20-09-2006, 00:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.07.06
|
|
|
בעיות לאחר התקנת xp
היה לי xp על המחשב ורציתי להתקין מחדש. לא הצלחתי דרך ה cd rom אז שמתי דיסק קשיח נוסף למחשב, הקלטתי עליו את דיסק ההתקנה של הווינדוס וממנו התקנתי מחדש את הווינדוס על c: .
בזמן ההתקנה הוא לא נתן לי את האפשרות של פירמוט המחשב אלא רק מחק את תוכן תיקית windows והתקין אותה מחדש. עכשיו יש לי בעיה שאין לי שום קיצורי דרך לתוכניות שהיו לי על המחשב, וגם בלוח הבקרה בהוספה או הסרה של תוכניות אין שום איזכור לתוכנית כל שהיא (הרשימה ריקה). אבל בתיקית program files כל התוכניות נמצאות כולל האופיס והכל ותופשות שם המון מגה בייתים אבל שאני מגיע לקובץ ההפעלה שלהם יש לי הודעה שאני צריך להתקין מחדש את התוכנה כדי שהיא תפעל.
מה אני יכול לעשות במצב ביש הזה?, האם ישנה דרך למחוק את כל התוכניות מההרד דיסק בלי פירמוט?,
או האם יש דרך להתקין כמו שהתקנתי(דרך כונן הארד דיסק נוסף) ולעשות פירמוט?
אני לא מצליח להתקין מהדיסקט של הווינדוס כי כשאני מגיע לסביבת דוס אני נכנס ל i386 שם לוחץ winnt , זה כאילו מתחיל להתקין אבל רושם לי שגיאה : could not find a place for a swap files. (יש לי הארד דיסק 40 גיגה ללא מחיצות עם שטח פנוי של 6 גיגה).
נכון שכתבתי המון אולי ופירטתי המון בעיות אבל אני ממש מבקש מכל מי שיכול לעזור לי בכל עצה שתיהיה,שיעזור . זה עדיף מלהשאיר אותי ככה.
תודה רבה מראש לכל אלה שעוזרים הפורום הזה הוא פשוט הצלה להמון אנשים.