04-11-2006, 20:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.07.06
|
|
|
חשוב להבהיר משהו:
הבוחן הזה לדוגמא ביום סיירות הוא רק לחלוקה לקבוצות והוא לא קובע (!) שום דבר חוץ מזה.
חייל קרבי שרץ 2000 באיזה 4 דקות הוא אולי בהחלט חייל בכושר, אבל בצבא לא רצים 2000 רצים מרחקים ארוכים עם ציוד ופקלי"ם ומסעות ושם צריך לשרוד הריצת 2000 היא לא מה שעושה מישהו לתותח על וידוע על הרבה חבר'ה שלדוגמא ביום סיירות היה להם בר-אור לא הכי מי יודע מה אבל קיבלו את הגיבוש שהם רצו ואף עברו את אותו הגיבוש.
אז שהבר אור לא יהיה מה שידאיג אותך (פותח האשכול), אלא ה3 שעות עבודה קשה שבאות אחריו 
תתאמן על מה שצריך לבוחן בר אור, אבל אל תשכח לעבוד הרבה על ספרינטים לדוגמא שתצטרך, והרבה על אינטרוול, כלומר מאמץ, מנוחה, מאמץ, מנוחה: רוץ 3 דקות קצת רגיל, דקה ספרינט, 2 דקות מנוחה, וחזור על זה כמה פעמים (בערך 4 פעמים לאימון), אח"כ תדאג לעבוד על בטן וידיים (סטים של 20-30 זה די והותר להתחיל ולאט לאט משפרים כושר). אם יש לך איפה תעשה קצת מתח (שזה באמת עניין של אימון אני הייתי עושה 0 והיום אני כבר ב 17-18 שזה לא רע בכלל), ותעבוד שוב פעם על ספרינטים, מומלץ גם לעשות ריצה בים מדיי פעם להרגיש איך זה לרוץ בחול רק יותר שבכל צעד שלך אתה שוקע בתוך האדמה
ומעל הכל תצליח ותגיע לאן שאתה רוצה 
|