לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2006, 19:13
  XmAx XmAx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.05
כמה שאלות בקשר לזימונים של מודיעין

לפני איזה שבוע קיבלתי עוד זימון ממודיעין (קיבלתי זימונים לחבצלות+שחקים שלא בדיוק מילאתי) ל-"פרויקט מיוחד בחמ"ן" ובשאלון שקיבלתי איתו רשום "תחום המחשבים והעיצוב הגרפי"
אני לא כזה מת ללכת למודיעין, רוצה בעיקרון קרבי ולנסות להגיע לסיירות.. אבל החלטתי לנסות אולי להגיע ליחידות מחשבים של מודיעין (כלומר לתכנת, ולתכנת באמת לא לעשות פרוייקטים מעפנים.. לא סתם לשבת מול מחשבים)
עכשיו השאלה היא אם מישהו יודע אם הזימונים שקיבלתי עכשיו הם יותר לכיוון של תכנות, או סתם איזה גרפיקה שזה לא עוזר לי
והבנתי שהזימונים של מודיעין דופקים את שאר הזימונים.. כלומר אם אני נגיד שולח את הטופס הזה עכשיו ואח"כ אני מחליט שאני לא רוצה ללכת לזה - אני יכול לקבל את הזימונים ליום סיירות או להמשיך את הזימונים של הטייס?

תודה מראש

עריכה: עוד שאלה.. את השאלון שהייתי צריך למלא באינטרנט אחרי שקיבלתי את הזימונים לשחקים וחבצלות מילאתי בצורה עלובה כי ממש לא חשבתי על ללכת לכיוון הזה בכלל.. השאלון שמילאתי פוגע במועמדות ל"גאמא"?
הסתכלתי עכשיו באתר של חמ"ן וראיתי שם שאני מועמד גם לגאמא (ולא קיבלתי שום זימון שהיה רשום משו כזה..) וכמה חברים שלי קיבלו ואמרו שמילאו את השאלון שאני אז מילאתי לחבצלות
יש סיכוי שזה ידפוק את זה או משהו? אפשר לבקש למלא את השאלון עוד פעם אם כן?

נערך לאחרונה ע"י XmAx בתאריך 09-10-2006 בשעה 19:32.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר