לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-10-2006, 23:05
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
בניגוד לאחרים, נוער הגבעות והמרזלים פועלים כנגד האויב
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי צביליך שמתחילה ב "לך תשכנע את נוער הגבעות והמרזלים"

-מי שמרגל עבור האויב הם ערביי ישראל ויהודים מהשמאל (אבל תמיד מהשמאל). המרזלים מעולם לא ריגלו למען האויב.
-מי שנוסע לארצות האויב לייעץ ולהסית הם ערבים מהשמאל. המרזלים מעולם לא נסעו לייעץ לאויב.
-מי שמפגין לצד האויב כל יום שישי הם יהודים וערבים מהשמאל. המרזלים מעולם לא הפגינו לצד האויב.
-מי שמייעץ לאויב לחטוף חיילי צה"ל הם מערביי ישראל. המרזלים מעולם לא יעצו לאויב לחטוף חיילים.
- מי שמסיע את מתאבדי האויב לאתרי הפיגוע כדי לרצוח יהודים הם ערביי ישראל. המרזלים מעולם לא הסיעו מחבל לשום מסעדה.
-מי שנואם, כותב ומטיף בארץ ובעולם נגד זכות קיומה של מדינת ישראל הם תמיד רק יהודים וערבים מהשמאל. המרזלים מעולם לא כתבו נגד זכות קיומה של מדינת ישראל.
-מי שמשכנע אם אומות העולם שחיילי צה"ל הם פושעי מלחמה הם יהודים ("אנשי רוח" ומרצים מהאקדמיה בעיקר) וערבים מהשמאל. מרזל מעולם לא שוטט בעולם כדי לשכנע את שונאינו שחיילי צה"ל הם פושעי מלחמה.

נכון, גם המרזלים ונוער הגבעות לא פועלים כנגד האויב בליווי היועץ המשפטי. אבל אותי מדאיגים יותר אלה שפועלים ללא ליאות להכחדתינו. כן, בניהם גם יהודים טובים (טובים לאויב כמובן...).
אותך לא?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2006, 15:42
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מוזר, הייתי בטוח שהיא הפסידה בבחירות ב2003, כאשר הוצעה ע"י השמאל...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי צביליך שמתחילה ב "מוזר, הייתי בטוח שההחלטה על ההתנתקות עברה בכנסת"

אבל כנראה שכל החלטה לכיוון ימין, שהעם יצביע עבורה, תהיה לא דמוקרטית בעיניך, ברגע שכמה\מושחתים יקבלו ג'ובים ויצביעו בעד החלטה הנוטה שמאלה, ומנוגדת למנדט שנתן העם...

האמת היא שאתה מתעב את הדמוקרטיה, שכן בדמוקרטיה גם לימין יש פתחון פה. אתה בעד משטר
רקוב שבו מותר לראש ממשלה לנהוג ההיפך ממה שהבטיח - ובלבד שיפעל למען אג'נדת שמאל.
במקרה כזה, תתמוך במחילה על שחיתויות, ברמיסת השיוויון בפני החוק, ברמיסת זכויות קניין -
ובעצם בביטול כל העקרונות המגדירים דמוקרטיה.
דמוקרטיה עבורך היא מושג שדומה במהותו למה שהכרנו כולנו כ"דמוקרטיה עממית", בנוסח מזרח
גרמניה, בולגריה, הונגריה וכד'.

לא כל שמאלני הוא שונא חובשי כיפות. א-ת-ה שונא אותם - ומכיוון שהתנפלת על נוער הגבעות, היה
צורך להזכיר מדוע אתה נגדם. מה לעשות שכל התוכן של דבריך הוא רצף קלישאות רדודות
ושדופות, הרי שראוי להזכיר את את מניעיך לאותן השלחויות מביכות...

אתה תמשיך לכנות בשם "דמוקרטיה" כל גירוש (ההצבעה בכנסת מעניינת אותך כשלג דאשתקד,
שכן לו המתיישבים היו קונים פוליטיקאים לצורך השגת תמיכה פוליטית בטרנספר - היית עולה על
בריקדות - ובצדק, אגב), אבל האמת נותרת בעינה: אתה עויין כל שיטה פוליטית שבה מותר
לבצע מדיניות של מי שאינו מסכים איתך. מבחינתך, יישום המדיניות שבה אתה תומך - מצדיק
כמעט הכל: גירוש, שוחד ואני מקווה שלא יותר מזה.
ישן 21-10-2006, 16:41
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה לא מתנגד רק למרזלים - אלא ל-כ-ל חובש כיפה ימני באשר הוא.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי צביליך שמתחילה ב "אתה כנראה מכיר אותי יותר טוב ממני"

העובדה שטרחת לנסות להסיט נושא אשכול, העוסק ביקיריך הבשארות, רק מחזקת טענה זו.
כדי לפגוע במתיישבים - אתה תכרות ברית עם מי ששונאים כל יהודי באשר הוא (בתקוו נואלת, שהם
יידעו להבחין בין "יהודי טוב" שכמותך" לבין "הרשעים עם הכיפות"...).
צעירים מנוער הגבעות השנוא עליך - לחמו בלבנון. הבשארות יקיריך, שחוק זה מכוון כנגדם, תמכו
ביזבאללה. אתה כמובן בחרת לתקוף את נוער הגבעות ולא את תומכי החזבאללה. זה שתנסה להפוך
כל תושב-מאחז למרזליסט, יקביל להגדרתי אותך לתומך בל"ד, רק בגלל ששלושת תומכי בל"ד
היהודים, חושבים על המתיישבים, מה שאתה חושב עליהם...
תמכת במהלך אנטי דמוקרטי (וכן, ביצוע מדיניות שהיא בדיוק 180 מעלות להתחייבות לבוחר, מבלי
לבקש מנדט מחודש - היא האמ-אמא של האנטי-דמוקרטיה), רק בגלל שפגע בשנואי נפשך
המתיישבים. איש מהמגורשים לא היה "נער גבעות מרזליסט", ובכ"ז תמכת בשמחה ובששון
בגירושם האנטי-דמוקרטי. שום פלסף קלישאי (שכולל דלומי פוליטיקאים מ"מחנה השלום", לא
ישכנע שאתה בעד הדמוקרטיה).
אני משוכנע שאתה חושב שאתה דמוקרט - שכן בעיניך, באמת אין זכויות יסוד, לאזרח
שאינו חושב כמוך...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר