לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2006, 13:30
צלמית המשתמש של atidvt
  atidvt atidvt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ariel133 שמתחילה ב "הבנתי שזה מיועד יותר לעסקים ואני משתמש ביתי"

כמה דברים :
א.ברגע שאתה מחובר MPLS לאיכות החייגן של הראוטר וההתמודדות שלו עם תקשורת יציבה כבר כמעט אין משמעות כי הוא מקבל כבר IP ציבורי ורק מחלק IP פנימי....סבבה ?

MPLS זה לא שום חיבור עסקי וזה משהו שלדוגמא בזק בנלאומי יותר משמחה להעניק ללקוחות שלה כשירות, MPLS מסבך מעט לספק האינטרנט את החיים וגורם לו לעוד עבודה אז ספקים לא אוהבים את זה ופשוט מונעים את העונג הזה מהלקוחות שלהם, בזק בנלאומי מוכנה פשוט לעבוד מעט קשה יותר כדי שהלקוחות שלה כן יקבלו את השירות הזה ואני חושב שכל הכבוד לה על זה

בכל מקרה תדרוש בתקיפות מהספק שלך MPLS יש סיכוי שכן תקבל !
ואז כל ראוטר אלחוטי ב300 שקל (DLINK 524 לדוגמא) יעשה את העבודה על הכיפאק !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2006, 03:56
צלמית המשתמש של atidvt
  atidvt atidvt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי RmSs שמתחילה ב "אתה קצת משלה את עצמך, תרשה לי לתקן:"

אתה קצת משלה את עצמך
בזק בנלאומי מבצעת חיבורים ללא חייגן מבחירה, לקוח שמבקש חייגן מקבל חייגן בלי שום בעיה,

בזק בנלאומי לא בבעלות בזק מלפני 900 שנה, נכון שיש יד חזקה מאוד גם בבזק בנלאומי וגם בבזק לסבן והקבוצה אשר הוא עומד בראשה, אבל גם ביס וגם בפלאפון.........

ובכל מקרה מה שאתה אומר זה חירטוט מוחלט כי זה נקרא קרטל, לשום ספקית תשתית\אינטרנט אין זכות לתת לחברה אחת תנאים מועדפים על חברה אחרת, אם היה דבר כזה אז השוק היה נראה ככה :

בזק בנלאומי ובזק, היו משווקים חבילות בנדל של 1.5 מגה ב60 שקל (שניהם יחד) בעוד שאם היית רוצה לקחת תשתית של 1.5 מגה בלי ספק מבזק ולא בבנדל הספציפי הזה זה היה עולה לך 65 שקלים
וכבלים ונטוויז'ן היו מציעים בנדל זהה,
מה שאומר שתוך כלום זמן אינטרנט זהב\012\אטקום היו נעלמים מהשוק,
בשביל זה יש תפקיד שנקרא "הממונה על ההגבלים" בדיוק בשביל למנוע מיקרים כאלו ולכן אם כל ספק תשתית בארץ היה מפריע לכל ספק אינטרנט או להפך הוא היה מקבל כזאת תביעה מטורפת שYNET היו כותבים 6 כותרות

הבנת ?
בקיצור אל תשלה את עצמך - בזק בנלאומי נותנת MPLS כי היא מאמינה שזה טוב יותר ללקוחות שלה, זהו....

אגב אם היית יודע איך טכנית עובד MPLS ואיך מתבצע רישום הלקוח היית מבין שלא ניתן להכריח שום חברה לחבר בMPLS כי פשוט אי אפשר, החברה צריכה ממש לרצות את זה ולעבוד מסודר כדי שיהיה MPLS בכל מצב שלא מתקיימים כמה וכמה משתנים חשובים הדיפולט זה שהלקוח יפול בין הכסאות ויהיה זקוק לחייגן
ישן 31-10-2006, 15:40
  RmSs RmSs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
חמוד, אני יודע בדיוק איך MPLS עובד,
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי atidvt שמתחילה ב "אתה קצת משלה את עצמך בזק..."

ויותר מזה - אני עובד בכבלים, כך שאני יודע בדיוק איך עובד איזה חיבור ומדוע ב"ב מחברים ב-MPLS.
חיבור MPLS מאפשר אפס שליטה לספק, ולכן אף ספק, טוב לב ככל שיהיה, לא מעוניין לחבר ב-MPLS.
יותר מזה, לספק עד-כדי-כך אין שליטה על משתמש שמחובר ב-MPLS, שהוא אפילו לא יכול לנתק
אותו מהאינטנרט גם הוא רוצה - אלא דרך הכבלים בלבד.

אגב, אני לא יודע בקשר לב"ב ובזק, אבל אני יודע שמה שתיארת בנוגע לשיתוף הפעולה בין החברות
כבר קיים: ל-HOT ו-012, שתיהן בבעלות "קבוצת פישמן", יש הסכם שיתוף פעולה ולכן כמעט כל
הלקוחות החדשים שמתחברים לכבלים מתחברים גם ל-012 (אני לא יודע אם המחיר הוא טוב יותר
בבנדל המשותף, או שפשוט מחלקת המכירות דוחפת ללקוחות חדשים את 012... במציאות זה ככה).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר