לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2006, 17:56
  itai2k itai2k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי cruzer שמתחילה ב "בר אור בגיבוש וקשר"גים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cruzer
1. מישהו יודע צריך להיות הבר אור כדי לקבל ציון עובר בגיבוש קשר"ג (בנים)? מה צריך להיות הציון ל"טוב"?
הכי טוב בבר אור זה נראה לי כפיפות 85, שכיבות שמיכה 65, ואת הציונים של האלפיים אני לא זוכר..
אבל קח בחשבון שהמסלול ריצה של האלפיים ממש מעפן - על כביש עם עליות.

2. כפיפות בטן עושים על ספסל או שוכבים על הרצפה עם רגליים למעלה אחת על השנייה (מוצלבות) ?
את הכפיפות בטן עושים על הריצפה, בלי מזרון, ומישהו (שהוא גם משתתף ביגבוש) פשוט מחזיק לך את הרגליים וסופר.

3. בשמיכה סמיכה שמים קוביה של 10 סמ וצריך לגעת בה או שזה שכונה וכל אחד עושה "בערך" ?
מדבר ספציפית על הגיבוש הזה, אם אין לכם מושג אז גם מה הולך בגיבושים אחרים (לא יום סיירות כי זה שחיטה) יעזור
לא הבנתי.. אבל כעיקרון אתה צריך להגיע לבירכיים אם המרפקים - אם לזה אתה מתכוון.

4. חוץ מהמאמר באשכול הנעוץ יש עוד מידע על גיבוש קשר"גים? יש טיפים?
אין טיפים מיוחדים, פשוט תן הכל, תעזור לכולם, תיהיה חברותי, ותיהיה אמין הם רואים הכל.

ואם מישהו היה בגיבוש קשר"גים האחרון (באוגוסט אני חושב) ויש לו טיפים או משהו שיכול לעזור, אשמח
אני הייתי ועברתי, נתתי לך טיפים למעלה תעזר בהם. אם אתה רוצה עוד מידע אתה יכול לשאול בכיף ואני יעזור לך.
תודה חבר'ה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2006, 18:34
  itai2k itai2k אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי cruzer שמתחילה ב "1. כן, זה המספרים של הבר אור...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cruzer
1. כן, זה המספרים של הבר אור. האלפיים זה 6:48 משהו כזה..
כמה אתה עשית בערך?
לא זוכר כמה עשיתי אבל היום שם אנשים באמת טובים... מקום ראשון עשה 6:30 בערך..
אני סיימתי מקום 16 או משהו כזה... כי באמת המסלול היה על הפנים..

2. מישהו מחזיק לך את הרגליים על ספספל או כפות הרגליים על הרצפה?
כפיפות בטן אתה שוכב על הריצפה בלי מזרון, אוכל כאבים בגב, ומישהו מחזיק לך את הכפות רגלים כדי שישארו על הריצפה. באמת כואב בגב.

3. עם המרפקים עד הברכיים בכפיפות בטן, כן.. אבל איך זה הולך בשכיבות סמיכה?
בשכיבות מישהו שם אגרוף על הריצפה ואתה אמור להגיע עם החזה לאגרוף שלו.

4. אפשר עוד כמה שאלות?

כמה הייתם בצוות?
בצוות היינו 13 איש, וזה היה נחשב הרבה, שאר הקבוצות היו 10-11. סה"כ היו 4 קבוצות.
איזה משימות של דינמיקה קבוצתית נתנו לכם?
נתנו לנו משימה לחצות "נהר" עם ספוגים,
* היה איזה משימה שיש איזה מסוק וכמה פצועים ואתה צריך לעלות 4 פצועים למסוק - ויש 8 פצועים ואתה צריך להחליט לפי חומרת הפציעה שלהם ובתרומה שלהם לפצועים האחרים... - זאת משימה שאין לה תשובה באמת.
* עוד משימה זה לפענח איזה צופן.. מישהו מהקבוצה שלנו עלה על זה ואין לי מושג איך..
הכושר שם עניין גדול? יש בר אור, קצת אלונקות וזהו?
תראה, מבחינת כושר הגיבוש הוא לא קשה... יש אלונקות - תמיד תיהיה ראשון ותמיד תתנדב להרים את האלונקה.. (כמובן אם אתה יכול)
מה עוד שאתה חייב להראות שאתה עוזר לחלשים! - אלה שמאחורה... תלך אליהם תעודד אותם.. תתחיל לצרוח שם "יאללה", "קדימה אתם מסוגלים".. אתה יודע כל מני שטיות כאלה.. שהם יראו שאתה לא סוציומט.
* הבר אור - שכונתי ביותר, אפחד לא באמת סופר לך ואפחד לא בודק אם אתה עושה נכון.

לסיכומו של עניין: הגיבוש הוא קל מבחינת כושר. אבל בגיבוש הם לא מחפשים כ"כ את הכושר שלך, הם מחפשים יותר לראות את המנהיגות שלך, ובמשימות תראה פיקודיות, תתן רעיונות טובים, תעמוד על שלך, תתדאג שיקשיבו לך ושיקשיבו גם ל"חלשים" שאפחד לא שם לב אליהם. תיהיה חבורתי כי בסוף הגיבוש יש שאלון סוציומטרי - חשוב שידרגו אותך בן הראשונים.

אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות.
תודה!!

ישן 08-11-2006, 20:15
  itai2k itai2k אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי cruzer שמתחילה ב "1. לרוץ ב 6:30, מה הוא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cruzer
1. לרוץ ב 6:30, מה הוא באולימפיאדה?? כולם שם היו כאלו סוסים?
אני מקווה שיילך טוב בבר אור, אתה יכול לזייף תוצאות או שמתסכלים הדוק על זה?
כן הוא באמת היה חיה... הרמה בגיבוש לא הייתה גבוה מבחינת כושר גופני, אבל מבחינה מנהיגותית ותחרותיות במשימות היה די קשה... כי באמת היו שם אנשים איכותים וטובים...
לגבי הזיוף, כן, אתה יכול לזייף, לא הייתי ממליץ לך כ"כ, לרוב עדיף להגיד את האמת, היה איזה משימה ששיקרתי וידעתי שהם יסתכלו על זה בעין רעה ככה שעדיף להגיד את האמת.

2 + 3. מבאס לגמרי

אתה יכול לספר קצת על שלושת המשימות שציינת? רק אלו המשימות שהיו?
- משימה ראשונה: לעבור נהר עם ספוגים:
לכל אחד בקובצה יש ספוג.. על ספוג אחד יכול לעמוד בנאדם אחד על רגל אחת.
על שני ספוגים צמודים אפשר לעמוד 5 אנשים עם שני רגלים.
ובעצם מטרת המשימה שתעשו "גשר" ותעברו את הנהר.
גודל הנהר - 5 מטר בערך.
** חשוב לציין שאל תרמה במשימה הזאת כי פה הם מסתכלים בקפידות!! אם אתה עושה משהו לא נכון אז כל הקבוצה חוזרת חזרה אחורה, זה מבאס אבל תדווח **
לגבי מה שאמרתי לך עכשיו היו אנשים שבשיחה שלאחר המשימה אמרו להם: "ראינו שהורדת את הרגל איזה 5 פעמים לפחות ולא דיווחת למה עשית את זה?" ואז יוצר מצב לא נעים.

- משימה שניה: צפנים:
נותנים לך איזה צופן של מספרים ואתם צריכים להבין מה כל מספר אומר... (במשימה הזאת לא כ"כ השתתפתי כי לא הבנתי איך הם עלו על הצופן.

בא לך לספר קצת על סדר היום שלכם? הגעתם באחד הימים בצהריים, מה עשיתם 24 שעות בגדול? איך זה התחלק? בר אור ביום הראשון?
אז ככה, הגעת לבה"ד 7 - חיל התקשוב.
אתה יושב על הדשא מת משעמום איזה שעה (ד"א תביא את הטופס הרפואי אחרת תלך הביתה)
ואז לוקחים אתכם לקבל מדים, חגורה, כובע וכו'. מה גם שעושים לך בדיקת טמפרטורה כדי לבדוק שאתה לא חולה. בתחנה הזאת אתה מקבל גם מספר, בכדי שיהיה יותר קל למפקדים לקרוא לך. עוד משהו אתה מקבל בתחנה הזאת זה מעטפה... במעטפה יש את הסיכום על מבצע יונתן (אנטבה), מידע על חיל התקשוב, טופס למלא קורות חיים, ודף שבו יש לך כמה נושאים ומתוכם תצטרך לבחור אחד ולהרצות עליו בהמשך.
אחרי שכולם קיבלו מדים, התארגנו וכדומה מחלקים אתכם לקבוצות.
מידע אחרי זה אוכלים (פרוסות לחם עם שוקולד או ריבה, וגם היו פירות).
אחרי האוכל יש את המשימה עם הנהר. - חשוב לציין שאחרי כל משימה יש שיחה - על תפקוד הקבוצה, התפקוד שלך, התרומה שלך לקבוצה וכו'.
אחרי המשימה אם אני לא טועה יש לך אלונקות.. 15-30 דקות של אלונקות לא משהו רציני.
לאחר מכן עוד משימה - אם אני לא טועה המשימה של הפצועים...
(אני לא מספר לך על הפסקות כי אני לא ממש זוכר וזה לא משהו קריטי כ"כ.. מה שכן רוב הפסקות אם לא תיהיה זריז תצטרך לעבוד על מילוי הקורות חיים שלך, לבנות הרצאה להמשך ולקרוא על מבצע אנטבה.)
אחרי המשימה של הפצועים תצטרכו לענות על שאלות בנושא מבצע אנטבה - רוב השאלות הם על תאריכים, שעות, דרגות, דגמים של המכוניות והמטוסים שציונו. לכן תשתדל לזכור טוב טוב את הפרטים הקטנים.
אחרי שניסית לגרד כל פיסת מידע על מבצע אנטבה אתם הולכים לנקות את עזור האלונקות, אוספים את הציוד (אלונקות, קסדות וכו') והולכים לאוהלים.. (יכול להיות שתישנו בביתנים בגלל החורף - חבר שלי עשה בחורף וישן בביתנים)
אתה מקבל זמן להתקלח לחרבן וכל מה שכרוך בצרכים האישים שלך...

בכל אופן אני יספר קצת על הלילה באוהלים...
עושים לך השקמה אחרי איזה חצי שעה, עומדים בח' תוך 3 דקות עם מדים והכל...
אחרי שעמדתם בח' ולא הספקתם ב3 דקות יצעקו עליכם ויגידו לכם להוציא את כל המיטות מהאוהלים החוצה ולסדר אותם כמו שהם היו באוהלים... אחרי שלא תספיקו לעשות את זה יצעקו עליכם ויגידו לכם להעביר את האוהלים למקום אחר... ואחרי שלא תספיקו את זה.. (חח כן זה בלתי אפשרי..) יגידו לכם להחזיר את האוהלים ותלכו לישון...
אני לא ישנתי כל הלילה.. למה? כי איזה אחד נחר לי כל הלילה.

בוקר טוב יום שני...
לא אוכלים כלום ישר הולכים לבר-אור...
אחרי הבר-אור יש את המשימה עם הצפנים..

וזהו אם אני לא טועה... באמת גיבוש לא קשה מבחינה פיזית.. חשוב שתתבלט..
לגבי ההרצאה אני לא זוכר אם זה ביום הראשון או השני..

זה בכלליות על הגיבוש... אל תשכח שהגיבוש היה לפני 3 חודשים אז זה פחות או יותר...

בהצלחה.

מה זו המשימת צפנים? לעבור נהר עם ספוגיות? רוצה להרחיב?

שוב תודה

ישן 08-11-2006, 21:20
  לוגיין לוגיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.06
כמה תשובות
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי cruzer שמתחילה ב "אין לך מושג כמה עזרת לי..."

1)אנחנו קיבלנו הרצאה אישית על כל נושא שבא לך,עצה שלי,בחר נושא לא כבד במיוחד ולא קליל.היו לנו כאלה שהרצו על אבולוציה וכימיה וכאלה שהרצו על הטיילת בעיר שלהם.שניהם גימגמו.כך נושא פשוט עם "טעם" רציני שאתה יכול לחפור עליו ממש הרבה ודבר.אל תעמוד במקום,תדגים כשאתה יכול,תמשיל,תתפוס מבט ובקיצור על תעמוד כמו גולם.אני עשיתי על יצרים והטניות אצל כלבים,המפקדים ממש אהבו את זה ואחד מהמפקדים הצעירים עוד בא אלי בסוף בקריצה של "שיחקת אותה".

2)קורות חיים נתנו למלא בהתחלה,יש לך המון זמן חופשי בגיבוש הזה ונתנו לנו גם זמן ללמוד.אל תלחץ הקטע קצר והקטעים שעליהם תיבחן ממש קופצים לעיניים.

3)יש ריאיון בסוף עם אחד המפקדים.

4)יושבים כל הצוות ומדברים,כל אחד נשאל בתורו.

5)אתה לא אמור להצליח במשימה הזאת,פשוט רואים איך אתה עובד כצוות ומנהיג.אל תלחץ יסבירו לך בפירוט שם.

אל תלחץ בקשר לכושר,רוב החבר'ה לא אתלטים.

טיפ בקשר לצפנים,יש אותיות שמצטלבות,אם יתנו לך לפקד במשימה הזאת תחלק את הקבוצה לחוליות שיש בינהם חפיפה.לקח לקבוצה שלי זמן להתאפס על עצמינו ולהבין את זה.הצופן עצמו לא קשה לפיענוח,רמז קטן-תחשוב על גימטריה עם טוויסט.

מקווה שעזרתי.הטירטור בלילה סתם עצבן אותי,צריך לתת תחושה של "גיבוש" לעסק הזה.

משהו קטן לקינוח,רוב החבר'ה שם הם יוצאי פיזיקה-אלקטרוניקה וכו' מרחיבי תרייסר יחידות לימוד וחלק גדול מהם לא נראה אתלטי.באלונקה הסוציומטרית ממש עצבנו אותי כמה אנשים,מסתבר שגם את המפקד שלנו אבל זה כבר לא קשור,תרגע ואל תתעצבן,תזכור שכל אחד נותן כמה שהוא יכול כי הכי חשוב בגיבוש זה לשמור על קור רוח.
ישן 08-11-2006, 21:27
  itai2k itai2k אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי cruzer שמתחילה ב "אין לך מושג כמה עזרת לי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי cruzer
אין לך מושג כמה עזרת לי :-)

* אתה יכול לספר איזה נושאים היו להרצאה? כמה זמן הרצאה?
הרצאה על מישהו מפורסם, מקום בארץ, המצאה ולא זוכר מה עוד... אתה צריך לבחור אחד...

* לימודים על מבצע יונתן זה בזמן החופשי שלי? קורות חיים זה גם בזמן האישי למלא?
יש לך זמן עד שכולם מקבלים מדים ומסתדרים, וגם בהפסקות בין משימה למשימה או אחרי האוכל אם נישאר קצת זמן. ד"א את הקורות חיים אתה יכול להגיש ביום השני...

* יש ראיון אישי מתישהו?
יש ראיון אישי בסוף הגיבוש... לא משהו רציני..

* התחקירים אחרי כל משימה הם אחד על אחד עם מקפד או יושבים כל הצוות מדברים?
זה לא תחקירים, זאת שיחה עם הצוות שעושים 2 המפקדים שלך. הם שואלים אחד אחד: איך הייתה המשימה, איך הקובצה תפקדה, איך הוא תפקד, אם הוא היה מתחת לממוצע - ממוצע - או מעל הממוצע ומי הוא חושב היה הכי טוב במשימה הנוכחית.

* לא ממש הבנתי איך על ספוג אחד אפשר לעמוד עם רגל אחת ועל שני ספוגים עומדים 5 אנשים עם 2 רגליים..
זה החוקים, כמובן שאתה יכול לעמוד 3 אנשים על 2 ספוגים... מה גם שאסור לך לעזוב את הספוג יותר מכמה שניות בלי שאתה תיהיה עליו או תחזיק אותו ביד כי אחרת הם יקחו לך אותו ואז אתה סתם תיהיה נטל על הקבוצה איש בלי ספוג...
כעיקרון אתם אמורים לעשות גשר כזה, רצף של 2 ספוגים (עם שני אנשים עליהם כי אחרת יקחו להם את הספוג) ואז בנאדם עובר פשוט
| [] [] [] [] |
| [] [] [] [] |

| - קו התחלה
| - קו סיום
[] - ספוג

ניסיתי להדגים לך, כמובן שהספוגים צריכים להיות אחד ליד השני ממש שיגעו אחד בשני.
כפי שאתה רואה יש 8 ספוגים מה שאומר שיש 8 אנשים ולכן השאר צריכים לעבור פשוט ואז ה2 הראשונים מתחילים לעבור לסוף, וכן הלאה...

מקווה שהבנת =)

נערך לאחרונה ע"י itai2k בתאריך 08-11-2006 בשעה 21:56.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:01

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר