לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-11-2006, 23:38
  5דרקון5 5דרקון5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.06
קצת מידע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mental problem שמתחילה ב "גיוס תותחנים"

תורידו ציפיות חברה, יהיה קל פיזית... אין מה לפחד מבר אורים, מסעות וכו'
כדאי לכם גם להתחיל להתאמן לצעוק הקשבים.. משום מה טירונים בשבטה צריכים לצעוק הרבה. יהיה לכם קצת קשה להתחיל להתרגל ל5 וחצי שעות שנה.
כמו כן השבוע הראשון שלכם יהיה שבוע אפס, בו לא תעשו כמעט כלום ויהיה לכם יותר מידי משעמם. תלכו לגיבוש מיתר זה עדיף על הגדודים למרות שאל תאכלו סרטים זה לא יחידה מובחרת.

שבטה זה לא מקום יפה ולא נעים והעמדות שמירה בו גם הם לא משהוא(גם האוכל לא) אבל בסוף תתרגלו. תקבלו נשק ולשבוע הוא סתם יהיה חתיכת ברזל מעצבנת עד שתקבלו רצועות ותלמדו להשתמש בו "קצת". לרוב הטירונים בשבטה כבר יהיו מגורים עם מזגנים אבל מה לעשות אין תקציב לכולם וחלקכם יקבלו אוהלים. אני רוצה לומר לכם משהו: אוהלים זה הכי, אחי . החדרים צפופים, מסריחים, מגבירים רעש ומקשים את מסדרי הבוקר. חברה מי מקיבל אוהלים הרוויח ובגדול(אני הייתי הראשון שנכנס לחדרים.. מחזור מרץ 6 היה הראשון).

הציוד שתקבלו יהיה בלאי, ככה זה.... פשוט תחליפו מתי שאפשר, ואז תקבלו בלאי אחר ... אל תדאגו בסוף אחרי חודש חודשיים אחרי שהחלפתם כמה פעמים יהיה לכם ציוד בסדר.

ועכשיו לדברים החשובים: כמה חוקי ברזל:
1) תעזרו לאחרים, אל תעשו בעיות בשמירה למי שמעיר אותכם, גם אם אתם שבוזים שאתם בתותחנים אל תנצנצו על מי שעובד...לאף אחד לא אחפת שאתם שבוזים ולהמנע מלעבוד לא ימסור שום מסר חיובי לאף אחד.

2) תבנו שהמפקדים שלכם חלקם כולה 11 חודש בצבא וחלקם גם שבוזים ולא רצו תותחנים ואל תתנו להם להלחיץ אותכם מה שהם אומרים הוא לא קדוש והם מבינים בצבא לא יותר ממכם. כל מה שהם עושים זה מתפקידם שהוא לא מסובך והם לא בוחנים אותכם. כן תעשו מה שהם אומרים גם שזה די טיפשי ושהם בעצמם לא יכולים לעשות את זה. תעמדו בזמנים ובמסדרים ותיהיו צייטנים זה חשוב כי אז גם יקשיבו לכם.

3) אתם הולכים לעבור לסביבה שונה מאד וזה לא קל.
- אתם הולכים לאכול עם עוד איזה 100 איש, להתקלח עם עשרות איש, לישון באותו חדר עם חמש איש ובקיצור תאכלו הרבה רעש ובלאגן... אל תתדאגו אתם תתרגלו לזה אין סיבה להלחץ.. לדוגמא התור בחדר אוכל בשבטה הולך להיות... עוקפים ודוחפים ובלאגנים ואין זמן, תנסו לשמור על אנושיות(מה שרוב האנשים לא יעשו).

ועוד.. אתם כבר תראו. הכ חשוב זה להתאמץ ולשאוף למצויינות, רוב האנשים שם באים להעביר תשירות שלהם, אל תהפכו לסטיסטיקה

תקראו את זה(מהפורום הזה) לגבי מוטיבציה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=256390

נערך לאחרונה ע"י 5דרקון5 בתאריך 30-11-2006 בשעה 23:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-12-2006, 14:42
  777 BigD 777 BigD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל 777 BigD
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי pupu שמתחילה ב "בבקשה תענו לי -_-""

למטרולוגיה של חיל האוויר מתותחנים אתה לא תגיע... אבל לא נורא... אם אתה באמת הולך לשם היצאות שלהם הכי גרועות זה 9-5 אז מזה טוב?...

עכשיו הטירונות בשבטה זה אחד הדברים הכי מצחיקים מן הסתם שכשתסיימו את הטירונות ותתחילו להריץ דברים לאחור אתם תבינו כמה מצחיק וסבבה זה היה... כי כשקורעים ת'תחת במיוחד בחורף ובקור עזים שהיה שם זה הכי כיף... מסעות זה דבר קשה אבל בונה כושר מצויין... אני הייתי מאגיסט וזה ממש לא נעים, אבל אף אחד לא מת מזה עדיין.

הטירונות ההתחלתית היא חודשים שטח כמעט ששם אתם תיהיו מוכשרים ל03 ואח"כ יתחיל הקורס תותחן... ששם זה כל היום שיעורים עם הקלת נהלים (את זה תבינו יותר מאוחר) ומסעות וזהו בערך...

הדבר הבאמת הכי קשה זה הצפ"ס צוות-פלגה-סוללה...
זה כבר התמקצעות על הכלים עצמם... מי שיהיה נהג,כוון,סוגר סדן,טען וכו'.... האימון הכי קשה זה אימון צוות... אח"כ זה פלגה וסוללה שזה כבר יותר כלים מופעלים אז אין הרבה עבודה... הטיפולים השבועים יהרגו אותכם... אבל זה כיף לפחות אתה יודע שאתה לא עובד רס"פ, אנחנו מהרס"פ שלנו היינו בורחים כי הוא היה "אונס" אותנו.... אבל גם זה מצחיק.... אז בסוף החמזורים רובכים תצאו לקורס מפקדים וחלק לסוללות מבצעיות... אני הגעתי לסוללה מבצעית וזה הדבר הכי טוב שקרא לי...

ועוד דבר.... כל חירניק או מישהו שאומר שאתם ג'ובניקים אל תתייחסו כי מישבאמת לא ראה עבודה של תומ"ת לא יודע מזה עבודה קשה... אז תהנו חיל תותחנים זה חיל מעניין עם אחלה אנשים ברובם אין לא הקצעות מי יודע מה כי הכל הולך לפגזים... היצאות יהיו 16-5 שזה בערך כל 16 יום רגילה... אבל חוץ מזה הכל כיף... ועכשיו אני מבין אנשים שאומרים שהשירות שלהם טס...... גיוס נעים ולא להיות בשוק!

ישן 02-12-2006, 10:37
  shiepki shiepki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Ranle שמתחילה ב "מישהו יכול להגיד אם יש הבדל..."

יש הבדל בין הגדודים..

כעיקרון יש אגד רמה ואגד בקעה, לאגד רמה שייכים קרן (411) ונמר (405) שהם נחשבים ה"גרמנים"- גם המשמעת יותר רצינית והאנשים קצת יותר צהובים בוא נגיד.
אגד בקעה זה רשף (402) ודרקון (55) שמכנים אותם ה"פלשתים"- הם נחשבים יותר שכונה במשמעת וגם האנשים שם די שכונתיים.
אם תרשמו בבקום את אחד מהגדודים האלה אז סביר להניח שישימו אותכם שם.. אם תרשמו MLRS (334) אז כנראה לא ישימו אותכם שם כי חצי מהבקום רושם את זה כי כולם חושבים שזה יותר טוב (בולשיט!)

בקיצור אני אישית ממליץ על קרן 411 אימפריה.. יש לנו אחלה אנשים וסגל בנזונה, והמשמעת בטירונות רק עשתה אותנו חיילים יותר טובים בסוף. אבל שכל אחד ירשום מה שמתאים לו
ישן 04-12-2006, 13:19
  giladh giladh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי shiepki שמתחילה ב "יש הבדל בין הגדודים....."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shiepki
יש הבדל בין הגדודים..

כעיקרון יש אגד רמה ואגד בקעה, לאגד רמה שייכים קרן (411) ונמר (405) שהם נחשבים ה"גרמנים"- גם המשמעת יותר רצינית והאנשים קצת יותר צהובים בוא נגיד.
אגד בקעה זה רשף (402) ודרקון (55) שמכנים אותם ה"פלשתים"- הם נחשבים יותר שכונה במשמעת וגם האנשים שם די שכונתיים.
אם תרשמו בבקום את אחד מהגדודים האלה אז סביר להניח שישימו אותכם שם.. אם תרשמו MLRS (334) אז כנראה לא ישימו אותכם שם כי חצי מהבקום רושם את זה כי כולם חושבים שזה יותר טוב (בולשיט!)

בקיצור אני אישית ממליץ על קרן 411 אימפריה.. יש לנו אחלה אנשים וסגל בנזונה, והמשמעת בטירונות רק עשתה אותנו חיילים יותר טובים בסוף. אבל שכל אחד ירשום מה שמתאים לו

אתה טועה ובגדול...אחי בתותחנים בגדוד 55 הוא סיים קורס מכ''ים ועכשיו הוא מקבל טירונים...אתה אומר שקרן ונמר נחשבים ליותר טובים ואכותיים?! חחחחח הצחקת אותי..אז בוא אני יגיד לך שהייתי בטקס קבלת כומתה וראיתי את האנשים של כל הגדודים רוצה אני יתאר לך אותם? בגדודים נמר וקרן שהם כביכול יותר טובים יש מספר לא קטן של בנות(שהן נחשבות יותר חלשות) וגם הבנים שם נראים כמו בנות קטנים ולא מפותחים ומצד שני בדרקון אין בנות וכולם שם חזקים וגדולים...מה גם שעוד לפני שהם סיימו את המסלול המתקדם שלהם הם הגדוד היחידי מתוך אותו גיוס שהשתתף במלחמה!
אז אל תגיד סתם דברים שהם חסרי משעמת ויותר שכונתיים כי אם הם היו ככה אז לא היו נותנים להם להשתתף במלחמה אני טועה?

