לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2006, 14:09
  mullholand drv mullholand drv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.06
שלחו לי זימון ליום מיון לקד"צ נהיגה שמעתי שזה תפקיד גרוע האם זה נכון?

כבר שלחו לי בעבר הצעה לעשות קד"צ נהיגה...ולא רציתי ועכשיו שלחו לי עוד פעם זימון ליום מיון ממדור קד"צ נהיגה..עכשיו התקשרתי אליהם ואמרתי להם שאני לא מעוניין כי זה תפקיד משעמם שכל היום יושבים באוטו..הם אמרו לי שזה דווקא לא ככה ואני גם עושה רישיון על חשבון הצבא (מה שכן אין לי עדיין רישיון ובאמת הסתבכתי עם השיעורי נהיגה עשיתי אולי 30 ולא המשכתי הלאה מעל לשנה)בכל זאת אמרתי שאני לא מעוניין,עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת תפקיד כזה גרוע? כדאי ללכת ליום מיון הזה בכל זאת? וזה אומר משהו על הקב"ה שלי? שקבילתי ציונים נמוכים אולי במבחנים הפסיכוטכניים?(למרות שרמת הiq שלי דווקא דיי גבוהה והציונים בבית ספר היו טובים מאוד)כי לפי מה ששמעתי מציאים להיות נהג בצבא לאנשים שלא הצליחו במבחנים ולי עוד מציאים פעם שנייה,כאילו מתעקשים עליי או משו..בכל אופן כדאי באמת לסרב או לעשות את זה? (בהתחשב בזה שבאמת אין לי רישיון עדיין והוצאתי הרבה כסף סתם על שיעורי נהיגה והפסקתי ללמוד מכל מיני סיבות,אז כאן יש לי מאין הזדמנות 'פז' לעשות רישיון בחינם...זה שווה את זה?)
ועוד משהו אם באמת לא שווה להיות בקד"צ נהיגה..איזה תפקידים אתם ממליצים לי? אני בן חיד פרופיל 64 רוצה להיות קרוב לבית..תודה רבה לעוזרים!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר