לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2006, 19:14
  Nir_a Nir_a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.06
האם ומתי מקבלים חיילים בחטיבת כפיר תלושים לנעלי ספורט?

שלום

אני מתגייס ב 21/11 לחטיבה 900 (מאוד מקווה לעבור את גיבוש עוקץ, ואם לא, אז חרוב או דוכיפת).
יש לי כיום נעלי NIKE SHOX אלו עם ה"קפיצים" בחלק האחורי של הנעל, נעליים נוחות, אבל אחרי שימוש מסיבי בהם 2 ה"קפיצים" האחרויים התנתקו מהנעל (מה שקורה לכל מי שיש נעליים כאלו כי אני מכיר כמה שיש להם וגם להם קרה את זה) כל ניסיון להדביק את השיט הזה חזרה לא מצליח מכיוון שהחומר שעליהם נמצאים ה"קפיצים" הוא משהו מיוחד והדבק לא נתפס עליו (וניסיתי את כל הדבקים האפשריים...

בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם אני בתור חייל בחטיבת כפיר אקבל תלושים לקניית נעליים ? ומתי זה יהיה?, חבל לי לקנות עכשיו נעליים חדשות במאות שקלים ואחר כך שאני אקבל את התלושים לא יהיה לי מה לעשות איתם, מצד שני חבל לי לקנות עכשיו סתם נעל שתשמש אותי עד שאני אקבל את התלושים כי נעליים זולות ידפקו לי את הרגליים, וגם הנעליים שיש לי כרגע אפשר לרוץ איתם, ואפשר להשתמש בהם עוד קצת.

אז, אני מקבל או לא? כמה כסף זה בכלל? לאיזה חנות התלושים? ומתי מקבלים?

תודה רבה

נ.ב
אני יודע שנפתחו על זה הודעות אבל באף אחת מהם לא רשום בביטחון מלא מתי מקבלים את התלושים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:12

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר