03-10-2006, 16:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.12.04
|
|
1)תלמד לשרשר
2)תקרא טוב טוב את מה שרשמתי ותענה תשובה רלוונטית ולא תשובה כל כך דבילית. לא זלזלתי ואף פעם לא אזלזל בשום חייל בצה"ל. גם אם זה טבח שעושה 3-11.
אבל אני גם לא יקרא לאותו טבח לוחם רק בגלל שהאוכל שלו חשוב.
באותה מידה, תצפיתן שיושב לו במוצב ומסתכל על מסך, לא לוחם. הוא לא יורד לשטח, הוא לא מסתכן, הוא לא סוחב משקל, הוא לא עושה מארבים. הוא חי במוצב ותופס משמרות בחמ"ל. מבחינת דרגת סיכון - זה אותה דרגת סיכון בדיוק כמו של סמב"צית.
אני לא מזלזל לא בו ולא בסמב"צית (להיפך, אמרתי שהתפקיד שוחק, גם קשה אין ספק) אבל הם לא לוחמים ואין פה ויכוח.
גם אופי השירות ברקון לא כזה קרבי.
בעוד חברם התצפיתן שוכב בשיח, מחרבן בשקית, משתין בבקבוק, סוחב 40 קילו על הגב- הם, הרקוניסטים (זריזים\נגמפופ או וואטאבר) יושבים להם ברכב הממוזג שלהם, לילה אחד, אפילו כמה שעות מסכנות. הם ישנו בבסיס שלהם, על מיטות כמו בני אדם. הם לא יקפאו מקור בתוך שיח 3 ימים. הם לא נמצאים באיזורים מסוכנים. (בגלל שרקון הוא כלי דיי גלוי הוא לא נכנס עמוק כל כך לשטח מסוכן).
סבבה
עד כאן לא זלזלתי. כולם עושים עבודה קשה ושוחקת. כולם חשובים מאוד.
אבל!!! לדעתי, הרקון הוא לא תפקיד כזה קרבי. זאת דעתי. למד אותי אחרת, תסביר לי אחרת. זה מה שאני מכיר ויודע.
חוץ מזה. כשלוחם רקון מזהה עצמו כלוחם יחמ"מ (דבר דיי נפוץ) - הוא מטריף אותי.
1)הוא לא לוחם יחמ"מ
2)הוא מוציא שם רע לפלוגות שהן כן רגליות ופוגע להן במוניטין
3)הוא מתחזה. לא פחות.
שוב חברי היקר והמלומד, כל הדברים האלו הם רק לעניות דעתי. מצטער אם פגעתי בך או שיצא מדברי שהרקונסטים לא חשובים. לדעתי הם מאוד חשובים ועושים עבודה קשה ושוחקת ועל כן אני מעריך אותם.
|