יום טוב
ישן 04-12-2006, 14:37
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי giladh שמתחילה ב "[QUOTE=shiepki]יש הבדל בין..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי giladh
אתה טועה ובגדול...אחי בתותחנים בגדוד 55 הוא סיים קורס מכ''ים ועכשיו הוא מקבל טירונים...אתה אומר שקרן ונמר נחשבים ליותר טובים ואכותיים?! חחחחח הצחקת אותי..אז בוא אני יגיד לך שהייתי בטקס קבלת כומתה וראיתי את האנשים של כל הגדודים רוצה אני יתאר לך אותם? בגדודים נמר וקרן שהם כביכול יותר טובים יש מספר לא קטן של בנות(שהן נחשבות יותר חלשות) וגם הבנים שם נראים כמו בנות קטנים ולא מפותחים ומצד שני בדרקון אין בנות וכולם שם חזקים וגדולים...מה גם שעוד לפני שהם סיימו את המסלול המתקדם שלהם הם הגדוד היחידי מתוך אותו גיוס שהשתתף במלחמה!
אז אל תגיד סתם דברים שהם חסרי משעמת ויותר שכונתיים כי אם הם היו ככה אז לא היו נותנים להם להשתתף במלחמה אני טועה?

יום טוב

בדרך כלל אני לא אגיד שום דבר רע על מישהו שאומר שדרקון הוא גדוד הרבה יותר טוב מאגד רמה.
אבל הסיבות שכתבת לא נכונות:

א. לא ראית את האנשים של כל הגדודים, ראית סוללה אחת מכל גדוד - הסוללה הצעירה ביותר, גדוד נמדד על ידי הותיקות שלו בעיקר, סוללה מחזורית זה דבר שמשתנה כל מחזור.
ב.בנות לא נחשבות יותר חלשות, אני לא יתחיל שוב לספר על ההישגים של כמה מהבנות בחיל, אני רק יכול להגיד שגם הבנות של נוב 03 (גדוד קרן) וגם הבנות של נוב 04 (דרקון, אני לא ממש בטוח שזה המחזור) הגיעו לתפקידים גבוהים בגדוד (כמובן שבכל מקום יש את הטובות יותר והטובות פחות) ופה מגיע ג':
ג. יש לוחמות גם בגדוד דרקון. כל כמה חודשים גדוד אחר מקבל לוחמות.
ד. פה יש משהו שאני בערך מסכים איתך - זה נכון שהמשמעת בדרקון היא פחות נוקשה מקרן או נמר, אבל המשמעת המבצעית היא מאוד גבוה וזה מה שבת'כלס חשוב באמת.
בכל מקרה זה שלדרקון יצא להיות במלחמה בצפון זה לא נובע רק מהישגים או חוסר הישיגים, ההחלטות הם ברמה הרבה יותר גבוה מזה וכנראה שההחלטה המשפיעה ביותר הייתה העובדה שהגדוד הוא זה שנלחם במלחמה ולכן היה הכי הגיוני לצרף את הסוללה שלו ולא סוללה אחרת.
ישן 02-12-2006, 15:25
  777 BigD 777 BigD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל 777 BigD
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Ranle שמתחילה ב "תכלס אני לא מצאתי מישהו שבאמת..."

פילדמרשל לא אמרתי שיציאות 9-5 זה לא טוב אני אמרתי שזה הכי גרוע שיכול להיות אצל המטרוליגים האלו כי יש להם יציאות יותר טובות...

לגבי הגדודים ברור שכולם יגידו שבגדוד שלהם הכי טוב הכי כיף... כי הם התגייסו לשם בלי לדעת מקום אחר אכלו חרא התרגלו לזה ולאנשים לסגל ובטח שיהיה להם כיף כי הם רגילים להכל שם.

מפחינת שכונה... השכונה היא שלא מחפשים אותך על כל דבר שאתה עושה לא נכון... כי זה לא טירונות ולא מחזורית... אני מתכוון בוותיקות בדרקון כל הסגל ואפילו הפזמניקים כולם לא מרימים את האף כיאלו הם מכלי העולם והסגל לא פלצנים בכלל הקצינים סטלנים... בכלל המפקדים חברים שלך... מן הסתם כי הם מאותו מחזור שלי....

נערך לאחרונה ע"י 777 BigD בתאריך 02-12-2006 בשעה 15:30.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר