26-11-2006, 11:33
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
|
אוטובוס יצא באיחור, "אגד" תשלם 20 אלף ש"ח קנס
בית הדין לתעבורה קבע כי חברת אגד תשלם קנס בסך 20 אלף שקלים בגין איחור של 15 דקות ביציאה של אוטובוס מקו 480, בכך דחה בית הדין עסקת טיעון שהושגה בין משרד התחבורה ואגד.
בית הדין קבע עוד כי אם אוטובוס של הקו, הנוסע בין ירושלים לתל אביב, יאחר פעם נוספת - תשלם החברה קנס של 50 אלף שקלים.
מקור: ערוץ 7
מצד אחד אני שמח - "אגד" היא החברה השנואה עליי, כשהייתי חייל הייתי מקבל מהם שירות כאילו אני אזרח סוג ז'. הזלזול שיש להם לחיילים הוא נוראי, אם מדובר בקו חיילים אז לאף אחד לא איכפת אם מספר האנשים שיאלצו לעמוד גבוה ממספר מקומות הישיבה, גם לאף אחד לא איכפת שאם האוטובוס לא ייעצור בתחנה מסויימת שמחכים בה 40 חיילים כי האוטובוס כבר מפוצץ, אז מה זה משנה שהאוטובוס הבא הוא רק אחרי שעתיים וחצי. הנהגים המסכנים של אגד לא מסוגלים לסוע 5 מטר לשער של יישוב כדי שהחיילים לא יאלצו לעמוד בנק' שכל שני וחמישי זורקים בה בקת"ב. ובאמת שזאת רשימה מקוצרת - אני לא חושב שיש אפשרות לכתוב הודעה כל כך ארוכה עם כמות התלונות שצוורתי על אגד בשלוש שנים וחצי ששירתתי בהם.
מצד שני אני לא שמח - זה יפה שעל הקו מירושלים לתל אביב יהיה עכשיו פיקוח - אבל מה קורה עם יתר הקווים? אני יכול לתת לדוגמא את קו 567 מכפר סבא לתל אביב, בתקופה שהייתי לוקח אותו זה היה פשוט נורא, הקו אמור לצאת כל 20 דקות בערך מהתחנה המרכזית, ב7:40 היה אמור להגיע אוטובוס, כמובן שבגלל שזה השעה שאנשים יוצאים לעבודה אז הוא דיי מלא, יותר מפעם אחת האוטובוס הזה הגיע רק ב8 ומיד אחריו נסע האוטובוס של שמונה, מה שייצר מצב שאוטובוס אחד הגיע מפוצץ באנשים והשני היה כמעט ריק כל הדרך.
|