לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2006, 22:24
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "תאמין לי אין לי מושג יום..."

תקשיב לי כדאי לך...

אני הייתי בדיוק ככה..היו לי קצת כאבים ברגליים אמרתי מה פתאום אני מפסיק להתאמן..אני חייב להיכנס לכושר..
באתי לאורטופד הוא אמר לי שיש לי פלטפוס עשיתי מדרסים הכל היה סבבה המשכתי בפעילות אז שהגיע הבום..אחרי כמה ימי עבודה על הרגליים לא יכולתי לעמוד יותר מכאבים..ואני לא מדבר על כאבים קטנים שקשה..אתה פשוט לא יכול לעמוד...
היום בגלל שפיתחתי את השרירים מהר מידי והרגל לא הספיקה להתפתח גם נוצר אצלי לחץ גדול מאוד ברגל..אני כרגע סובל מתסמונת מדור...הטיפול היחיד הוא ניתוח שלא תמיד עוזר...אם בא לך להמשיך להתאמן ולהגיע למצב של שברי מאמץ במינימום או איפה שאני נמצא בכיף..רק כך בחשבון שזה שאתה אומר שאתה חייב להכינס לכושר זה ממש לא נכון..אתה לא חייב כלום..אתה רוצה..וגם אני רציתי..
לא נראה לי שכדאי לך להיות איפה שאני נמצא כרגע...שאחרי כמה ימים על הרגליים אני לא מסוגל לעמוד יותר להרבה זמן..קרבי היה החלום שלי ולא קל לקבל את המושג אתה לא יכול...אתה יכול גם להבין פי השם שלי שרציתי להיות טייס...
אני עכשיו עברתי 12!!!זריקות ברגליים (מחטים עבים ביותר) ומחכות לי עוד 8!!זריקות על מנת למדוד מספירת את הלחץ ברגליים..וזה עוד לפני הניתוח..
אבל אתה צודק הכי חשוב זה כושר...אם אתה רוצה קרבי מציע לך לעשות הפסקה של כמה זמן ולתת לכאבים להירגע..הכאב אומר לך שמשהו לא בסדר..אבל אתה יודע..עדיף להגיע למצב חמור יותר ואז להגיד"באמת הייתי צריך להפסיק לכמה זמן ואז הייתי במצב פחות חמור"...
קח בחשבון את מה שאני אומר ותחשוב אם שווה לך..כי גם אתה חס וחלילה יכול להיות ככה בעוד כמה זמן..ורק שתדע..פלטפוס גורם לבעיה הזאתי להחמיר וגורם לכאבים להגיע הרבה יותר מהר ככה שאתה גם ככה בעמדת סיכון..גם לי בהתחלה זה יה רק פלטפוס ואחר כך זה עבר ל"תסמונת מדור"..

תחשוב על זה ותרא המה יותר כדאי..להפסיק להתאמן לכמה זמן ולהגיע לקרבי(ולחיות הרבה יותר טוב ואני לא מדבר רק על קרבי..זה דבר שישפיע לי על כל החיים) או להמשיך להתאמן ולסבול המון בתווך הארוך..

בהצלחה!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2006, 22:44
  gixxer gixxer אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "אני לא חושב שאני במצב שלך..."

חחחח אחי ברור שאתה לא במצב שלי!!אבל ככה זה מתחיל..מה אתה חושב שזה פתאום קורה??.זה מתחיל בכאבים קטנים שאומרים לך בסך הכל שהעמסת יותר מידי..כרגע יורד לי הפרופיל אבל אני מקווה שאחרי הניתוח הוא יעלה חזרה(אם יש החלמה אז הפרופיל צריך לעלות גם)...
ואני לא אמרתי שאתה צריך לוותר על קרבי..ממש לא..פשוט תן לגוף שלך לנוח וככה תשמור עליו במצב יותר טוב...אסור להעמיס יותר מידי כי לכל דבר יש מחיר והגוף בסוף לא עומד בזה..אל תעמיס על הכאב..לא אמרתי לך להתחיל להשמין ולא לעשות כלום עד הגיוס..חכה תקופה של כמה שבועות ואם תראה שהכאב נעלם(לא אחרי שבוע כמובן..תן תקופה של בערך חודש או יותר איך שאתה מרגיש) ותתחיל שוב..עדיף לאבד קצת כושר מאשר את הבריאות תאמין לי..
בגלל הבעיה שיש לי אני אצטרך לדחות גיוס ומתחיל בלגאנים של רופאים ולהוריד פרופיל ואז לנסות להעלות ויש הרבה בלאגן..תעשה לעצמך טובה ותמנע מעצמך את כל זה..אתה צריך רק לנוח..
תחשוב על זה..

נוב 07.

ישן 30-10-2006, 22:55
  KAHOL KAHOL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.05.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "חחחח אחי ברור שאתה לא במצב..."

לא עדיף להגיע לאימון ביום רביעי
לדבר על זה עם המדריכים ולמצוא פתרון ?זה בכל אופן מה שאני יעשה
למרות שיש משהו במה שאתה אומר

אבל תקשיב רגע , הכאבים האלה אולי יחלפו עם הזמן ?ושוב , זה לא כאבים בלתי נסבלים
פשוט מרגישים כאב..אבל זה סביל ואפילו "מחשל" ..שלמרות הכל ממשיכים לרוץ ולא מעניין אותך כלום
יצא לי לרוץ כמה פעמים עם היד על הגב בגלל שכאב לי ..

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותודה אחי

וברשותך אני אסיים במילים משיר

"אז אולי תביט למעלה , תתפלל שלא יחסר
אלוקים נמצא למעלה , הוא דואג לכל דבר
שם ישנה יד מכוונת , המושכת בחוטים
עולמות היא מחוללת , זו ידו של אלוקים"

ככה שהכל מלמעלה , והכל לטובה ובעזרת השם יהיה טוב
ישן 30-10-2006, 23:40
  gixxer gixxer אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "נניח ואני נח חודש הכאבים..."

בכל מקרה תנוח...הכאבים הם הדרך של הגוף להגיד שמשהו לא בסדר...

אם אחרי מנוחה טובה של כמה שבועות(יותר משבוע ואפילו יותר משבועיים) הכאבים חוזרים פנה אל הרופא מכיוון שמדובר לא בסתם כאבים אלא בבעיה...
המדרסים נועדו לפתור את הכאבים שאתה מציג אבל בכל מקרה עליך לנוח כדי לעזור לרגל להחלים מהכאבים ואז לחזור כרגיל עם מדרסים...(אל תסמוך יותר מידי על טיפים של מדריכים בקבוצות כושר..הכי טוב זה להקשיב לגוף).
ושוב אל תיתן לעניין של הקרבי להדאיג אותך..אם הכאבים חוזרים אחרי מנוחה סימן שיש בעיה..לא שווה לדפוק את הבריאות רק כדי לשרת בקרבי...אם התחלת בריא ויצאת עם בעיות בריאות זה משהו אחר...אבל אם אתה נכנס עם בעיות אתה לא תשרוד..המון אנשים יוצאים מקרבי בגלל פציעות..אפילו אחד מהפורום שהתגייס באוגוסט (GUYB) יצא מקרבי בגלל בעיות בגרליים..אני לא אומר שזה מה שיקרה לך אבל תמיד ישנה אפשרות..תזכור את זה שיש דברים הרבה יותר חשובים בחיים ואין טעם להיכנס למסלול שאתה יודע מראש שבגלל כאבים לא תוכל לעמוד בו..הרי אם עכשיו כואב לך תאר לך מה ירקה שבגרה אינטסיבית יותר של אימונים..
שוב אל תכניס לזה עכשיו..פשוט תנוח ותראה אם אחרי המנוחה הבעיה חוזרת ואז כבר יש מקום ללכת לרופא עוד פעם..

בהצלחה!אל תיתן לרעל לפגוע בכושר המחשבה שלך!!

נוב 07.

ישן 31-10-2006, 16:18
  משתמש זכר שקד מוסה זאדה שקד מוסה זאדה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.06
Follow me...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "תקשיב לי כדאי לך... אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
תקשיב לי כדאי לך...

אני הייתי בדיוק ככה..היו לי קצת כאבים ברגליים אמרתי מה פתאום אני מפסיק להתאמן..אני חייב להיכנס לכושר..
באתי לאורטופד הוא אמר לי שיש לי פלטפוס עשיתי מדרסים הכל היה סבבה המשכתי בפעילות אז שהגיע הבום..אחרי כמה ימי עבודה על הרגליים לא יכולתי לעמוד יותר מכאבים..ואני לא מדבר על כאבים קטנים שקשה..אתה פשוט לא יכול לעמוד...
היום בגלל שפיתחתי את השרירים מהר מידי והרגל לא הספיקה להתפתח גם נוצר אצלי לחץ גדול מאוד ברגל..אני כרגע סובל מתסמונת מדור...הטיפול היחיד הוא ניתוח שלא תמיד עוזר...אם בא לך להמשיך להתאמן ולהגיע למצב של שברי מאמץ במינימום או איפה שאני נמצא בכיף..רק כך בחשבון שזה שאתה אומר שאתה חייב להכינס לכושר זה ממש לא נכון..אתה לא חייב כלום..אתה רוצה..וגם אני רציתי..
לא נראה לי שכדאי לך להיות איפה שאני נמצא כרגע...שאחרי כמה ימים על הרגליים אני לא מסוגל לעמוד יותר להרבה זמן..קרבי היה החלום שלי ולא קל לקבל את המושג אתה לא יכול...אתה יכול גם להבין פי השם שלי שרציתי להיות טייס...
אני עכשיו עברתי 12!!!זריקות ברגליים (מחטים עבים ביותר) ומחכות לי עוד 8!!זריקות על מנת למדוד מספירת את הלחץ ברגליים..וזה עוד לפני הניתוח..
אבל אתה צודק הכי חשוב זה כושר...אם אתה רוצה קרבי מציע לך לעשות הפסקה של כמה זמן ולתת לכאבים להירגע..הכאב אומר לך שמשהו לא בסדר..אבל אתה יודע..עדיף להגיע למצב חמור יותר ואז להגיד"באמת הייתי צריך להפסיק לכמה זמן ואז הייתי במצב פחות חמור"...
קח בחשבון את מה שאני אומר ותחשוב אם שווה לך..כי גם אתה חס וחלילה יכול להיות ככה בעוד כמה זמן..ורק שתדע..פלטפוס גורם לבעיה הזאתי להחמיר וגורם לכאבים להגיע הרבה יותר מהר ככה שאתה גם ככה בעמדת סיכון..גם לי בהתחלה זה יה רק פלטפוס ואחר כך זה עבר ל"תסמונת מדור"..

תחשוב על זה ותרא המה יותר כדאי..להפסיק להתאמן לכמה זמן ולהגיע לקרבי(ולחיות הרבה יותר טוב ואני לא מדבר רק על קרבי..זה דבר שישפיע לי על כל החיים) או להמשיך להתאמן ולסבול המון בתווך הארוך..

בהצלחה!

אז לפי מה שאתה אומר למי שיש פלטפוס הוא בעצם מסכן את עצמו ?
בקח שהוא מתאמן ?
ועם יש לו מדרסים זה בסדר?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר