לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-09-2006, 19:04
  avi455 avi455 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.06
שאלה לגבי מיוני יום סיירות וטיס

לפי מה שהבנתי עד יום סיירות יש לי כמעט שנה, אך בכל זאת כמה שאלות
אז ככה:
-אם אני מתאים לצוות אוויר (לפי הקיוסק מידע), זא שביום סיירות אני גם אתאים מבחינת נתונים אישיים לקבל גיבוש מטכ"ל? (בלי קשר לכושר או איך ילך לי ביום הסיירות).
-זה נכון שלמטכ"ל מקבלים רק "גאונים"?
-אם אתה מסמן ביום סיירות לדוגמא מטכל ואז שייטת, ואתה נמצא לא מתאים למטכל ומתאים לשייטת, "יעלבו" כי סימנת אותם במקום השני? באמת יש את משחקי הכבוד הדבליים האלה?
- אם אתה נופל בפסיכולוג של שייטת או מטכל, אתה בכל מקרה מקבל חובלים?
-עברו חודשיים מאז הצו ראשון, ואני בן 17 וחודש, עדיין לא שלחו לי מיונים לצוות אוויר (למרות שהתקשרתי לצוות אוויר אמרו לי שאני מתאים), זה הגיוני?

תודה רבה :>
אחלה פורום !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-09-2006, 19:12
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avi455 שמתחילה ב "שאלה לגבי מיוני יום סיירות וטיס"

נענה לפי הסדר....
אם אתה מתאים לצוות אוויר אז אתה גם מתאים למטכ"ל ... כל עוד הכושר שלך יהיה מספיק טוב....
לא הייתי אומר רק גאונים.. אבל צריך קב"א גבוה כדי להתקבל ....

זה לא משחקי כבוד דביליים זה פשוט עניין של סדר עדיפויות שלך .. כל יחידה רוצה שיהיה בה רק את אלה שממש רוצים בה.. לכן נדיר שמישהו מסמן שייטת שני ומקבל אותה.... מטכ"ל אפשר להתקבל עם עדיפות שניה אבל צריך להיות ממש ממש תותח... וחובלים מקבלים את כולם ....חחח

לא יודע

אם אמרו לך שאתה מתאם אז אל תדאג... אתה תקבל שיגיע זמנך ....

ישן 28-09-2006, 23:33
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי abisale שמתחילה ב "אני לא מבין את הקטע הזה.. מה..."

לא בדיוק
אם אתה גרוע לא תקבל כלום
אם אתה ממש גרוע אתה תקבל חובלים(סתם מכובד מאוד)
אם ממש תפציץ כלומר תיהיה כל הזמן בין הראשונים(לא כזה קשה אם התאמנת ספציפית) רוב הסיכויים שגם שייטת וגם מטכ"ל ירצו אותך, ומה שתסמן זה מה שיקחו.(ביום סיירות שלי 70 הלכו למטכ"ל ו 11 לשייטת, כי פשוט יותר סימנו מטכ"ל(גם מבחינה הגיונית במטכ"ל אתה מתממין לשתי יחידות ושייטת רק אחת, וגם קר בשייטת)).

אבל מקרים מסויימים שהמפקד של מטכ"ל ממש אהב אותך, הוא לא יתן לך ללכת לחובלים נגיד, או שהמפקד של מטכ"ל לא אהב אותך אבל של שייטת כן.
חבר שלי רוצה חובלים קיבל מטכ"ל, בפסיכולוג אמר שהוא רוצה חובלים והוא לא רוצה מטכ"ל והוא עבר את הפסיכולוג ויש לו גיבוש.

ואני לא בטוח שהייתי מקבל שייטת כי המפקדים של שייטת צחקו עליי שזיינתי את השכל בשיחה בסוף היום כמו שאני מזיין את השכל עכשיו, אבל הייתי די טוב אז אני לעולם לא ידע.
ישן 03-10-2006, 02:21
  ררררר ררררר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.06
כמה דברים לסדר פה עניינים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avi455 שמתחילה ב "שאלה לגבי מיוני יום סיירות וטיס"

לכל החברים פה שכבר דואגים לאן הם "ייפלו" ביום סיירות, קודם כל תסיימו אותו.

בסופו של דבר היה וקיבלתם אחד מהגיבושים ביום סיירות האפשרויות שלכם גדולות מאוד ומכל אחד משלושת הגיבושים ניתן ליפול לגיבושונים של שלדג, 669 (תלוי בציונים בגיבוש שסיימתם וביום סיירות) והוא זכאי לראיון צנחנים. היה וסיימתם ולא עברתם שני גיבושים (גם אחד מהשלושה של יום סיירות וגם שלדג או 669) אתם זכאים לראיון לאגוז. יחידה מטורפת בפני עצמה.
עברתם ביום סיירות לחובלים, אם יש אחד מהשלושה (מטכ"ל שייטת חובלים) שלמרות היום סיירות הכי קשה לקבל את הגיבוש שלו זה חובלים. יש לכם יום מיונים שכולל חוברת ענקית על עצמכם, שאלון ידע כללי, שאלון על הים ועוד כל מיני מבחנים כאלה, שאלון 300 ופסיכולוג. בסופו של היום הזה או שתצאו עם גיבוש צוללות, או שתצאו בלי כלום או שתצאו עם הגיבוש לקורס חובלים.
עברתם ביום סיירות למטכ"ל, אתם מגיעים לפסיכולוג אם אתם נופלים בפסיכולוג והוא מחליט לא להעניק לכם את הגיבוש אתם זכאים לקבל את המיונים לביתן חיל הים (שהסברתי עליהם לפני שניה) כאילו עברתם ביום סיירות לחובלים ולא למטכ"ל.
עברתם ביום סיירות לשייטת, אתם מגיעים גם כן לביתן חיל הים ועוברים יום מיון פסיכוטכני (שלפי מה שהבנתי משלושה חברים שעברו את זה) קל מאוד וברמה נמוכה מאוד, רוב הסיכויים הוא שתעברו את היום הזה. אם אתם נופלים במיונים של השייטת אני לא מאמין שאתם זכאים למיוני חובלים.

בסדר העדיפויות אין עניין של אגו של יחידות, גם הם יודעים שאתם מלש"בים פעורים ושבתכלס אתם לא יודעים כל כך הרבה על היחידות האלה. תסמנו מה שאתם רוצים ואתם תקבלו ע"פ ההתאמה שלכם.
בהצלחה לכולם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר