לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-10-2006, 15:40
  ישראל K ישראל K אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי dj shay שמתחילה ב "אוקיי... הסתובבתי קצת ובחשתי..."

גם שאלות אלו קבלו תשובות וסביר להניח שהיית נתקל בהן במהלך אותו חיפוש.

אפשרות מס' 2 עושה כמובן את החיים קלים יותר, אך בדיוק לכן היא פחות מומלצת, כיון שזה מגביל את הידע של המשתמש במערכות אלו וכשתהיה לו תקלה באחד מהמערכות (לדוגמה, במסד הנתונים או בשרת אינטרנט) הוא לא ידע להסתדר.
עוד יותר מזה, זה שהכל בא בחבילה זה כבר אומר שכשתהיה תקלה באחת המערכות לא תהיה ממש אפשרות שליטה ותיקון של המערכת הבעייתית (גם אם הינך יודע כיצד לטפל באותה מערכת).
אפשרות מס' 1 תאפשר שליטה מלאה על כל מערכת, תקלה באחת המערכות תדרשו טיפול נקודתי ולא תגרום לסיבוך.

מאידך, אתה בכלל לא אמור להתעסק במערכות אלו אלא רק ככלי עזר להפעלת המערכת העיקרית שלך, כך שבכל מקרה כנראה לא תזדקק יותר מדי לטפל ולהגדיר אחת מהמערכות המדוברות, כך שאולי כדאי כן לנצל את היתרון של אפשרות מס' 2

אם בכל אופן תבחר באפשרות מס' 2, מהרשימה שהצגת תבחר ב-wamp.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-10-2006, 17:34
  dj shay dj shay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי tnadav1 שמתחילה ב "אם אתה רוצה שהמידע שעל הפורום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי tnadav1
אם אתה רוצה שהמידע שעל הפורום ישמר.. כנראה שתיווכח לאכזבה, לפי מה שאתה אומר לא יצאת את המידע ממסד הנתונים ולכן זה יהיה סתם פורום רגיל (אולי עם עיצוב שונה, תלוי מה שמת)

אני לא הכי מבין למה אתה מתכוון...הורדתי מהשרת את כל האתר מהשורש...ואני בטוח בתקינותם של כל הקבצים...
ואני חושב שלפחות שווה לנסות...

התקנתי את EasyPHP בתור התחלה...
העתקתי את כל תכולת האתר שהורדתי לתיקיה www של התכנה
הפעלתי את התכנה וניסיתי להעלות את האתר שלי...
אך קיבלתי שגיאה...
קוד:
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\program files\easyphp1-8\www\the site\db\mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\program files\easyphp1-8\www\the site\db\mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database

יכול להיות שזה קשור למה ש tnadav1 אמר??
בבקשה איך אני פותר את הבעיה בדרך הפשוטה ביותר?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר