לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2006, 14:52
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
סיכוי אפסי שהיבואן יקח אחריות על מוצר שהוא לא יבא בעצמו !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב "בעיה במחשב נייד שהגיע מU.S.A ולא תקין בארץ"

מקסימום תשלח אותו חזרה לחו"ל יחד עם האחריות (שהייתה כבר אמורה להישלח) ואז ידאגו לסדר לך (אם זה לא ילך לאיבוד XD)
*בכל מקרה: לא רכשת את המוצר מהיבואן או מחנות / ספק שקשורה אליו - אז הם לא מוכרחים לקחת אחריות ..., בכל מקרה, אוליי הם יסכימו לשלוח את המחשב לחו"ל בהתבסס על סמך האחריות שיש לך (שאכן תקפה לגבי החברה / היוצרים)

תהיה בריא, כל הבעיה של הטיפול באחריות הוא בעובדה שהיא תקפה רק לגבי היוצרת / החברה שממנה רכשת ...

*זה מזכיר לי את הפעם איך שניסיתי לנקות את העדשה במצלמה הדיגטלית שלי של מינולטה - אז שמתי אותה מתחת לברז, אחר כך כשהיא הפסיקה להציג במסך אז שמתי אותה ליבוש על התנור וכשפתחתי אותה, אז הרסתי את הדלתות של הצמצם ... - העיקר שבסוף הצלחתי לשכנע את הנציג של הספקית שככה זה הגיע אליי והם שליחו אותה לאיזה שבועיים בגרמנייה (על מטוס) - והיא חזרה כמו חדשה (והיזהירו אותי שהאחריות עליה (של 3 שנים) כבר לא תקפה יותר - ועבר רק חודש מאז קנייתה ...)
XD

נערך לאחרונה ע"י MCGP בתאריך 21-10-2006 בשעה 15:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2006, 15:01
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי MCGP שמתחילה ב "סיכוי אפסי שהיבואן יקח אחריות על מוצר שהוא לא יבא בעצמו !"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MCGP
מקסימום תשלח אותו חזרה לחו"ל יחד עם האחריות (שהייתה כבר אמורה להישלח) ואז ידאגו לסדר לך (אם זה לא ילך לאיבוד XD)
*בכל מקרה: לא רכשת את המוצר מהיבואן או מחנות / ספק שקשורה אליו - אז הם לא מוכרחים לקחת אחריות ..., בכל מקרה, אוליי הם יסכימו לשלוח את המחשב לחו"ל בהתבסס על סמך האחריות שיש לך (שאכן תקפה לגבי החברה / היוצרים)

תהיה בריא, כל הבעיה של הטיפול באחריות הוא בעובדה שהיא תקפה רק לגבי היוצרת / החברה שממנה רכשת ...

*זה מזכיר לי את הפעם איך שניסיתי לנקות את העדשה במצלמה הדיגטלית שלי של מינולטה - אז שמתי אותה מתחת לברז, אחר כך כשהיא הפסיקה להציג במסך אז שמתי אותה ליבוש על התנור וכשפתחתי אותה, אז הרסתי את הדלתות של הצמצם ... - העיקר שבסוף הצלחתי לשכנע את הנציג של הספקית שככה זה הגיע אליי והם שליחו אותה לאיזה שבועיים בגרמנייה (על מטוס) - והיא חזרה כמו חדשה (והיזהירו אותי שהאחריות עליה כבר לא תקפה יותר - ועבר רק חודש מאז קנייתה ...)
XD

חשוב לי להזכיר שזה מחשב של לקוחה ולא שלי.. עדיין אני לא כזה מזוחיסט להביא מחשב נייד מארה"ב.

נערך לאחרונה ע"י Boss11 בתאריך 21-10-2006 בשעה 15:03.
ישן 21-10-2006, 16:28
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MCGP שמתחילה ב "העיקר זה ליצור קשר עם החברה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MCGP
העיקר זה ליצור קשר עם החברה (היצרן) דרך הספקית / היבואן בארץ - או לחילופין בעמצאות הטלפון ולשלוח את המחשב לחברה / יצרן עצמו כדי שיבדקו / יתקנו / יחליפו ... - אם היבואן / הספק לקחו על עצמם את האחריות או שמוכנים לשלוח את המחשב על חשבונם אז המצב הוא טוב יחסית, אם לא אז תצטרך לממן את החופשה בחו"ל של המחשב שלך/ לקוחה שלך מהכיס האישי שלך ...

התחלקת על השכל שאני יממן בכיסי האישי את התיקון של המחשב בחו"ל?

עוד משהו?

אולי שאני יקנה לה גם מחשב חדש?

תהיה הגיוני.

שתלך לחברה DELL בארץ.

והמחשב לא שלי!!! למה קשה להבין

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר