בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי el_yaniv שמתחילה ב "אמת. אבל אני הרבה זמן עושה..."
יש גם ב700 שקל. אם אתה רוצה להכיר צ'יפים תכנס לקישור הזה. לכל אחד יש את התכונות שלו. אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה רוצה שהמכשיר יעשה. יש צ'יפים שנותנים לך ים של דברים שקשורים לDVD , למשחקים של הPS הראשון, הורדות שידרוגים מהרשת ועוד ועוד... וחבל להוציא סתם כסף על צ'יפים "כבדים" אם כל מה שאתה רוצה זה להריץ משחקים של הPS השני.
אני למשל קניתי את הצ'יפ הכי זול לPS השני שלי ועד היום אני משלם על זה בעצבים כשמשחקים לא עולים או נתקעים. לPS הראשון שלי להבדיל קניתי צ'יפ מעולה שהעלה את כל המשחקים בלי בעיות.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "400 שקל זה הצ'יפ הכי יקר שראית?"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
יש גם ב700 שקל. אם אתה רוצה להכיר צ'יפים תכנס לקישור הזה. לכל אחד יש את התכונות שלו. אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה רוצה שהמכשיר יעשה. יש צ'יפים שנותנים לך ים של דברים שקשורים לDVD , למשחקים של הPS הראשון, הורדות שידרוגים מהרשת ועוד ועוד... וחבל להוציא סתם כסף על צ'יפים "כבדים" אם כל מה שאתה רוצה זה להריץ משחקים של הPS השני.
אני למשל קניתי את הצ'יפ הכי זול לPS השני שלי ועד היום אני משלם על זה בעצבים כשמשחקים לא עולים או נתקעים. לPS הראשון שלי להבדיל קניתי צ'יפ מעולה שהעלה את כל המשחקים בלי בעיות.
enjoystickחנות מעולה , שירות מעולה אני עשיתי שם את הצי'פ שלי שהיה לי סוני ( כבר אין ) מקום טוב לציוד של PS2 ועוד .
בין PS1 וPS2 לא היה הבדל.
בין PS2 וPS3, יש הבדל עצום לא רק בחומרה, אלה גם בתוכנה.
לפתח משחקים לשתי הקונסולות כל כך שונות יהיה מאמץ לא נכון למפתחי המשחקים.
אחרי כמה משחקים עם פיתוח מלא באגים וחוסר עניין (בגלל הבדל החומרה והתוכנה העצום), אתה פשוט תיראה את הקונסולה מתה לאט לאט.
היה נכון לקנות PS2 כאשר יצא ולפני שנה, אבל עכשיו. זה סתם יהפוף לנגן DVD יקר.
עדיך היה מוסיף עשרים דולר וקונה XBOX360, או מחכה לPS3.