לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2006, 10:31
  jadakiss jadakiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
נפקדות - ממש בלי כוונה

שלום לכולם, אני מקווה מאוד שחלקכם תקראו את זה למה זה מאוד מאוד חשוב לי.
לפני 8 ימים (יום רביעי) סיימתי את הקורס נהיגה שלי ולאחר יום אחד בלבד הייתי אמור להתייצב ליחידה שאליה סופחתי שזה היה אמור להיות בשבוע שעבר בדיוק..
לא יודע מה מי מו מה קרה לי ומה עלה בדעתי שחשבתי שאני צריך להתייצב שם ביום ראשון..
הגעתי ליחידה לכל מיני ראיונות ואז מישהו נכנס אלי ושאל אותי סתם שאלה.. "הייתה אמור להתייצב ב 19.10 ידעתה?" אני כזה אמרתי לו מה? מה פתאום הייתי בטוח שזה יום ראשון ואז הוא הראה לי את הצו סיפוח ובאמת היה כתוב שב 19.10 הייתי אמור להיות שם וכולי התבאסתי ולא יודע מה קרה לי..
התחלתי להגיד לו דברים שהייתי בטוח שזה יום ראשון אמרו לי בקורס להיות שם יום ראשון לכן לא הסלכתי בצו סיפוח וכל מיני כאלה כדי לצאת מיזה... אחרי כמה זמן בא אלי מישהו אחר ואמר לי "שמע אין אצלנו דבר כזה גם אם זה לא היה בכוונה - חייבים להלעות אותך למשפט על דבר כזה.." הסברתי לו והכול ביקשתי סליחה וזה ממש לא היה בכוונה.. בקיצור הוא הביא לי טופס גדול מאוד שאותו הייתי צריך למלא והוא אמר לי (בשבוע הבא אתה לא חוזר בלי שכל הטופס מלא ואני יחשוב על זה אם אני יעלה אותך למשפט..)
עכשיו ביום ראשון אני אמור להיות שם שוב אבל נגיד והוא מחליט לשפוט אותי מה העונש שאני עלול לקבל?
כי הייתי אמור להיות שם יום חמישי ולא ידעתי חשבתי זה יום ראשון והגעתי ביום ראשון..

תודה רבה לכל הקוראים והעוזרים!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר