28-10-2006, 13:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.05.06
|
|
|
עזרה עם מנילה,ובעיקר עם חיל האוויר
בקיצור, אחרי התלבטויות קשות ניסחתי את רוב המנילה, חוץ מ2 המקצועות הראשונים במה שלא דורש מיון, וההתלבטות כאן היא בין חיל התיקשוב לבין חיל האוויר. במקצועות שדורשים מיון אין לי תפקידים של 2 החיילות(יש לי הדרכת ספורט,חובש,קצונה ייעודית לוגיסטיקה ,ותפקידים בחיל החינוך).
עכשיו אני די אוהב תעופה, ודי התאכזבתי שבמקצועות שלא דורשים מיון לא קיבלתי פקח טיסה או משהו כזה, אבל אין מה לעשות וצריך לעבוד עם מה שיש ולהפיק מזה את המיטב.
עכשיו ההתלבטות שלי היא בין חיל התיקשוב לבין חיל האוויר, בעיקרון כמובן שהייתי מעדיף לשרת בחיל האוויר בצוות טכני או משהו, אבל אני לא רוצה להיתקע במנהלה או משהו כזה,שזה שיעמום גמור . ובחיל התיקשוב ממה שהבנתי אני במאה אחוז אשרת בתפקיד טכנולוגי, הבעיה היא שאם אני אשים מקום 2 חיל האוויר הרי רוב הסיכויים שאני לא אקבל אותו וקצת קשה לי לוותר על השירות בחיל, כי הרי יש סיכוי שאני אגיע גם לתפקידים שהם אינם מנהלה(ד''א כל זה ובמידה ואני לא אעבור מיונים למקצועות שדורשים מיון שבחרתי).
אז האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בבקשה?ובמחינת יציאות , תנאי שירות,ויישום מקצועי באזרחי, מה עדיף אוויר או תיקשוב?
תודה רבה רבה מראש.