11-01-2005, 12:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.04
|
|
U-367 צודק, אני למשל הייתי בין הראשונים (חמשת הראשונים רוב הזמן) ואפילו ראשון כמה פעמים באלונקה, ואני בכלל לא חזק גופנית או סוס בריצות אני האמת דיי גרוע (מקום 45 ב2000) אבל בזכות ההכנה לצהל הייתי מוכן מנטלית מאוד והייתי ברעל מטורף בעיניים...ונתתי מעצמי 300 אחוז ונלחמתי ראש בראש עם אנשים שאתה רואה שהם קיבצוניקים כאלה שורים חחחח, ההרגשה הייתה מדהימה, אשכרה לראות שאני יכול להיות בין הטובים למרות שאני ממש לא...זה מראה שזה הכל בראש ולא משנה כמה כושר יש לך כי אני ממש בכושר רע!
אבל בגלל הטירוף בעיניים שרציתי לסיים ולהיות כל הזמן בין הטובים זה הרס לי את היום סיירות, כי נתפס לי הגב התחתון בקטע של השקים שלא הרמתי טוב, ועשיתי הקפה הנחתי את השק בצד ועשיתי מתיחות ככה כל הקפה כי לא יכלתי לזוז מרוב כאבים אבל מרוב רעל/טיפשות/רצון לסיים תיום לא ספרתי למדריכים שאני פצוע כי לא רציתי לעוף על רפואי וגם כי הלך לי טוב (עד השקים) והאמת מאוד התבאסתי והייתי מופתע שלא קבלתי כלום, באמת הייתי בן הטובים והקבוצה אהבה אותי כי תמיד עזרתי ורשמו אותי גבוהה בסוציומטרי אבל עובדה עשיתי רושם שאני מחפף בקטע של השקים שנחתי (הם רוצים לראות מי לא נח ועובדה אחד שמן שכל הזמן הגיע אחרון לא נח לרגע בשקים וקבל חובלים) למרות שההפך המשכתי עם גב דפוק ואפילו עשיתי 8 שזה לא רע... אבל ככה זה הם רוצים לראות מי יש לו כוח רצון..עשכיו אני יצאתי קירח מכאן ומכאן, גם לא קבלתי כלום וגם אני מושבת עכשיו עם הגב כי עשיתי לו נזק לא מעוט.
בקיצור חברה אל תיהיו גיבורים ותודיעו אם יש פציעה הם יתנו לכם חוזר עכשיו בגלל שסיימתי ולא הודעתי אני בספק אם בכלל יתנו לי חוזר...אני מבואס ברמות אבל אין מה לעשות נגיע לגיבוש צנחנים ונקווה לקבל מגלן
זה באמת הכל בראש וחבר שלי שהוא בכלל לא סוס, ממש חלש פיזית יותר ממני. קבל מטכל כי הוא ברבאק מטורף הגיע בין הראשונים והבן אדם בקושי מזיז את עצמו... זה באמת הכל מנטלי !!!
אני אומר שהכנה לצבא זה טוב בשביל אנשים שהם חלשים מנטלית (אני הייתי ממש וותרן לפני זה) וזה לא כזה חשוב כל הקטע הפיזי שמגיעים ליום סיירות ורואים שורים שלא סוחבים את עצמם... ואז מבינים באמת את הסיסמא המעוסה "אין לא יכול יש לא רוצה."
אגב אני חייב לציין שהכל הלך יחסית חלק ביום סיירות לא היו הרבה בעיות חוץ משאצלי היה אחד שגנב פלאפונים וטרטרו אותנו הלוך ושוב איזה שעה עד שחילקו תתוצאות... חבל חבל שמגיעים ליום סיירות כאלה אנשים שגונבים. הכי עצבן שאחרי שצלצלו לפלאפון הגנוב - הוא השתיק את הפלא... עצוב.
|