לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2006, 15:07
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
שלום היום התשקרתי למדור עתודה...

ואמרו לי שאני לא זכאי לעתודה כי הנתונים שלי האישיים לא טובים מספיק

יש לי יום סיירות בינואר אני מאוד רוצה קרבי אבל יש לי מריבות ענקיייםם בבית עם אמא ואבא הם לא רוצים שאני יילך לקרבי אני בבעיה רצינית ולא יודע מה לעשות עם עצמי

עכשיו גם לעתושה לא רוצים אותי בכלל אני בבעייה אמא שלי רוצה שאני יטוס לארצות הברית יש לי אזרחות וייברח לשם ללמוד ושאני יחזור לעשות צבא

אבל אני לא מוכן אני רוצה קרבי מה עושים?

וסתם שאלה אין מצב שאני יילך לעתודה? נגיד ואני עושה פסיכומטרי עכשיו אין שום סיכוי שייתנו לי ללכת לעתודה? ואני יוציא ציון טוב בפסיכומטרי 600+

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2006, 17:37
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "שלום היום התשקרתי למדור עתודה..."

תשמע נור אחי אני באמת רוצה קרבי יענו הלב שלי אומר לי לך לקרבי אני מת לתרום למדינה כמה שיותר

הבעייה שאני יודע שבתאכלס זה לא יקרה כי עזוב זה לא לתאר פה בפורום מה אמא שלי תעשה לי תמוות היא אמרה שהיא תעזוב את הבית עם אני הולך לקרבי היא משוגעת על לימודים וחננות והיא רוצה אותי בעתודה מה אני יעשה תאמין לי אני לא רוצה ליראות את אמא שלי חולה או משהו בגללי בקיצור אני כנראה יילך לעתודה

אבל מה הצעדים שעליי לעשות עם אני ניגש עכשיו לעשות פסיכומטרי ונגיד הוצאתי ציון גבוהה זה לא ישכנע אותם לתת לי?

מה הצעדים למי ליפנות?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:05

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר