26-09-2006, 13:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.01.06
|
|
|
השתתפות בהפקת "מראה סדוקה".
חברים,הפנייה הזאת אליכם לא שיגרתית, אולם שיווקית...
למעלה מ-5000 משוטטי האתר צפו בקטעים מספרי הנ"ל שפורסמו כאן תחת השמות:קרב החווה הסינית מבעד למשקפי מט"ק בגדוד 100 וכן "גיבורים הלומי קרב"...זה מספר חודשים אני מטורטר מהוצאת ספרים זאת לחברתה תוך ליווי בדברים חמים על הספר ותו לא.
הקטעים הנ"ל הינם פרקים מספר המכיל כ-200 עמוד , ספר שוודאי ייעניין את הדור שלי , דור יום כיפור ואני מאמין שגם את הדור הצעיר של מלחמת לבנון השנייה...התגובות האוהדות מאד לקטעים המופיעים בפורום וכן התגובות של אנשים שזכו לקרוא את הספר מעניקות לי את האמונה שמדובר במוצר טוב ואמיתי , שנבצרות כלכלית מונעת את הפקתו...
וכאן באה הצעתי המשונה, החצופה העוקצת או שתקראו לזה בכל שם אחר:מכיוון שאני מאמין שכתב יד זה עשוי להיות להיט, אני מציע לעל מי מחברי הפורום שקא או יקרא את הקטעים הנ"ל והתרשם לטובה להשקיע 30 ש"ח בהפקת הספר- השקעה שתוחזר לכל אחד ואחד עם הוצאת הםפר לאור באמצעות שליחת עותק אחד מהספר למשקיע.
הפקה ועריכה ראוייה של ספר כזה מצריכה השקעה של 1000 חברים לפחות, אשר באמצעותה ניתן יהייה לחשוף מעט את הספר גם באמצעות תשדירים ברדיו...
מובן שצורת הפקתו המיוחדת של הספר תוזכר במודגש בספר עצמו, וכן יוזכר במובלט פורום פרש...
אז אם אתם אמיצים ומוכנים להרים את הכפפה, על מנת שנוכל להוציא ביחד לאור ספר שיושק לקראת שבוע הספר הבא ביוני 2007,חיזרו אלי במייל הפרטי ושם אנחה אתכם בדבר חשבון הדואר שנפתח למטרה זאת וכן תוכלו להשאיר את פרטיכם המלאים, על מנת ליהנות מכתב היד לכשייצא לאור...
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולנו. מיכאל.
|