לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2006, 20:10
  kirra kirra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.06
יום סיירות

אז ככה שלום לכולם , אני עומד בפני גיוס לצבא ( כרגע המועד הוא יולי 07 )
ועליי לוודא שאני מבצע את השיכולים הנכונים לקראת מועד זה.
עד עכשיו הספקתי לגרום למספיק צרות בכך שבמבחנים הפסיכוטכניים די חיפפתי כי פשוט לא היה לי כוח ולא היה לי הידע שמבחנים אלה ישפיעו באופן ניכר בהמשך שירותי בצה"ל. כמו כן , בראיון האישי הצהרתי שאני אתלט וכי אני מעוניין להמשיך במצוע זה גם במשך שירותי הצבאי מה ש"תרם רבות" לבוחנת בקשר לרצוני לשרת בקרבי..

אם זאת , בזמן האחרון הושפעתי רבות ממפגשים עם גורמים צבאיים מגוונים , שיחות עם חברים רבים וכו' והחלטתי לשנות את דעתי , אם כי , ישנה אופציה להשגת ספורטאי פעיל / מצטיין שכרגע נראה רחוק מאוד מכדי להשיגו.

אז זו הייתה מעין הקדמה ,

אני מעוניין להגיע ליום סיירות שיתקיים בינואר הקרוב למרות שבתחילת ינואר אהיה בחופשה בחו"ל אז קודם כל רציתי לדעת בערך באיזה תאריכים חל אותו יום סיירות. בנוסף , רציתי לדעת אם אימוני סבולת ממושכת עשויים לעזור לי מאוד מפני שבאתלטיקה אני עוסק וסבולת מינימלית כמובן שקיימת אצלי אך העיסוק שלי הינו אימונים אנאירוביים ( במקצוע אני קופץ לגובה / רוחק ורץ בעיקר 110 משוכות )

בוח בסיסי יש לי , אם כי מתח אני עושה בסך הכל 12 כך שלהתגאות קשה לי :/.

אהה ויש לי משקפי ראייה , חבר אמר לי שישנה הגבלה מסוימת כך שאני מקווה מאוד שאוכל להגיע לאותו יום סיירות ( אם אקבל זימון ) מידת המשקפיים שלי הינה 1.5 ..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר