לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-11-2006, 05:06
  Dorown Dorown אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.04
כל מה שרציתם לדעת על שריון

שלום, במקרה קיבלתי הודעה מאחד המשתמשים ששאל אותי כמה שאלות ובתור אחד שלפני הגיוס ניכנס לאתר הזה אני ישמח לשתף אותכם קצת ולעזור למי שמתגייס לשריון.

דבר ראשון לכל מי שמבואס אז אל תהיו באמת חיל מצוין.
כל האמירות על טוחנים וכל זה, זה שטויות בכול מקום קשה אם תבואו בגישה טובה תהנו.

אז תגיעו לבקו"ם שם תעשו את כל החיול שלכם (אל תשכחו לדפוק תמונה עם חיוך ענקי זה ילווה אותכם לאורך כל הדרך.)
תהיה לכם שיחה עם איזה אחד שיראה לכם עם הרבה דרגות אבל זה סתם משחק .. יש לו שרוך מעפן ודרגות רב-סמל אם זה כמו שהיה אצלנו..
הוא יצעק ויחפור לכם יהיו עוד כמה אנשים שידברו בלה בלה בלה..

יהיה לכם גם אפשרות לבחור באיזה חטיבה אתם רוצים כמובן כמעט כולם רוצים את 401 ביגלל הטנק שלהם מה לעשות גם אני רציתי אבל הגעתי לחטיבה 7 (מרכבה 2)
יכול להיות שזה קצת מבאס אבל משלימים עם זה (אין אפשרות לעבור לחטיבה אחרת)
בתכלס הכול אותו דבר אין הבדל הדבר היחידי זה הטנק .
אני אישית בחטיבה 7 ואני נהנה.

משם תיסעו לסיירים (אם לא שינו את הטירנות לשיזפון אותו חרא.) תגיעו מי שירצה לעשות גיבוש שיעשה ממש לא קשה תוך שבוע אתם תעשו הרבה יותר בשריון הרגיל אז קצת להתאמץ מי שרוצה
בטירנות יצעקו עליכם יתזזו אותכם כמו בכול מקום אבל חשוב לקחת את זה בקטנה..
שמה תלמדו כל מיני דברים של חירניקים תקבלו נשק תירו קצת וכל זה..

במהלך הטירונות ישאלו אותכם מהעדפות שלכם לתפקיד בטנק יש
תותחן - זה שמכון ויורה
טען - טוען את הפגזים יתרונות שלו זה שהוא יכול להוציא את הראש (במרכבה 2 ו3) ולירות במאג שלו
נהג - נוהג :}

לא תמיד תקבלו את מה שבחרתם אין מה לעשות גם את זה קשה מאוד לשנות תשלימו עם זה לכל אחד יש את היתרונות שלו ...

במקצועות כל אחד ילמד על המקצוע שלו עם מדריכות ממש חמודות
לאחר מכן תתחילו בתירגולים ..
תירגולי טעינה , נהיגה , ואימוני תותחן.

בסוף המקצועות תעשו ירי אמת יום ולילה נחמד..
משם תעברו לצמ"פ (צוות מחלקה פלוגה) הבנתי שמעכשיו עושים רק צוות ולפעמים מחלקה אבל זה כיף חייים..
שמה תתרגלו את כל התרגולות משרפה ועד להתקלות בטנק וכ'ו.
בצמ"פ אם לוקחים את זה נכון נהנים עד הגג..

אחריי הצמ"פ יצאו חלקכם לקורס מפקדי טנקים והשאר ילכו לפלוגות המבצעיות.

קורס מפקדים : קורס מפקדים של שריון הוא אחד הקורסים היותר קשים בצה"ל (אל תפחדו פשוט שאר הקורסים לא קשים כלכך) יש כל כך הרבה דברים שצריכים להספיק בו שפשוט הוא לחוץ מאוד !
גם כן תקופה נהדרת :]

אז איך יוצאים לקורס מפקדים כמובן בשיחות עם המפקד אומרים לו שאתם מעוניינים להגיע לקורס ואם יש לכם את הנתונים שלדעתי זה קב"א 52 ומתאם קצונה 1 (יכול להיות ששינו את זה ל2 אבל אני לא סגור על זה) אם אין לכם את הנתונים זה לא אומר שלא תיצאו לקורס אני אישית יצאתי אחריי וועדה וזה דבר לא כל כך נדיר שיוצאים אנשים לקצונה עם וועדה שבסופו של דבר רוב האנשים יוצאים אם אין להם נתונים חריגים והמפקדים שלהם המליצו שהם מתאימים.

מי שלא יגיע לקורס מפקדים יגיע לפלוגות המבצעיות שמה הוא יצטרף לפלוגה בלי שום דיסטנס ותנאים טובים (גם חלק מהמפקדים מגיעים לפלוגות מבצעיות מין הסתם..)
ושמה מתחילים חייכם בתור שריונירים אמיתים תגיעו לפלוגה ותצטרפו אליה אם זה לקו טנקים או קו חי'ר יעשו לכם אימון לפני לחימה ויגידו לכם בהצלחה...

מקווה שעזרתי אני סביר להניח לא יוכל לענות לכם על השאלות אבל בטוח יש פה אחלה אנשים שיוכלו לעזור לכם.
אם מישהו רוצה לשנות לתקן או משהו בסיגנון אין לי בעיה עם זה.

שיהיה לכם בהצלחה רבה "ברעות שיריונים!"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-11-2006, 23:26
  ky86 ky86 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.07.05
בפלוגות המבצעיות של שיריון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dorown שמתחילה ב "כל מה שרציתם לדעת על שריון"

אין בדיוק קווים קבועים לכל גדוד,אבל יש גזורות מסויימות שבגלל הסד"כ שיש בשיריון(לדוגמה פלוגה בשריון זה בערך כמו מחלקה של חי"ר),והיכולות,שיריון יתפסו ולא פלוגות חי"ר.
שלא תחשבו שזה תמיד אומר שהקווים של שיריון הם רגועים או משהו כזה,ברור שאין מעצרים ברמות של סיירת,או כמו שיוצא לגדודי חי"ר לעשות מדי פעם,אבל יש מקומות עם מספיק מעצרים ופעילות.
אני אישית שמעתי על קו מסויים שעשו שם שמירות שמונה שמונה,ובהפסקה היו יוצאים גם הרבה פעמים לפעילות יזומה(מחסום,סיור,מעצר וכו'). גם על מעצרים יחסית חמים שעשו. ככה שלא תחשבו שהחיים בקווי חי"ר של שיריון קלים.
אבל זה לא היעוד,ובוא נגיד עכשיו שיש הרבה קווי טנקים,אני אישית שמעתי מישהו אומר ששיריון הם מה שמחזיק את כל עזה.

בקשר הפלס"ר-הפלס"ר זה סיירת הם עושים פעילות מתאימה לכך,נכון נתנים להם יחס גרוע לאומת סיירות אחרות,שלא בצדק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר