לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2006, 23:39
צלמית המשתמש של RP.
  משתמש זכר RP. RP. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.04
טוב, אז בואו נעשה קצת סדר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RX7 שמתחילה ב "יציאה הביתה עם נשק-שאלה"

א. יש תשובה מוחלטת שהיא כזאת - ההנחייה הגורפת היא שכל חייל (כולל לוחם ביחידות לוחמות) שלא נמצאת בגזרת לחימה ויוצאת הביתה מהבסיס וחוזרת אליו, יוצאת ללא נשק.
חוץ ממקרים חריגים שצריכים להיות מאושרים ע"י קצין בדרגת אל"מ.

ב. עכשיו תגידו - אבל בבא"ח X יוצאים עם נשק, וגם בביסל"ח ובבה"ד 1 יוצאים עם נשק - נכון.
אבל (וזה אבל גדול) מדובר בהפרה של הפקודות. אני מניח שזה יקח עוד שנה-שנתיים עד שזה יוטמע בכל היחידות, מה גם שצריך לדלג מעל כמה משוכות לוגיסטיות.
הסיבה שזה יקח כל כך הרבה זמן זה שבעצם כל מי ששירת בצבא עד לפני שנה בערך היה רגיל שלוחם בכל מצב יוצא עם הנשק שלו, וייקח זמן לשנות את התפיסה של האנשים.
בסופו של דבר כל החיילים שבבא"חים, או גדוד לוחם שנמצא באימון, או אפילו יחידה לוחמת שלא מחזיקה קו ויוצאת למבצעים מהבסיס, החיילים יצאו הביתה ללא נשק.

וכל מי שיש לו דעה אחרת מוזמן ללכת לק.אג"ם של היחידה שלו ולבקש את הוראת השעה האחרונה של המטה הכללי בנושא נשיאת נשק ואחזקתו.

נערך לאחרונה ע"י RP. בתאריך 22-09-2006 בשעה 23:41.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-10-2006, 18:02
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
זה עד כדי כך משנה לכם?

תאמינו לי שכל הקטע של לצאת עם נשק הביתה זה בעיקר צעירות
זה עובר עם הפז"ם, כמוכ ל דבר, תאמינו לי
באמת אני שואל-מה זה משנה לכם הדבר הזה? זה עושה אתכם פחות טובים שאתם יוצאים בלי נשק?
גם אני בתור ג'ובניק יכלו לחתום על מקוצר למשל אם בא לי, ואני יכול, אבל כשאני חושב על זה-מה זה ייתן לי בדיוק?
שוב-זה המון צעירות כל הקטע של הפוזה, וזה עובר, תאמינו לי שזה עובר...

לוחם הוא לוחם הוא לוחם, גם בלי נשק בבית, וכל חייל אחר גם חשוב, גם אם הוא יוצא בלי נשק הביתה

אתם רוצים להגיד לי שלפי זה שאתם יוצאים עם/בלי נשק אתם שוקלים את היחידה שאתם רוצים להגיע אליה?
אם למשל ממש תרצו נ"מ אבל יתברר לכם שלא יוצאים עם נשק, האם זה יהיה חלק מהשיקול שלכם???

ישן 07-10-2006, 21:01

לג'ובניק לא מגיע???

סבבה, בואו נוציא את כל הג'ובניקים הלא מועילים האלו מהצבא, גם ככה חבורה של קל"בניקים שבאים מחתימים כרטיס והולכים בלי לעשות כלום. אה, בעצם הם כן, מכינים קפה

תסלח לי, אבל מה אתה רוצה שאני אעשה אם אל ג'ובניק???
אני לוקח לפעמים 10 כדורים ביום שעולים 1,600 ש"ח בחודש, מקבל זריקות כל חודש, פעם בחצי שנה בדיקה שעולה 600 ש"ח, ולמרות שיכלתי לא להתגיסי החלטתי שכן כי זה היה חשוב לי!
והגעתי למודיעין לאחלה תפקיד, ותאמין לי שאני מועיל ולא סתם חייל חסר כבוד ש"לא מגיע לו את הכבוד שלו"

אתה לא מדבר כמו צעיר, אתה מדבר כמו טיפש, סלח לי על הביטוי
עם כל המצב שלי, איך אתה רוצה שאני אהיה קרבי בדיוק???
מה אתה חושב, שאנשים סתםב וחרים להיות לא קרבי? אולי יש כאלו שכן, אבל יש כאלו שגם לא, חשבת על זה???
כל לוחם חשוב יותר מלא לוחם???
כשתהיה בצבא ותהיה לוחם אמיתי, תדע להעריך את הלא קרביים שאתה לא יכול בלעדיהם!!!

חוצפה!!!

ישן 07-10-2006, 23:05
  buia buia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.05
שלח הודעה דרך ICQ אל buia שלח הודעה דרך MSN אל buia
קודם כל,
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי assafy1000 שמתחילה ב "לג'ובניק לא מגיע???"

אם נפגעת,אני מתנצל. אני יודע מזה לרצות ושמצאו אותך לא כשיר.

דבר שני,לא הבנת אותי ממש(2 החברה הקודמים הבינו הרבה יותר טוב). התכוונתי לאנשים,שאם אתה שואל אותם "אתה רוצה קרבי?" הם עונים לך :"למה יש לי פרצוף של מנייאק?".לאנשים כאלה אני מתכוון,אנשים שיכולים לתרום המון אבל בוחרים שלתרום אפילו פחות מהמינימום.

אני גם לא אומר שאין כבוד לטבחים,לאנשי מודיעין,לאנשי חימוש ולדומיהם,כל האנשים שתומכים במערך הקרבי.אני אומר,שקרבי עובר יותר מדי כדי להיות מסווג עם אנשים שציינתי קצת למעלה(למה יש לי פרצוף של מנייאק?).

שוב,אם נפגעת,אני מצטער.לא היתה לי שום כוונה.
באור אחוות לוחמים."

ישן 08-10-2006, 13:59

סבבה, הבנתי אחי :)

האמת, פחדתי לרגע שאתה עוד אחד מהאנשים שאין להם כבוד ללא קרביים
זה שאין לך כבוד לאנשים שברחו מקרבי והמציאו בעיות אני מבין, וגם אני פגשתי במהלך השירות שלי כאלו שהמציאו בעיות, וזה גועל נפש לדעתי, ולדעתי לא מגיע להם להיות חיילים בכלל!!!

אגב, רק הערה קטנה-אני יצאתי עם נשק במשך חודש בקורס שלי במודיעין, וכמו שאמרתי-אני יכול לחתום על נשק, אז זה לאו דווקא מבדיל קרביים מלא קרביים. סטי"לים למשל לא יוצאים לרוב עם נשק והם כן קרביים, אז זה לא מבדיל בדיוק בין ג'ובניק לקרבי

סה"כ אני שמח לשמוע שאתה לא בדעה של "כל הג'ובניקים לא מועילים". אולי יש כאלו שבכוונה המציאו בעיות, אבל תאמין לי שהרוב הם אנשים שיש להם בעיות, ואלו אנשים עם מלא מוטיבציה דווקא שהיו מתים לקרבי אם רק יכלו, כמוני

בהצלחה בכל מקרה, ותודה על ההבנה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:22

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר