לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-11-2006, 19:09
  Don't Shoot Don't Shoot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Don't Shoot שמתחילה ב "זהו את האקדח"

צודק ב2 הראשונים למרות שקוטר נוסף שיש לו זה גם 0.357.

מה הופך אותו למיוחד?
קודם כל הוא האקדח מחסנית היחיד בעולם שיורה כדורי תופי (מגנום)
מה שהופך אותו לאקדח הקונבנציונלי הכי חזק שקיים כיום בעולם.
דבר שני, הוא האקדח היחיד בעולם שפועל על מנגנון החזרת גזים בדומה לאם-16 ולא על מנגנון הדף/הכבדה כמו כל שאר האקדחים.
לאקדח הזה יש שושנה של גליל בתוכו שנועלת את הבריח בין ירייה לירייה.
כמו שניתן לראות, גודלו העצום גורם לעוזי שמאחוריו להיראות קטן ומשקלו כשהוא טעון מגיע לקצת יותר מ-2 קילו!!!
האקדח פופולארי מאוד באוכלוסיות הפשע המאורגן וחיסולי העולם התחתון בארה"ב בגלל כל העובדות האלה:
הוא גדול ומפחיד, מג'ואיסטי מאוד, והכי חשוב - לא משנה איפה פגעת לאוייב שלך בגוף, כדור אחד יהרוג אותו (בגלל מכת הכדור וההלם שהגוף יספוג) - אין צורך לגמור מחסנית על הגופה רק כדי לוודא הריגה.

האקדח הפך גם מאוד פופולארי בעקבות הופעתו ההוליוודית במספר סרטים כולל אקדח "הסוכנים" במטריקס.

מקווה שלמדתם...
ועד לפעם הבאה, תמיד תזכרו ש:
"כדור אחד - שווה 1,000 מילים!"
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2006, 19:57
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הוא ממש לא האקדח היחיד שיורה כדורי מגנום והוא אקדח מחסנית...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Don't Shoot שמתחילה ב "צודק ב2 הראשונים למרות שקוטר..."

אם ראית "השוטר מבברלי הילס 2" אתה אמור לדעת את זה... אם לא, אז בספר "האקדח" יש פרטים על האקדח ההוא (לא זוכר את שמו) שקדם לזה בהרבה שנים וגם כיכב בסרטי קולנוע עוד בשנות ה-70.

לגבי ה"הורג בכל כדור" - יש בארה"ב "מדע" שלהם של חקר כוח העצירה של כדורים וישנם שמה כמה גורואים רציניים לעניין שמבלים זמן לא קצר בירי לג'לטין ושהיה בחדרי מתים (נסה את "מסד איוב"). אני מאמין שהן יחדשו לך קצב לגבי ההצהרה ש"הוא הורג גם אם פגעת ברגל".

אגב: אקדח די מחורבן שכל מי שהכרתי ו"מימש" חלום לקנות אותו, סיים בכך שמכר אותו והחליף למשהו "רגיל". וזה עוד בלי להכנס לעניין עלות התחמושת.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 11-11-2006 בשעה 20:00.
ישן 11-11-2006, 20:04
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד מנהל סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
די! די! מספיק עם השטויות האלה!!!
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Don't Shoot שמתחילה ב "צודק ב2 הראשונים למרות שקוטר..."

ממש לא נכון! האקדח של דיק קאסול בקוטר 0.454 עשה את זה כבר לפני 20 שנה

דבר שני, הוא האקדח היחיד בעולם שפועל על מנגנון החזרת גזים בדומה לאם-16 ולא על מנגנון הדף/הכבדה כמו כל שאר האקדחים
נכון. אז מה?

לאקדח הזה יש שושנה של גליל בתוכו שנועלת את הבריח בין ירייה לירייה
גליל?! למה לא מינימי? או מאג? הרעיון של שושנה קיים עוד משנות ה40, למקרה שלא ידעת...

כמו שניתן לראות, גודלו העצום גורם לעוזי שמאחוריו להיראות קטן ומשקלו כשהוא טעון מגיע לקצת יותר מ-2 קילו!!!
עוד נקודה שלא ממש עומדת לטובת האקדח

האקדח פופולארי מאוד באוכלוסיות הפשע המאורגן וחיסולי העולם התחתון בארה"ב בגלל כל העובדות האלה:הוא גדול ומפחיד, מג'ואיסטי מאוד, והכי חשוב - לא משנה איפה פגעת לאוייב שלך בגוף, כדור אחד יהרוג אותו (בגלל מכת הכדור וההלם שהגוף יספוג) - אין צורך לגמור מחסנית על הגופה רק כדי לוודא הריגה.
תסלח לי שאני לא ממש מתרשם...

האקדח הפך גם מאוד פופולארי בעקבות הופעתו ההוליוודית במספר סרטים כולל אקדח "הסוכנים" במטריקס.
משום מה אני לא זוכר שהאקדח נראה בסרט הזה. ושוב, זה לא ממש משנה.

ולמען ההבנה, אסביר: האקדח המפלצתי הזה כלל לא מיועד לירי בבני אדם, נקודה. כלי זה יוצר ספציפית עבור דרישות השוק האזרחי האמריקאי לשני שימושים:
- ירי צלליות (סילואטים): ירי על צלליות ברזל בגודל 1:1 של חיות לטווחים של עשרות ואף מאות מטרים
- ציד: ניתן להחליף את קנה האקדח לקנה ארוך 14 אינץ' ולהתקין קת וטלסקופ, מה שהופך את האקדח לחצי-רובה.
כל האגדות על שימוש בנשק הזה כאקדח מבצעי מצוצות מהאצבע ואין מה להתייחס אליהן ברצינות

ישן 11-11-2006, 20:38
  Don't Shoot Don't Shoot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.06
אני אוהב שמתווכחים איתי...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי סירפד שמתחילה ב "די! די! מספיק עם השטויות האלה!!!"

אני אוהב את הקטילות - אבל בבעלותי אקדח כזה ואני במקצועי מתעסק בכל סוגי הנשק הצבאיים שקיימים אז תן לי לתת לך כמה תשובות, ואני אשתדל לא לעקוץ כפי שניסית לעקוץ אותי...

דבר שני, הוא האקדח היחיד בעולם שפועל על מנגנון החזרת גזים בדומה לאם-16 ולא על מנגנון הדף/הכבדה כמו כל שאר האקדחים
נכון. אז מה?
- מנגנון החזרת גזים יוצר נעילה הרבה יותר חזקה והרמטית של בית הבליעה ומונע בריחת גזים בדומה לרוב האקדחים הסטנדרטיים - משמע, יעף כדור הרבה יותר מדוייק והרבה יותר מרוחק (בין 100 ל200 מ' עם ה357).

לאקדח הזה יש שושנה של גליל בתוכו שנועלת את הבריח בין ירייה לירייה
גליל?! למה לא מינימי? או מאג? הרעיון של שושנה קיים עוד משנות ה40, למקרה שלא ידעת...
- נכון שקיים מנגנון שושנה המון המון זמן, אבל אף פעם לא באקדח, ובאקדח הספציפי הזה זאת השושנה המדוייקת של הגליל, מה לעשות - אותה חברה.
וד"א - למאג אין שושנה... תבדוק את הפרטים לפני שאתה פולט שטויות.

עוד נקודה שלא ממש עומדת לטובת האקדח
- צודק, מצד שני הגודל שלו והמשקל שלו עוזרים להפוך אותו לנשק יותר יציב (בירי תחמיש 357) ועוזרים להפחית את ההדף הרב של הכדור, כמו כן, גם מונעים שחיקה מהירה של החומרים המרכיבים.

משום מה אני לא זוכר שהאקדח נראה בסרט הזה. ושוב, זה לא ממש משנה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.vaderpainter.com/images/Costumes/Agent4.jpg]

עכשיו לגבי ההערה האחרונה - אני לא אתייחס - כי היא נכונה.
אבל אף אחד מלכתחילה לא טען להיפך - אז למה אתה תוקף?
ישן 11-11-2006, 22:45
  Here Here אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.07.05
חלס עם בורות ושחצנות

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Don't Shoot
צודק ב2 הראשונים למרות שקוטר נוסף שיש לו זה גם 0.357.

מה הופך אותו למיוחד?
מה שהופך אותו לאקדח הקונבנציונלי הכי חזק שקיים כיום בעולם.
דבר שני, הוא האקדח היחיד בעולם שפועל על מנגנון החזרת גזים בדומה לאם-16 ולא על מנגנון הדף/הכבדה כמו כל שאר האקדחים.
???????
לאקדח הזה יש שושנה של גליל בתוכו שנועלת את הבריח בין ירייה לירייה.
האקדח פופולארי מאוד באוכלוסיות הפשע המאורגן וחיסולי העולם התחתון בארה"ב בגלל כל העובדות האלה:
הוא גדול ומפחיד, מג'ואיסטי מאוד, והכי חשוב - לא משנה איפה פגעת לאוייב שלך בגוף, כדור אחד יהרוג אותו (בגלל מכת הכדור וההלם שהגוף יספוג) - אין צורך לגמור מחסנית על הגופה רק כדי לוודא הריגה.

נו שויין,

כעת אני מבין מהיכן הידע הנרחב

מקווה שלמדתם...

ועד לפעם הבאה, תמיד תזכרו ש:
"כדור אחד - שווה 1,000 מילים!"

מעט ענווה ולא פחות חשוב מעט ידע יחסכו לך הרבה בעיות בחיים.

http://www.dancoonan.com/coonan_357.html

בתור התחלה.

ושאר האגדות האורבניות, ראוי שישארו בגדר אגדות...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר