לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2005, 00:22
  AirZone AirZone אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי cream1 שמתחילה ב "כמו שהבנתי אתה שייך איכשהו לאחראים של היום סיירות"

כנ"ל...אך אני יכול ישר להגיד לך ש2 חברים שלי שקבלו מטכל (מהקבוצה שלי באחרי) אמרו שהיה יחסית ממש קל לעומת היום סימולציה שעשינו באחרי, לא היו זחילות...מסע אלונקות קצר...שהוא בכלל רק 2 שקים (סחבנו 4 בסימולציה) ובעיקרון מי שקצת מכיר את העניין יכול להצליח וכל השאר שוקיסטים ככה זה לפיהם ואני יודע לפי חבר שלי שקיבל מטכל שהוא ממש לא מהיר או חזק במיוחד אבל יש לו ראש טוב! עכשיו חבר שני שלי היום עשה וקיבל שייטת שאלתי אותו אם זה קל והוא אמר ממש לא...וזה היה ממש ממש קשה יותר אפילו מהסימולציה עכשיו זה היה דיי מוזר לי איך הקושי לא אותו קושי וזה כל כך שונה אבל אני משער שאצל כל מדריך אחר זה שונה...

בקיצור אני עושה את זה ב6 ואני אנסה להעביר לך ביקורת כמו שצריך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2005, 12:11
  __moshe__ __moshe__ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
אני הייתי ביום..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "צהריים טובים לכם .. פנייה זו היא אך ורק למלשבי"ם שעברו יום סיירות.."

בתאריך ה9.1.05....
היום היה לא קל בכלל ואפילו קשה... אין ספק שצריך להגיע עם כושר גופני מתאים... ושלא יספרו סיפורים על כוח רצון וכו'.. כי אני הייתי הכי איטי בקבוצה שלי וזה בדוק אבל עדיין קיבלתי חובלים... שזה ממש לא מה שרציתי אבל זה מראה שכוח רצון יכול להביא משהו לבן אדם בעל כושר חלש... אבל אם היה לי כושר טוב הייתי מקבל יותר מזה.. אז כדאי להפנים ולהבין שהיום הזה הוא לא משחק ולא צחוק... ומי שחושב שזה בדיחה וזה יום שאפשר לשיר בו (כמו אחד שהיה איתי בצוות) ואפשר לחלק כיפים (כמו אחד אחר שהיה איתי) אז טועה בגדול... ומיותר לציין שהשניים האלה לא עברו.. אז תשקיעו ובגדול בכושר הגופני בעיקר בריצות קצרות... תגיעו מוכנים מנטלית... ותתכוננו ליום קשה... באמת קשה... אבל אפשרי...
מבחינת ארגון היום היה מאורגן היטב... היחס היה טוב הכל היה כשורה... בלי יותר מידי סיפורים.. באים נרשמים אצל החיילות שהיו נחמדות מאוד דרך אגב... ועושים בדיקות רפואיות חימום בר אור ואז מתחילים ביום עצמו... הכל ברור בלי יותר מידי סיבוכים... מה שבאמת חשוב זה להגיע מוכן מבחינה פיזית ומנטאלית..
סך הכל חוויה מעניינת.... יום נחמד למרות שהוא קשה.. לא כל יום אני ממצה את עצמי מבחינה פיזית עד הסוף... ומי שרוצה יכול אבל אל תחיו באשליות שרק כוח רצון יספק כי יש גבול... צריך כושר חזק בשביל לקבל מטכ"ל או שייטת... לא יעזור כלום לאף אחד...
ישן 10-01-2005, 15:08
  __moshe__ __moshe__ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
קודם כל תודה..
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "אתה צודק אבל"

והרבה כל הכבוד גם לך על ההגעה למטכ"ל ועל זה שגם עברת את הפסיכולוג.. הישג מצוין.. ובהצלחה בגיבוש...
אבל לא התכוונתי שאי אפשר לשמור על מורל גבוה... דווקא ההיפך אני חושב ששמרתי על מורל ומוטיבציה... וכשהגעתי ראשון לאלונקה זה היה בקטע מת כזה שאחרים התחילו לזלזל ואני פרצתי קדימה בגלל שבאותו רגע היה לי רעל בעיניים.. ואם לא זה לא הייתי מצליח לקבל אפילו חובלים.. כי באמת הכושר והשוני הזה של לרוץ על חול ולא על משטח אחר כמו שאני רגיל.. ולסחוב אלונקה שזה דבר שמעולם לא עשיתי.. ולסחוב ג'ריקן ולרוץ בעליה התלולה... אלו דברים שלא התנסתי בהם... ובנוסף דברים שאני לא טוב בהם הרבה בגלל החוסר ניסיון.. בגלל זה לדעתי הכנה לצבא זה דבר מועיל מאוד ואני מצטער שלא עשיתי את זה... אבל הכל קורה לטובה ויתכן שאני לא באמת מספיק טוב כדי להיות במטכ"ל.. ולפי אלו שקיבלו מטכ"ל אני יכול להבין למה היחידה הזאת כל כך טובה..
באמת אנשים ברמה ואתה נשמע לי אחד מהם..
אז בהצלחה בהמשך...
ישן 10-01-2005, 16:03
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
שוב דנים בעניין הכושר הגופני וחבל ..
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי __moshe__ שמתחילה ב "אני הייתי ביום.."

ראשית בהצלחה .. לפני הכול ..!
שוב אומר והמשיך להגיד גישתך בעניין הכושר הגופני שגוייה מיסודה ..
אני מוכן להיות ערב לכך שאף אדם לא יפסל בשום גיבוש או מבדק כזה או אחר בגלל כושרו .. אלא בגלל דברים אחרים ..אלא אם כן מדובר בנכה או פיסח ..
רצוי מאוד להגיע ברמת כושר גופני סבירה ואין צורך לקרוע את עצמך כהכנה ליום כזה או אחר ..
שוב..
מטרת פתיחת אשכול זה נועדה לעזרתי האישית אני פונה אליך ולשאר המשלבי"ם שעברו או עתידים לעבור יום זה בחודש הקרוב להתייחס אך ורק לנקודות שציינתי ולא מעבר ..
בלי ספורי גבורה ובלי חוויות אישיות ..
ודבר נוסף .. אשכול זה נפתח באישור ותמיכה של מנהל הפורום .. אני יצאתי מתוך הנחה שרצוי לפתוח אשכול זה כי אני סבור שמדובר כאן בחברים בוגרים ועניינים ..אל תוכיחו לי אחרת ..!
תודה על שיתוף הפעולה !

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 10-01-2005 בשעה 16:07.
ישן 11-01-2005, 12:05
  AirZone AirZone אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "וגם לי יש כבוד אליך ולכול מלש"ב אחר"

U-367 צודק, אני למשל הייתי בין הראשונים (חמשת הראשונים רוב הזמן) ואפילו ראשון כמה פעמים באלונקה, ואני בכלל לא חזק גופנית או סוס בריצות אני האמת דיי גרוע (מקום 45 ב2000) אבל בזכות ההכנה לצהל הייתי מוכן מנטלית מאוד והייתי ברעל מטורף בעיניים...ונתתי מעצמי 300 אחוז ונלחמתי ראש בראש עם אנשים שאתה רואה שהם קיבצוניקים כאלה שורים חחחח, ההרגשה הייתה מדהימה, אשכרה לראות שאני יכול להיות בין הטובים למרות שאני ממש לא...זה מראה שזה הכל בראש ולא משנה כמה כושר יש לך כי אני ממש בכושר רע!

אבל בגלל הטירוף בעיניים שרציתי לסיים ולהיות כל הזמן בין הטובים זה הרס לי את היום סיירות, כי נתפס לי הגב התחתון בקטע של השקים שלא הרמתי טוב, ועשיתי הקפה הנחתי את השק בצד ועשיתי מתיחות ככה כל הקפה כי לא יכלתי לזוז מרוב כאבים אבל מרוב רעל/טיפשות/רצון לסיים תיום לא ספרתי למדריכים שאני פצוע כי לא רציתי לעוף על רפואי וגם כי הלך לי טוב (עד השקים) והאמת מאוד התבאסתי והייתי מופתע שלא קבלתי כלום, באמת הייתי בן הטובים והקבוצה אהבה אותי כי תמיד עזרתי ורשמו אותי גבוהה בסוציומטרי אבל עובדה עשיתי רושם שאני מחפף בקטע של השקים שנחתי (הם רוצים לראות מי לא נח ועובדה אחד שמן שכל הזמן הגיע אחרון לא נח לרגע בשקים וקבל חובלים) למרות שההפך המשכתי עם גב דפוק ואפילו עשיתי 8 שזה לא רע... אבל ככה זה הם רוצים לראות מי יש לו כוח רצון..עשכיו אני יצאתי קירח מכאן ומכאן, גם לא קבלתי כלום וגם אני מושבת עכשיו עם הגב כי עשיתי לו נזק לא מעוט.

בקיצור חברה אל תיהיו גיבורים ותודיעו אם יש פציעה הם יתנו לכם חוזר עכשיו בגלל שסיימתי ולא הודעתי אני בספק אם בכלל יתנו לי חוזר...אני מבואס ברמות אבל אין מה לעשות נגיע לגיבוש צנחנים ונקווה לקבל מגלן

זה באמת הכל בראש וחבר שלי שהוא בכלל לא סוס, ממש חלש פיזית יותר ממני. קבל מטכל כי הוא ברבאק מטורף הגיע בין הראשונים והבן אדם בקושי מזיז את עצמו... זה באמת הכל מנטלי !!!

אני אומר שהכנה לצבא זה טוב בשביל אנשים שהם חלשים מנטלית (אני הייתי ממש וותרן לפני זה) וזה לא כזה חשוב כל הקטע הפיזי שמגיעים ליום סיירות ורואים שורים שלא סוחבים את עצמם... ואז מבינים באמת את הסיסמא המעוסה "אין לא יכול יש לא רוצה."

אגב אני חייב לציין שהכל הלך יחסית חלק ביום סיירות לא היו הרבה בעיות חוץ משאצלי היה אחד שגנב פלאפונים וטרטרו אותנו הלוך ושוב איזה שעה עד שחילקו תתוצאות... חבל חבל שמגיעים ליום סיירות כאלה אנשים שגונבים. הכי עצבן שאחרי שצלצלו לפלאפון הגנוב - הוא השתיק את הפלא... עצוב.
ישן 11-01-2005, 16:05
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
כנראה שזה לא עובד .. ואני מדבר סינית ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "צהריים טובים לכם .. פנייה זו היא אך ורק למלשבי"ם שעברו יום סיירות.."

לכול אלו שעברו בהצלחה ..
וגם לאלו שלא שיהיה בהצלחה ..
היום סיירות שלי היה לפני 10 שנים כך שמה שעבר עליי באותו יום קצת קשה לי לזכור ..
בטרם התנצל בפני מנהל הפורום על כך שסברתי בטעות שאתם יוכלים לענות בצורה עיניינית אומר לכם בלי כול חשש שאני הייתי אחד מבין המפקדים של יום סיירות ינואר 2005 .. וקיים סיכוי מאוד סביר שנתקלתם בי במהלך יום זה או אפילו גרמתי להדחתם של חלק מהמלשבי"ם כאן..ובתפקיד זה המשיך לשמש עד סוף ינואר הקרוב ואז החזור לחבריי ליחידה ..!
ברצוני להעביר לכם מסר נוסף בטרם אבקש מעידו לנעול את האשכול ..
לא משנה כמה חזקים תהיו ולא משנה אם תהיו נינגות מבחינתי ומבחינת שאר הבקרים והמדריכים ולא משנה אם זה גיבוש או יום סיירות דבר זה לא יהפוך אותכם ללוחמים טובים יותר ..
המשקל שנבחן לפני הכול הוא מיהו האדם המעומד לשרת ולא משנה באיזו יחידה ורק לאחר שבוחנים זאת עוברים לשאר הדברים ..!
מטרת פתיחת אשכול זה הייתה עבורי כעזרה אישית .. כי מה לעשות ישנם מקרים שחובה עליי לקבל ביקורת מאנשים אחרים וזו היתה המטרה ..
תודה לכולם על שיתוף הפעולה ..
עידו ידידי .. כנראה שזה לא עבד כפי שחשבתי .. תרגיש חופשי לנעול את האשכול ..
תודה על עזרתך

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר