לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2006, 20:22
  TBH TBH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.04
בעיות בצה"ל - האם שווה?

תקשיבו... יש לי פרופיל 82 ואני מתגייס לתותחנים ב4.12...

אם בבקו"ם אני אגיד שאני לא מתפנה לשום דבר שהוא לא מחשבים כי רק בזה אני יכול לתרום לצבא - אז אני מניח שיגידו לי שאין מצב וכלא וכל הדברים האלה.... השאלה שלי היא אם בסופו של דבר אחרי מאבק ממושך וסירוב בלתי פוסק להתפנות מהבקו"ם יתנו לי בסופו של דבר את מה שאני רוצה?... כולם אומרים שכשעושים מספיק בעיות בצה"ל אז מקבלים את מה שרוצים... אבל אף אחד לא באמת הבטיח לי את זה ואני לא רוצה לדפוק לעצמי את ה3 שנים רק בגלל שככה אנשים אומרים...

אחד אמר לי שמה שיקרה אם אני לא אתפנה זה שבסופו של דבר כשהם יבינו שלא מפריע לי להיות במעצר שם בבקו"ם ושאני ממש עומד על דעתי לקבל את מה שאני רוצה - בסופו של דבר כבר כן יתנו לי את מה שרציתי...

אני מתחנן לעזרה מאנשים שבאמת יודעים ולא סתם שמעו וכו'! כל העתיד של ה3 שנים ואולי החיים שלי תלוי בזה..

אני באמת יכול לתרום במחשבים ובעצם בכל דבר שדורשים בו שכל הרבה הרבה יותר מאשר באיזה תומ"ת...

האם הבעיות האלה שאני יעשה בעצם הם שום דבר לעומת זה שאני "יציל" את ה3 שנים הבאות שלי? כי 3 שנים זה לא הולך ברגל ויש גם את המילואים וכו'...

האם באי התפנות אפשר בכלל לקבל איזשהו תפקיד שווה שאפילו ייצא לי ממנו משהו באזרחות בעתיד? בהנחה שאני מוכן להאבק על כך מספיק וממש לא להתפנות עד שאני לא מקבל אותו..

אם זה נכון , למה לא כולם עושים את זה בעצם?

האם יש דרכים "חוקיות" לקבל תפקיד שווה יותר מתותחנים אחרי שמויינתי כבר לתותחנים כנראה? (עפ"י תאריך הגיוס... 4.12)

אמרו לי שברגע שאני אכנס כבר לתותחנים יהיה לי הרבה יותר קשה לצאת... ובגלל זה עדיף לעשות את הבעיות בבקו"ם כי שם זה יחסית שטויות מה שעושים לך על חוסר התפנות...

אני מפחד שכל מה שאנשים אמרו לי על זה שלא מתפנים זה שטויות ובעצם סתם הולכים לדפוק אותי בתחת כי אני "חייל בעייתי" ולא יתנו לי שום דבר טוב אלא רק להיות מנקה שירותים וסוחב משאות כבדים ולא יודע כל התפקידים הכי מסריחים... (אבל בעצם אם יציעו לי אותם אני פשוט לא אתפנה ושוב ושוב עד שיציעו משהו שווה)

מה דעתכם?

תודה רבה.. אתם יכולים להציל חיים
באמת חשוב לי שתענו....

נ.ב... אני בכלל לא יודע איך עושים צרות אני הייתי חנון בבית ספר.. אבל השאלה אם שווה לעשות את הצרות האלה בשביל העתיד?..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2006, 20:30
  gks504 gks504 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TBH שמתחילה ב "בעיות בצה"ל - האם שווה?"

לא שווה שירות קרבי זה כיף כמה שזה נשמע רע ואתה לא רואה את הבית זה אחד הדברים הכיפים...ואם יש לך ראש בתותחנים אתה יכול להצליח ולהגיע למיתר עם קצת חוזק מנטלי בסה"כ יש להם גיבוש של פחות מיום...אני מניח שאין לך שאיפות כאלה...עוד דבר הוא שבתותחנים יש פרוייקט מחשבים שאני לא אזכיר את שמו באינטרנט ואם אתה באמת כזה טוב אז יציעו לך את זה אתה עושה מסלול תותחנים ואז הכשרה של איזה פרוייקט חדש שהם מחשבים שזה בעיקר עבודת משרד...זה חייל מצויין עם עבודה מעניית אך יש לו שם רע...חברה ממש טובים יש לי חברים שמה...חבר ממש טוב שלי יהיה מ"כ של גדוד קרן שמה תנסה ...אל תפסול שום דבר הוא היה כמוך ועכשיו הוא מפקד שמה...כל מי שמגיע בסוף לשירות קרבי ומוכשר מתאהב בשירות באמת שכך...אחרי 3-4 חודשים אתה תפסיק לחשוב על יציאות הבייתה כי יהיה לך את החבר'ה שלך...
ישן 10-11-2006, 20:41
  TBH TBH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.04
חבר! אתה ממש עוזר!
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי gks504 שמתחילה ב "לא שווה שירות קרבי זה כיף כמה..."

gks, אין לי מושג כמה שהתגובה שלך יכולה לשנות את דעתי כי כלום לא סגור בראש שלי בנתיים, אז אני מודה לך מאוד שטרחת לכתוב אותה! ועכשיו לעניין חח -

מה שאתה אומר פתאום פותח לי עולם חדש.. הפחד שלי הוא שלא יראו את הפוטנציאל שלי כמו שלא ראו אותו בצה"ל עד עכשיו... אם בסופו של דבר אני אגמור בתור מכניס פגזים בתומ"ת ל3 שנים אני באמת הולך להצטער - לא ככה אני רוצה לעשות את השירות שלי ובוודאי שלא כך אני רוצה לצאת לאזרחות.

אני גם לא בקטע של לברוח כמה שיותר מקרבי או מעבודה קשה, בכלל לא.. חשבתי באמת שאם אני אמשיך בתותחנים אני אגש לכל מיון וגיבוש ואתן את כל כולי כדי שיקחו אותי למשהו רציני יותר! אין ספק שאני אעשה הכל כדי לקבל דברים איכותיים שיהיו לי כעזר בעתיד!

בקשר לדבר הסודי הזה, אני לא אתעניין מה הוא אך איך מקבלים הזדמנויות לדברים כאלה? איך הם יוכלו לדעת שאני בנאדם שמתאים ליחידה כזאת של מחשבים ע"י זה שיראו אותי עושה כושר כל היום (או מה שלא עושים שם בצה"ל)?....

תודה רבה על התשובה!
ישן 10-11-2006, 21:19
  gks504 gks504 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TBH שמתחילה ב "בעיות בצה"ל - האם שווה?"

שטויות ...אתה בטח בשאלון יח"ש שלך לא מילית רצון גבוהה להיות לוחם ולהגיע לחי"ר וכאלה אז קיבלת תותחנים...יש שם אחלה אנשים מאוד איכותיים...בדיוק היום אני וחברים שלי מתותחנים וחי"ר דיברנו על זה שזה חייל שבאמת מגיעים אליו חברה איכותיים שפשוט לא כל כך רצו קרבי בהתחלה...אבל זה חיל טוב עם הרבה אפשרויות ושלא תחשוב שבגלל שחבר שלך בנח"ל הוא יותר לוחם ממך או שהוא עושה יותר...במלחמה תותנים שיחקו תפקיד מפתח בחיסול משגרי קטיושות וחיסול מקומות ממוקדים כמו קו החוף של החיזבאללה שזה בונקרים תת קרקעים (לפחות הקו הראשון)...קיצר אחי אם בא לך לעשות שירות אם יותר יכולות חי"ר תבקש הנדסה ...יש שם גם הרבה מסלולים ותנאים יותר טובים...אבל תותחנים אחלה חיל...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר