לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-11-2006, 18:42
  born2run born2run אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
במקרה במפקד שלי בגיבוש עבר את התהליך הזה. להלן תשובות:
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "רגע ואחרי הקורס קצינים האם..."

אם אתה קצין אתה לא צריך לעשות גיבוש. אתה מתגייס ישירות לקורס (ואם הייתה קרבי אתה לא עושה טירונות).
אם לא הייתה קצין אתה יכול לבקש גיבוש ואתה מקבל גיבוש ישירות (בלי המבדקים הקודמים, אולי ירפ"א ב').

לגבי מה ש FRYDMAN אמר קח זאת בערבון מוגבל. המפקד שלי בגיבוש (ליאור השפיץ) נפל בירפ"א א' , הפך לקצין בהנדסה והיום הוא בשלב השני של האקדמיה, (בינואר מתחיל מתקדם על סער).

ממה שהוא אמר לנו לאחר הגיבוש : מי שבאמת רוצה את זה יגיע לקורס, לאחר מכן זה לא בידיים שלך, אתה צריך לתת 100% אחוז. אם אתה מתאים, תעבור ואם לא, אז לא תעבור לא קרה כלום זה פשוט אומר שאתה לא מתאים ליהיות טייס בחה"א הישראלי.

המון בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-11-2006, 03:25
  TheLemons TheLemons אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.06
קצת סדר בדברים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "שלום חברה אני מבואס נפלתי במיוני צוות אוויר היום:( מספר שאלות"

כל חייל יכול לבקש להתנדב לטייס אחרי שנה בצבא. אז בודקים את הנתונים שלו ורואים אם הוא מתאים
בעיקרון אם נפלת באיזשהו שלב של המיונים לפני הגיבוש, אז זה מבחינתם כבר אומר שאתה לא מתאים, אבל עדיין לפעמים יש מקרים שיתנו לך לעשות את המיונים שוב או להמשיך מהשלב שנפלת בו ולנסות שוב. אם נפלת בגיבוש אז עד כמה שאני יודע יתנו לך גיבוש חוזר כמעט תמיד
זה לגבי חוגרים
לגבי קצינים- זה פשוט חוסך את השלב של הגיבוש במיונים. אם בא קצין שנפל בגיבוש פעם ועכשיו מבקש להצטרף לקורס, הוא נכנס לקורס אוטומטית, פשוט כי כל מה שהיה חסר לו זה גיבוש ועכשיו הוא מדלג עליו. אבל אף אחד לא מצטרף לקורס בלי לעבור את כל הירפ"אות והמיונים הראשוניים. אז אם בא קצין שלא עשה מיונים או לא עבר איזשהו שלב, הוא יעשה הכל מההתחלה או מאיפה שהוא נפל, ובהמשך אם הוא יעבור הכל הוא ידלג על הגיבוש ויצטרף לקורס
וזה גם לא כזה נדיר אגב שבאים ותק"צים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר