לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2005, 16:51
  Red-Beam Red-Beam אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
היתה לי את אותה בעיה והצלחתי לסדר אותה.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zamir-h שמתחילה ב "תיקון Bios דפוק עבור Asus CUSL2"

קרה לי בדיוק אותו הדבר והצלחתי לסדר את זה בדרך קצת מסובכת שמצריכה קצת חוש באלקטרוניקה ומעט ידע בחומרת המחשב(בלי אלו עדיף לך לא לנסות). השיטה נקראת HOT SWAP ומתבססת על כך שאתה מצליח לתכנת את הצ'יפ של הביוס שלך מחדש בעזרת מחשב אחר (מה שעושים במעבדה עם "צורב" FLASH ייעודי). תקרא את הלינק הבא: http://www.bev.me.uk/ruslan/Updated...covery_tips.htm

תיגש ישר לקטע שבו מסבירים איך לעשות HOT SWAP ותנסה להבין, אם יהיו לך בעיות אז אני אסביר לך איך עושים את זה צעד אחר צעד.
הכי חשוב שתעשה את זה בזהירות כי זה יכול להיות מסוכן גם לך וגם למחשב.
כמו שכתבתי למעלה אני הצלחתי לתכנת ללוח האסוס שלי צ'יפ ביוס שהוצאתי מלוח PCPARTNER שנישרף, ותיכנתתי אותו בעזרת מחשב עם לוח MSI (מדהים, לא האמנתי שאצליח).

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2005, 20:53
  zamir-h zamir-h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
תודה, קראתי את המאמר
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Red-Beam שמתחילה ב "היתה לי את אותה בעיה והצלחתי לסדר אותה....."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Red-Beam
קרה לי בדיוק אותו הדבר והצלחתי לסדר את זה בדרך קצת מסובכת שמצריכה קצת חוש באלקטרוניקה ומעט ידע בחומרת המחשב(בלי אלו עדיף לך לא לנסות). השיטה נקראת HOT SWAP ומתבססת על כך שאתה מצליח לתכנת את הצ'יפ של הביוס שלך מחדש בעזרת מחשב אחר (מה שעושים במעבדה עם "צורב" FLASH ייעודי). תקרא את הלינק הבא: http://www.bev.me.uk/ruslan/Updated...covery_tips.htm

תיגש ישר לקטע שבו מסבירים איך לעשות HOT SWAP ותנסה להבין, אם יהיו לך בעיות אז אני אסביר לך איך עושים את זה צעד אחר צעד.
הכי חשוב שתעשה את זה בזהירות כי זה יכול להיות מסוכן גם לך וגם למחשב.
כמו שכתבתי למעלה אני הצלחתי לתכנת ללוח האסוס שלי צ'יפ ביוס שהוצאתי מלוח PCPARTNER שנישרף, ותיכנתתי אותו בעזרת מחשב עם לוח MSI (מדהים, לא האמנתי שאצליח).

בהצלחה.
קראתי את המאמר, אך לצערי הביוס שלי הוא מהסוג שטכניקת Hot-Swap לא עובדת עליו (Inter 815 Chepset + Vedio).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר