29-09-2006, 19:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.05
|
|
|
מסך ריק בהפעלת המחשב
הבעיה התחילה לפניי בערך שבועיים כשהמחשב שלי חזר אליי מתיקון שהחליפו לו את הלוח אם, מאוורר ואת ספק הכח, המחשב עבד אצלהם מצויין, כשהפעלתי את המחשב בבית, אחריי השלב של המסך פתיחה (כשהמחשב אומר שכדי להכנס לSETUP צריך ללחוץ DELETE וכו') הוא לפעמים הביא לי מסך ריק (הוא שחור אבל רואים שהוא פועל וגם שיש אור שפועל בו) ולפעמים העלה לי את מערכת ההפעלה ללא בעיה.
היום החלטתי להתקין את הגרסה האחרונה של ויסטה אז עשיתי פרטישן (PARTITION) חדש שעליו רציתי להתקין את ויסטה, המחשב עשה ריסטארט ועלה כרגיל, התחלתי להתקין את ויסטה מהמערכת הפעלה, זה העתיק את הקבצים שהוא צריך ואז עשה ריסטארט למחשב, כשהמחשב עלה הוא עבר את מסך הפתיחה ושאל אותי אם אני רוצה להעלות מהדיסק, לא לחצתי כלום ולאחר מכן המסך נהייה ריק, עשיתי ריסט ואותה הבעיה, שוב ניסיתי ושוב, כמה פעמים ניסיתי ושום דבר לא השתנה, חשבתי שאולי אני אנסה כן ללחוץ על משהו, לאחר שלחצתי המסך נהייה ריק וגם את זה ניסיתי כמה פעמים, אחר כך ניסיתי להוציא את הדיסק, עכשיו זה ישר אחריי מסך הפתיחה הביא לי מסך ריק ואחריי כמה נסיונות שוב הכנסתי את הדיסק ועכשיו זה עדיין מביא לי מסך ריק ישר אחריי מסך הפתיחה, בלי לשאול אותי בכלל אם להפעיל את מה שבדיסק.
מה אני יכול לעשות?
|