לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2006, 17:34
  Torn007 Torn007 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.11.05
[ביקורת אישית] 6800 ב-540 שקל לAGP

טוב אז זה הסיפור שלי,
לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05:
הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה.
הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים
במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה.
עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות.
במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל.
קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנמצאים בבני ברק ואקנה משם.

וזה מה שעשיתי היום :lol: התרשמתי נורא לרעה מחוסר המקצועיות של החנות. הדילר שקניתי ממנו התעקש במצח נחושה שה6800LE חזק יותר מהNU,
ושאני אפסיד 50 אחוז ביצועים בלה בלה. קיצר אדיוט מוחלט שלא יודע מה הוא מוכר.
בסופו של דבר קניתי את הNU, הכרטיס עצמו של חברת INNO3D והופתעתי נורא מהמראה החיצוני שלו, הקירור שמגיע איתו הוא הקירור המקורי
של ה6800GT והוא מתוצרת קולר מאסטר.
הקבלים בכרטיס נראו יושבים טוב, יש לו גם פלטת נחושות מלמעלה שאין לי מושג מה תפקידה. קיצר הוא נראה מרשים ובנוי טוב!

בקיצור חיברתי אותו למחשב ואיך לא? ישר התחלתי להריץ תוכנות.
התוצאות היו כדהלן:
3Dmark03- 9200
3Dmark05-3500
Aqua mark-55000

התוצאות הנ"ל הינן סבירות ויותר טובות ב20% בערך מה9800XT הקודם שהיה לי, עד לפה הופתעתי לטובה.

ועכשיו אחרי שעשיתי את הבדיקות עברתי לשלב הOC.
ולצערי לא הצלחתי אפילו להעלות יותר מ10 MHZ לליבה בלי לקבל ארטפיקטים ושלא נדבר על הזכרון שם בכלל 10 MHZ היו נותנים ארטיפקטים גם כן.
התבאסתי נורא, בגלל שראיתי באתרים שיש לכרטיס פוטנציאל OC לא רע בכלל, אנשים הגיעו עם סטוק ל380 לליבה ו800 לזיכרונות.
באסה :-[ עוד יותר ביאס אותי שככל הנראה אין חיישן טמפ' לכרטיס, אבל עם מגע היד אני מעריך שהטמפ' נמוכות, לא יותר מ65 מעלות במאמץ זה בטוח
לדעתי אפילו פחות אבל אי אפשר לדעת.
חוויתי טמפ' של 76 מעלות ב9800 ושם כמעט קיבלתי כוויה :lol:

טוב אחרי שהתבאסתי על האוברקלוקינג אמרתי יאללה בוא ננסה לפתוח צינורות, למרות שהייתה לי הרגשה שזה לא יעבוד, אחרי הOC המזעזע שנסיתי.
יאללה יצאתי לדרך, הצטיידתי בגירסה האחרונה של RIVA TUNER ופתחתי את ה4 צינורות הרדומים, אמרתי יאללה ניתן לו ריסט ונקווה שהארטפיקטים שנקבל
לא ישרפו לי את המחשב :lol:
קיצר המחשב עלה, אני מריץ בדיקת ארטפיקטים (ATI TOOL) ואין ארטיפקטים נכנס לאוורסט ובודק האם עשיתי הכל נכון, וכן חברים הכרטיס שלי עובד
עם 16 צינורות עיבוד, כן כן הכרטיס המסכן הזה ב540 שקל, עובד ברגעים עם ליבה זהה באיכותה ל6800GT.
נדהמתי, ואיך לא ישר בנצ'מרקים
והרי התוצאות (בלי OC בכלל, רק צינורות נטו)

3Dmark03- 10500
3Dmark05-3850
Aqua mark-57500

שיפור משמועתי יחסי מבלי שנגעתי בכלל בOC,
אמרתי לעצמי וואלה צחי למה שלא ננסה לתת לבחור OC אחרי הפתיחת צינורות נראה אם יעבוד.
והנה כאן הייתה ההפתעה הגדולה של היום, הצלחתי להגיע לOC יציב סלע של 380 לליבה, לצערי את הזיכרונות אני לא מצליח להרים למעלה (מוזר מאוד) אז
השארתי אותם במהרויות הסטוק שלהם (700MHZ).

והרי תוצאות הבנצ'מרקים (16 צינורות+380/700)

3Dmark03- 11900
3Dmark05-4275
Aqua mark-59000

טוב זהו, בנאדם אני מבסוט על הקנייה. אני לא חושב שהייתי מוצא משהו יותר טוב במחיר הזה (גם משומש), הכרטיס נראה בנוי טוב, הוא הגיע בקופסא
מקורית עם באנדל עלוב ביותר של כבל לטלויזיה, מתאם DVI חוברת ודיסק דרייברים, אבל ביננו לא צריך יותר גם ככה :kopfpatsch:
הכרטיס הזה מומלץ לכל מי שמחפש כרטיס נורמלי לAGP במחיר זול,
בכ"א אני לא מתחייב שהפתיחה של הצינורות תעבוד לכם, זה תלוי בכרטיס, וזהו.

הבדיקות נעשו על המפרט הנ"ל:
3.0 northwood at 3.2,800 BUS+HT
zalman 7000 cu
414MHz Dual Nanya Tech 512X2 (2.5,3,3)
Compucase-Hec 6A19 case 2X120+3X80 fan
TT 420 active PFC
segate bracoda 80 GB sata 72000
WD caviar 80 GB sata 7200
piooner dvd/rw 108
intel d865 perl

לינק לאתר המכירה:
http://www.pcnow.co.il/product.asp?...6911&CatCode=21

והנה תמונת סיום...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_87018852.jpg]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר