לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2006, 05:32
  Nimmy Nimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.04
קיבלתי איגרת לשריון (26 נוב)

שלום לכולם,
קיבלתי איגרת למתגייס ל26 בנובמבר והאיגרת היא לשריון

אני כתבתי במנילה שריון במקום שני, והתחרטתי וניסיתי לשנות, אבל לא תפסתי אותם בבקום (מפתיע)
והם יצאו לפגרה עד מחר מלפני ראש השנה או משהו כזה...

בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר לשנות את הייעוד שלי, אני ממש ממש לא רוצה ללכת לשריון
אני מורעל קרבי באמת ואני יודע ששריון תורם (גם אבא גם סבא וגם אח בשריון), אבל אני רוצה נחל או גבעתי, אין לזה סיבה זה פשוט ככה, מה גם שיותר מושך אותי לרוץ במעלה הר מאשר ליסוע אותו...

חוץ מהתשובה הקלאסית של לומר "לא מתפנה" (זה עובד?) ביום הגיוס
מה עוד אפשר לעשות בעניין יש לי רק חודש וכל הזיוני שכל, תסלחו לי על השפה, בטלפון של הבקום משגעים לי את השכל

כל עזרה תתקבל בברכה אני מנסה להעביר אתהייעוד משריון לאחת מחטיבות החיר (נחל וגבעתי בעדיפות)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2006, 14:51
  imback imback אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.06
סיכוי קלוש
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nimmy שמתחילה ב "קיבלתי איגרת לשריון (26 נוב)"

באמת צר לי לומר לך שהסיכויים שלך קלושים לצאת מהחייל... אין מה לעשות... שובצת...

עכשיו אני אסביר לך את זה מנקודת הראות של הצבא.
חיל השריון מודיע שהוא צריך X חיילים בגיוס נוב' 06 הצבא מסתכל במנילות, בחומר החיילים שיש
לו, מנסה כמה שיותר שצרכיו יקבילו לרצון החיל ומשבץ את השיבוץ הריאלי ביותר לפי נתוני החיילים
הרצון שלהם ובעיקר צרכיו. עכשיו כמו שאמרנו חיל השריון דרש X חיילים שמתחלקים לקבוצות איכות
שונות שנקבעות לפי נתוניך האישים כך שבכל גיוס הצבא מגייס מספר מסויים שנקבע של חיילים
מכל קבוצת איכות מהנמוכה ביותר (המינימלית האפשרית) עד לגבוהה ביותר.
עכשיו בנוגע אליך אתה משלים את כמות החיילים באחת הקבוצות איכות וככל שתשתייך לקבוצת
איכות יותר גבוהה יהיה יותר קשה להוציא אותך מהשיבוץ שלך כי חיל השריון רוצה חיילים
כמה שיותר איכותים אני מאמין. אך בכל מקרה הדרך כמעט בלתי אפשרית מאחר וכשאתה יוצא מחיל
אתה משאיר מאחריך חור כלשהו גם אם עדיין אין לך בחיל תפקיד מוגדר.
נניח שלא היית רושם במנילה שריון בכלל בסדר העדיפויות שלך אז זאת הייתה נקודה לזכותך.
אבל רשמת שריון מקום שני בסדר העדיפויות וכאן הצבא יבוא ויגיד לך "טוב אבל מה אתה רוצה
התחשבנו ברצון שלך, אתה מתאים לשרת בחיל, הכל טוב ויפה".

מה גם ששריון הוא חיל שצמא לחיילים עם מוטיבציה ככה שהיית צריך למלא את המנילה שלך
ביותר שיקול דעת שרשמת שריון כי היית צריך לדעת ששריון בעדיפות שניה זה גם רוב הסיכויים שתקבל את זה.

בכל מקרה אחרי שהצבא השלים את השיבוץ שלו ובלי קשר באיזה מקום שובצת, נדיר... נדיר...
שאתה זז ממקום למקום. הזזות בדר"כ באות מחוסר התאמה של החייל אבל כשהסיבה שלך
היא פשוט רצון פתאומי לעבור לחטיבת חי"ר אין סיכוי שזה יקרה.

אני מציג בפניך עובדות מוצקות, אני באמת לא מתכוון לבאס אותך, פשוט קרה לי מקרה דומה יחסית,
שמתי במנילה תותחנים בעדיפות שניה וקיבלתי את כל מבוקשי לא משנה אם אחר כך זה נראה לי
הדבר הכי דבילי שעשיתי. הסיפור אצלי בכל זאת שונה קצת כי בכל זאת יצאתי בסוף מהחייל
אבל שונה שדרך אגב גם אתה יכול לנסות אותה. מה שאני עשיתי זה שבמידה ואתה חיל טוב
וממושמע אתה יכול לבקש להגיש טופס 55 התנדבות לאחת מהיחידות ההתנדבותיות למשל שייטת13,
סיירת מטכל, חובלים, טייס (יותר נדיר) הם אמורים להענות לבקשתך ולהוציא אותך לסדרת מיונים כאילו אתה מלש"ב,
אתה צריך לעבור מיונים+גיבוש ואם נמצאת מתאים אתה נפלט מהיחידה שלך
לאחת מהיחידות האלה.

חפירה, אבל הכל בשבילך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר