לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-09-2006, 22:57
צלמית המשתמש של OmriP
  משתמש זכר OmriP OmriP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל OmriP שלח הודעה דרך MSN אל OmriP Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "למה את שותקת?"

אני לא יודע. קשה להגיד.

נקודות לשימור: המודלית בלי ספק יודעת לתת פוזה. המבט הנוקב הזה - מדהים.. פשוט גרם לי לבהות בתמונה . הניצוץ בעיניים - מדהים!
נקודות לשיפור: משהו בתאורה מציק לי - היא יוצרת צללים בעיניים שטיפה מפריעים לי, אני מניח שזה פשוט כי היא טיפה גבוהה (וייסלחו לי כל מומחי הסטודיו למיניהם על בורותי, אני לא מומחה לסטודיו).
את השנייה הייתי שמח לראות בצבע, נראה לי שאת מפסידה פה את כל האפקט של התאורה המיוחדת... וחבל.

דרך אגב, המודלית מאוד דומה לך.. קרובת משפחה?
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-10-2006, 01:12
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "למה את שותקת?"

תודה על התגובות .

ניסיתי עריכה נוספת לתמונה הראשונה. התיקונים: הבהרת עיניים מתונה יותר (זה רק על 1% בדודג'), הסרת שיער בלייזר (כלומר, מחיקת השערה שהיתה על הפנים), ומחיקת הכתם הבהיר על החולצה.
תכלס ערכתי לחלוטין מחדש, ככה שהתוצאה יצאה קצת שונה. הלבלס חזק יותר, למשל.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

והנה גירסת צבע גם לתמונה השניה. צודק, עמרי. אני חושבת שהיא עדיפה. (מעולם לא הייתי תומכת נלהבת של ש/ל...)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בנוגע לתאורה: גם אם הייתי רוצה להשיג תאורה מרוככת יותר, אני לא יודעת אם הייתי מצליחה. כל כך קשה לתמרן במרחב ובציוד התאורה שהיו לי! בכל מקרה, אני דווקא אוהבת את התאורה הזו, ולקח לי זמן, וכמה נסיונות שונים, להגיע דווקא אליה. זו תאורה דרמטית, והיא משרתת בדיוק את המטרה שלי. לכן גם ערכתי לבלס חזק יותר בגירסא הנוכחית (לא בטוחה שזה עדיף. ניסיתי). ולכן העליתי בהתחלה גירסת ש/ל לתמונה השניה. היה נדמה לי שהיא תצא דרמטית יותר, אבל עכשיו אני חושבת שלא.

רועי, זו גם התשובה לך. הוצאת את כל הדרמטיות מהתמונה. מעבר לזה, אני לא אוהבת את הפלסטיקיות ואת האובר-ההבהרה (נוטה לשריפה).
ד"א - השפתיים שלה נראות מפחידות בגירסת הש/ל שלך. אני אוהבת את זה .
תודה על ההשקעה, בכל מקרה. נחמד לראות גירסאות עריכה שונות.

ושוב, תודה לכולכם על התגובות .
ישן 01-10-2006, 01:37
צלמית המשתמש של OmriP
  משתמש זכר OmriP OmriP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל OmriP שלח הודעה דרך MSN אל OmriP Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "תודה על התגובות :). ניסיתי..."

כן לצבע, לא ללבלס!!!

אני דווקא כן אוהד של שחל"ב, אבל לא בפורטרטים שאמורים להעביר הבעות כאלה "קשות". לא יודע איך להגדיר את זה. בעע.

בצילומי סטודיו, גם כשדברים לא תלויים בך - אין תירוצים. לדעתי, צילום סטודיו צריך להיות מושלם. הכוונה היא לא שהנסיון הראשון יהיה מושלם, אבל שהוא יישתפר. לא בעריכה, בצילום עצמו. לכן - מחר, או ביום שלישי, או מתי שיהיה לך זמן - כנסי שוב לחדר (אני מניח, או משהו בסגנון), שפרי את התאורה - וצלמי שוב. שוב, ושוב, עד שתהיי מרוצה לגמרי מהתמונה.

לגבי הלבלס - לדעתי זה פחות טוב עכשיו. התמונה מאבדת מהרעיון הקודר המקורי שלה, והופכת למין תמונה גוטית כזו, במקום.. קודרת פשוטה. זהו זה, לדעתי היא מאבדת מהפשטות העקרונית שלה.

ניסיתי לערוך, אבל כמו שאמרתי לך בפרטי - מסך LCD של לפטופ לא ממש מתאים לזה (או שאת אמרת לי?

בכל אופן.. נסי שוב. יש פוטנציאל, שווה סט נוסף
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:03

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר