לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2006, 14:07
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "[b][i]אודי... לצערי אני חולק..."

האמת היא שגם אני מדבר מנסיון. צילמתי איתה הרבה ארועם ואהבתי מאוד את התוצאות. לפי דעתי לפוגי יש כיום את הצבעים הטובים ביותר מכול המצלמות. רק חבל שהם עובדים עם עדשות של ניקון. (לא ביגלל שאלו לא עדשות טובות אבל ביגלל שלי יש עדשות של קנון). בנתיים כול מה שראיתי מה D70 לא היה כול כך טוב וגם לא מהקנון 300 ו 350 . אני גי מאוכזב מהמצלמות האלו. אני כן חושב שהקנון הזו טובה יותר במפוגי וגם הניקון אבל לא ביגלל החיישן אלה ביגלל שהפוגי לא מספיק מהירה ואני לא אוהב את העינין שהיא מדמה SLR ואת העינית שלה. ובמיוחד לא את העינין שאין לה TTL ולא ניתן להחליף לה עדשות. אבל החיישן שלה ממש טוב והניקון והקנון ממש מאכזבות אותי בעבודה עם הפלשים החיצניים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-11-2006, 14:49
צלמית המשתמש של tita
  משתמש זכר tita tita אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.06
שלח הודעה דרך ICQ אל tita שלח הודעה דרך MSN אל tita Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי אודי גילת שמתחילה ב "האמת היא שגם אני מדבר מנסיון...."

הפוג'י היא באמת מצלמה עולמית אני קראתי לה DSLR רק בלי אפשרות להחליף עדשות..חחחחחחחח..
עד לאחרונה הישתמשתי בה והיא מצוינת אבל אבל אודי החישן אולי איכותי אבל אין מה להשוות לניקון או קנון אני בידיוק עברתי לניקון D50 וההרגשה אחרת לחלוטין צבעים חמים מדהימים, קונטרסט טוב בקיצור אני לא מאוכזב וממש שמח!

ורועי בקשר לצילומים בראש הניקרה היה חשוב לך הRAW למה לא החלפת לRAW?...או שהיא פישלה במצב של RAW...?

ולפותח האשכול בלי לחשוב ובלב שקט לך על הפוג'י מצלמה מצוינת! מדמה DSLR בצורה מצוינת קצת בעייתי בלילה אבל בכל זאת היא אחלה של מצלמה!
28-300 ממ - F2.8 - F4.9
טווח פיקוס של מאקרו: 1ס"מ
טווח פיקוס נורמלי: 50 ס"מ

ופה עוד....
Fuji S9500/9000

ולינק לאשכולות שפתחתי (צילומים שיצאו לי איתה) רק להשים לב שהצילומים האחרונים הם עם D50 לשים לב לEXIF

האשכולות שלי

בברכה, איתמר חסן

נערך לאחרונה ע"י tita בתאריך 16-11-2006 בשעה 14:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:56

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר