לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2006, 23:26
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
מה הקשר? אומר לך
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "בסדר, אין בעייה מצדי...."

השוותי אותה כשרת חוץ לשרי חוץ אחרים, אשר נחשבים עד עתה, לשרי החוץ הטובים ביותר שידעה מדינת ישראל מעודה. האם היא מתקרבת לרמתם? כלל וכלל לא.

באם אינך עוקב אחר החדשות, מהלכיה המדיניים, אינם מזהירים במיוחד, והאמריקאים אינם מתרשמים ממנה במיוחד. גם ה"הפתעה שאירגן בוש לציפי לבני" בביקורה האחרון בארה"ב, אשר תוארה בהרחבה בארץ כ"כמעט וחסרת תקדים", הובהרה בניו יורק טיימס, כפגישת התרשמות שערך עמה בוש במשך כארבע דקות, ולאחר מכן עזב את החדר. יום לאחר מכן, כולנו יודעים מה נציגי ארה"ב באותה ה"רבעייה" המפורסמת, הצביעו באשר לתמיכה בממשלת האחדות הפלשתינאית..

זהו, כישלון מדיני, אחד מבין רבים.

תגיד לי, איפה שרת החוץ הייתה במהלך המלחמה? במקום לקפוץ מאולפן טלוויזיה אחד לשני, היא פשוט הפכה לבלתי קיימת. נתניהו, התגייס, יחד עם כמה בכירים אחרים ממשרד החוץ והצבא, והם אלה אשר ייצגו את ממשלת ישראל בגולה! איפה היית שומע עוד על ראש אופוזיציה, הממלא את תפקידה של שרת החוץ, בעת מלחמה, פרט ברפובליקת הבננות במדינת ישראל?

אתם אומרים שציפי לבני היא שרת חוץ טובה? הראו לי הישג מדיני אחד שלה. איפה היא כיום, כאשר אנו עדים לאימפוטנטיות של הכוח הרב לאומי המתהווה בלבנון?

האם שיער יפה, חליפות יוקרתיות, ומראה ייצוגי מחפים על חוסר כישרון?

אתה קובל כנגד כותב המאמר, אותו אתה מציג כלא יותר מאשר תואר ראשון בהנדסת מכונות ובעל חברה לשרותי רכב , ואין בכך פסול. אך אתה מתעלם מן העובדה, שאין צורך בתואר רשמי ביחסים בין לאומיים, על מנת להבין את הכשלונות הברורים לעיני כל של שרת החוץ.

האם בעלי חברות להשכרת רכב, אינם יכולים להיות הוגי דעות?

הסיבה היחידה שציפורה לא הרגיזה איש ויש בה תמיכה מסוימת, היא בשל העובדה, כי היא לא דיברה מספיק, ודעותיה האמיתיות, אינן גלויות לעיני כל. מה גם, שעם כל הכבוד, המבטא האנגלי שלה, אינו טוב יותר מזה של פרץ. בתפקיד הזה, גם פרץ יכול היה להתאקלם, לא פחות טוב ממנה. לפחות כך, אולי היה לנו שר ביטחון אחר וטוב יותר להיתלות בו.

אל לנו, להלל שרים בשל ייצוגיותם, ולא בשל כישוריהם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2006, 09:49
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
לא מבין אותך...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vlad_k שמתחילה ב "האמת על ציפי לבני.."

אהלן

אתה תסלח לי מאד , אבל אני לא מבין אותך .
אתה העלת נושא מסויים ואתה מתבסס על כתבה שהיא מלאת השמצות חסרות בסיס ומאד מאד מגמתיות ומלאות ארס תחת בחירת כותרת סנסאציונית : " האמת..." .

לדעת רבים מאזרחי המדינה ציפי לבני היא אחת הדמויות הרציניות בממשלה הנוכחית .

ברור, כמו כל דבר בפוליטיקה, שיש לכל זרם פוליטי מתנגדים . הצרה בעם ישראל שכל אחד מרשה לעצמו לחוות דעתו בצורה שאיננה מכובדת לא לעצמו ולא לנושא המחלוקת.
בקשר להשוואות שנעשו כאן , בכלל לא ראלאונטי . גם אלי שיש יש לו מה להגיד בנושאי ביטחון . כלו כל הקיצין !!!! עוד אחד שיש לו מה להגיד . הרב עובדיה יוסף דומה או מתקרב בדמותו לרב גורן זצ"ל למשל ?
מי מכל המדינאים של היום מתקרב לרמתו של בן גוריון ? איזה שר היום משתווה לשרים של שנות הקמת המדינה ? מי מחברי הכנסת ראוי בכלל ליהיות חבר כנסת ? מה ההשואות האלה בכלל .
אתה יודע מה ? אפילו השחיתות של היום עולה על השחיתות של אז . היום לא מתביישים "להשתין מהגגון של המקפצה " . ולראייה , כל חברי הליכוד של אז "צפים" ועולים לכותרות . אני מקווה רק שזו ההתחלה . שלא יהיה מי שיעצור התהליך הזה . עלאק נציגי ציבור .

בברכה

illi

נערך לאחרונה ע"י illi בתאריך 26-09-2006 בשעה 09:57.
ישן 26-09-2006, 15:40
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אם אתה ....
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי אלי זכרון יעקב שמתחילה ב "ואני בכלל לא בספק אני בטוח שהיא נערת הבת מצוה ..."

אהלן

אם קבעת, על סמך הודעה של משתתף באתר, כי הוא קרא וכנראה מסכים בכל מילה אשר נאמרה בכתבה המטופשת הזו , ומביא ציטוט של איזה אתר שאינני בטוח במידת רצינותו ואחריותו העיתונאית (למרות היותו פוליטי) כי זו " האמת על ציפי ליבני", מי אני שאחלוק על דבריך והרצינות שלך .
מה עוד, כותב הכתבה המכובדת הזו הוא תושב קרית ארבע , מהנדס מכונות שעוסק בכתיבת מאמרים מאד מעמיקים בזמנו הפנוי , כי בדרך כלל הוא מנהל מוסך . לכן גם המגמתיות בכתבה זו .
נו ? אז לאיזה כתבה רצינית אתה מצפה ? ובטוח שלא תיהיה זו כתבה אמינה והוגנת . אבל מה לעשות? זה חלק מעם ישראל ובגלל זה ככה אנחנו נראים . ומצד שני תראה כמה מביני עיניין וגאונים בכל תחום יש לנו .

אגב, מעניין מה הקשר שלו לאלייקים .

בברכה

illi

נערך לאחרונה ע"י illi בתאריך 26-09-2006 בשעה 15:51.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:41

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר