמוד בזמנים תדע מה לעשות בזמן לחץ!! החויות זב בכלל גבררררררר.......אין כמו לקרוע את התחת סתם בצבא אם החבר'ה......הכי מצחיק לראות את חבר שלך רק חזר בדרך למסיבה שאנחנו שותים הוא נרדם באוטו חחחחח והאמת קצת דפקו אותו בן יחיד אבל רוצה הכי קרבי שיש ועכשיו הוא בגדודים ובשביל מי?? סתם בשביל עצמו כי הוא יודע שאם הוא ילך לקרבי ידפקו אותו והוא הולך דווקא לשלם כי בלב אתה יודע אני הולך לקרבי אם כל הנשמה כדי לנסות ולהגן על המדינה שלי כדאי שלא יקחו לי אותה או סתם כדאי להגן על המשפחה שלי ושאתה תחזור הבייתה אחרי שבועיים אם רובה לראות את הפנים של אמא של אבא סבתא ושל האחות הקטנה ובלב אתה יודע שהם מתגאים בך ובלילות לא יושנים...........
להעביר צחוקים אם אנשים בלילות וסתם לבכות בזמן הזחילות ולעזור לחבר שזוחל אחרייך ואין לו כבר כח!!
כי קרבי זה הכי אחייייייייייי
ואני ילך לשם בלב שלם ולא משנה מה יגידו לי האנשים שהיו שמה וכמה שיגידו לי שזה סתם חרא ואתה תדפק בלב אני יודע שקרבי זה המקום שלי!!

לאיודע מה כתבתי פה.....

ישן 16-09-2006, 17:57
  פשוט שריונר פשוט שריונר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06

אחי.. אין תשובה ברורה.. ככה זה נראה במקרה שלך.
אצלי, זה היה ברור מלכתחילה. ידעתי שאני הולך לקרבי, להילחם בשביל המדינה. זה מה שמביא אותך לשם.
אבל ציונות זו קלישאה בהמשך הדרך. אלו החברים ומה שאתה עושה שמשאירים אותך ונותנים לך כוח.
אתה לא תרגיש את הסיפוק עד שלא תקח חלק בקרב, שאנשים יעמדו לפניך כדי שלא תפגע, ויסחבו ויחבשו אותך כי נפצעת. וכשזה ייגמר, לשבת מלוכלך מסריח ועייף, עם החב'רה על איזה מנה חמה שהיא כבר קרה משלשום, לצחוק ולשיר ולדעת שעוד כמה שעות אתה נכנס שוב.
ואז לחזור הבייתה. ולראות את ההורים את אימא שלך שבוכה, ואבא שלך שאין יותר גאה ממנו בכל העולם.
ללבוש את הא' ולהתגאות כ"כ בסיכת הלוחם שלך ובמה שהשגת בשירות שלך.
כשתדע שיש חברים שלך שהולכים למשימות שברור שמישהו לא יחזור, והם עדיין הולכים, עם הכי הרבה רעל ופחד. אבל הם יודעים שבכל מקום שהם יסתכלו יהיה חבר שלהם שייתן להם את הלב שלו אם צריך.
את הדברים האלו ראיתי ועברתי, ואני לא מתחרט לרגע על ההחלטה שלי להיות לוחם. עם כל החרא והכאב, אין על קרבי אחי...

אחי, בסופו של דבר אתה תעשה מה שתרצה, אבל תדע שאנחנו צריכים עוד אנשים שהולכים נגד כל מה שאומרים להם ומתגייסים להיות לוחמים. כי אין הרבה כאלו בכלל.
שיהיה על הזין שלך כל הג'ובניקים מהקרייה שמזיינים מלא, רואים את החברה כל יום ויעשו מלא כסף אחרי הצבא. מה שאתה תעשה בשירות שלך שווה הרבה יותר מכל זה. אתה תרוויח שני דברים שהם בחיים לא יקבלו : משפחה וחוויות...
תחשוב על זה.. אל תוותר.

ישן 16-09-2006, 18:11
צלמית המשתמש של Crucio
  Crucio Crucio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.04.06
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי פשוט שריונר שמתחילה ב "אחי.. אין תשובה ברורה.. ככה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פשוט שריונר
אחי.. אין תשובה ברורה.. ככה זה נראה במקרה שלך.
אצלי, זה היה ברור מלכתחילה. ידעתי שאני הולך לקרבי, להילחם בשביל המדינה. זה מה שמביא אותך לשם.
אבל ציונות זו קלישאה בהמשך הדרך. אלו החברים ומה שאתה עושה שמשאירים אותך ונותנים לך כוח.
אתה לא תרגיש את הסיפוק עד שלא תקח חלק בקרב, שאנשים יעמדו לפניך כדי שלא תפגע, ויסחבו ויחבשו אותך כי נפצעת. וכשזה ייגמר, לשבת מלוכלך מסריח ועייף, עם החב'רה על איזה מנה חמה שהיא כבר קרה משלשום, לצחוק ולשיר ולדעת שעוד כמה שעות אתה נכנס שוב.
ואז לחזור הבייתה. ולראות את ההורים את אימא שלך שבוכה, ואבא שלך שאין יותר גאה ממנו בכל העולם.
ללבוש את הא' ולהתגאות כ"כ בסיכת הלוחם שלך ובמה שהשגת בשירות שלך.
כשתדע שיש חברים שלך שהולכים למשימות שברור שמישהו לא יחזור, והם עדיין הולכים, עם הכי הרבה רעל ופחד. אבל הם יודעים שבכל מקום שהם יסתכלו יהיה חבר שלהם שייתן להם את הלב שלו אם צריך.
את הדברים האלו ראיתי ועברתי, ואני לא מתחרט לרגע על ההחלטה שלי להיות לוחם. עם כל החרא והכאב, אין על קרבי אחי...

אחי, בסופו של דבר אתה תעשה מה שתרצה, אבל תדע שאנחנו צריכים עוד אנשים שהולכים נגד כל מה שאומרים להם ומתגייסים להיות לוחמים. כי אין הרבה כאלו בכלל.
שיהיה על הזין שלך כל הג'ובניקים מהקרייה שמזיינים מלא, רואים את החברה כל יום ויעשו מלא כסף אחרי הצבא. מה שאתה תעשה בשירות שלך שווה הרבה יותר מכל זה. אתה תרוויח שני דברים שהם בחיים לא יקבלו : משפחה וחוויות...
תחשוב על זה.. אל תוותר.

מילים כדורבנות!!
אני מחכה כבר להתגייס!!
ישן 16-09-2006, 18:15
  לוגיק לוגיק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.09.05
למה להיות קרבי?

בוא תיהיה ג'ובניק שנה . בוא תחזור הבייתה כל יום ב5-6 , תגיע ב7 וחצי לבסיס למחרת.
בוא "תהנה" מהיומיות האלה, כי ראסמי יומיות זה אולי אחת היציאות היותר מטרטרות/מטרידות שיש..(אני מוצא שלסגור זה יותר פרקטי).
בוא תחזור הבייתה כל יום ואל תעשה כלום כי רעבק, מחר אתה צריך להיות בבסיס ב7 וחצי בבוקר .
בוא תחזור הבייתה עם הרגשה של "זה בעצם עבודה מה שאני עושה" כי בתכלס זה ככה...ואני רציתי צבא בכלל..מה הולך פה?!
שנה שלמה ככהתראה אם זה לא ישגע אותך.
אולי אני משוחד כי יש לי רוב מוחץ של חברים קרביים בעצם,או שאולי הבנתי את זה בעצמי שאם יכלתי
קרבי מלכתחילה הייתי צריך ללכת לשם ולא לשמוע לשום אימא/אבא/דוד כי בתכלס זה לא כזה נורא!
אני מניח שזה היה חוסך לי את כל המלחמות עכשיו על פרופיל/שינוי שיבוץ.
אבל תיהיה ג'ובניק חצי שנה ככה..אולי ירד לך האסימון שקרבי זה לא כזה נורא או מי יודע דווקא תהנה
מחוסר מעש של 3 שנים.
אני רוצה לציין שאני נמצא ביחידה שכן תורמת ושלא פעם יוצא לי לטייל ברחבי הארץ בעקבות ה"עבודה" ולעסוק בפעילות מעניינת.
יש לי את הסיבות שלי לרצות לצאת משם,בעיקר לקרבי.

ישן 16-09-2006, 20:14
  קובי נקאש1 קובי נקאש1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.05
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי לוגיק שמתחילה ב "למה להיות קרבי?"

למה קרבי ....?

זאת השאלה הכי טובה שיכולה להיות ...מזה נותן לך כלום ....תאמת זה לא נותן לך כלום ..

אבל ההרגשה שלך .....בפנים שאתה שווה משהו שאתה יכול להלחם ..זה כבר שווה את הכול

נכון שיש פה שלטון חרא .כולם מושחטים שחצנים וחסרי טקט...אתה בטוח מכיר את התנך ..ואתה בטוח יודע שתמיד נלחמנו על השטח הזה , וזה מה שעכשיו אתה בתור קרבי תעשה

אז תצא מנקודת הנחה שאתה נלחם בשביל אדמה, בשביל המולדת ובשביל הגאווה היחידה שיש לעם שלך, זה למה קרבי כי אם לא אתה אף אחד אחר לא ישמור לך על הדברים שלך

ואיפה יש עוד כותל ..איפה יש עוד אנשים כמו פה??שמוכנים לעזור (לא כולם אבל רובם )

אז תשקול שוב את המילים שלך בבקשה

נערך לאחרונה ע"י קובי נקאש1 בתאריך 16-09-2006 בשעה 20:18.
ישן 16-09-2006, 21:36
  חרוב-בנשמה חרוב-בנשמה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.06

יש לי 2 חברים שרוצים להתקבל לממר"ם אחד שיכול לעבור את המבחנים ולא איכפת לו להיות קרבי ואחד פחות טוב שנגרר אחריו יותר בשביל להיפטר משירות הקרבי ולהיות גובניק עם עבודה מסכנה ועם פורפיל97,ובמקום לנצל את הפרופיל ולעשות משהו בצבא ואולי גם להיות באחת מהסיירות הוא בוחר להיות עם תפקיד מעפן בגלל הקרבי זה קשה.
קרבי זה קשה וממש לא קל ואפשר למצוא המון סיבות למה לא לשרת בקרבי אבל למרות הקושי שיש בשירות הזה אני מעדיף לשרת בקרבי ולדעת שאני עושה משהו בשביל ההרגשה שלי,אני ירגיש יותר טוב לדעת שאני בקרבי ושאני תורם ומגן על השטח של המדינה,ההרגשה שאתה יכול למנוע ומונע ממתאבדים שיוצאים משכם ומכול השטחים שלהם להתפוצץ בערים ולרצוח אזרחים זאת הרגשה טובה שאתה עשית משהו למען המדינה ואז אתה יודע שבישביל זה טוב שאתה הולך לקרבי.

נערך לאחרונה ע"י חרוב-בנשמה בתאריך 16-09-2006 בשעה 21:52.
ישן 17-09-2006, 01:14
צלמית המשתמש של Sleazy
  Sleazy Sleazy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.05
תראה

תשמע, קרבי זה דיי חרא
לא רואים הרבה בית והאוכל לא משהו
אבל שירות קרבי נותן לך משהו ששום דבר אחר לא ייתן לך.
חברים שמוכנים לסכן את החיים בישבילך, תראה לי ג'ובניק שמוכן לסכן חצי שעה בישביל חבר שלו...
וחוויות לכל החיים.

למרות זאת, ולמרות מה שכולם כתבו פה, אתה צריך להסתכל על עצמך לקחת את הייתרונות והחסרונות של להיות ג'ובניק/קרבי ולהחליט מה אתה רוצה להיות.
מה יותר חשוב לך, איפה אתה רואה את עצמך במערכת, מה מתאים לך, כי אחרי הכל קרבי לא מתאים לכל אחד.
יש ג'ובניקים שעושים שירות משמעותי מאוד ותורמים המון ויש גובניקים שמבזבזים את הזמן שלהם ושל הצבא.

השורה התחתונה שלי, תסתכל טוב על עצמך ותחליט מה מתאים לך

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:33

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר